laurynas9191

System link port'ai..

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu pazaisti per system link ziurejau tut kaip ten ka ten per xboxa viska gerai lik padariau ten updatinau uzsiregistravau tam puslapi jqe viskas manau ok bet man su tais portais nekazka. Routeris tp link ir nezinau kokie ten portai turi but kokius ten reikia rasyt bandziau 3071 3072 bet vistiek fail. Tai kaip juos susitvarkyt? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tvarkyti reikia tvarkymo budu!  :trl:

O siaip  esme yra paprasta imti savo isorinio ip 3071, ar bet koki kita porto nr ir nukreipti ji i vidiniame tinkle  esancio xboxo ip 3071 porta. Ispildymas kiekviename rutery skirtingas, tad tiksliai step by step papasakos tik turintys toki pat ruteri.

Cia irgi gali info rasti.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip as routerio tose setinguose padarai ten portus kazkokius pridejau surasiau i xb ir vistiek fail. Ir nezinau kas gali but ten krc.. :D Nervina :D Jus gal galit per koki teamvieweri patvarkyt? :D

o pridet reikia virtual servers ar port tiggering?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox settinguose pasižiūrėk pirma. Aš pamenu ant iš automatinio IP (ar ko ten) padariau manual ir suvedžiau ranka, nes pačiam Xbox'e yra networko settingai, kuriuos irgi reikia žiūrėti. Aš kai dariausi prieš 4 metus kokius, tai pamenu žaidžiau su nustatymais įvairiais ir gavosi, taip kad ir tu nepatingėk ir pažaisk tiesiog, o internetas pilnas apie šituos dalykus prirašytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea, interneto nustatymuose palik automatic, nebent drąstišku atveju reiktų tada daryk manual, pabandyk tuos portus xboxe suvest kur aš daviau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paciam xb interneto palikt auto? Zodziu bbs gaunas :D Dabar xboxe interneto nustatmuose suvedziau ip 198.168.0.1 routerio settinguose vitual servers pridejau ten 4071 ir 4072 ip ta pati parasiau kur xboxe fsd parasiau ten vienas 4071 kitas 4072 ir vistiek fail.. Uzkniso jau kelinta diena neissiaiskinu :D Galit ska is eile surasyt kas kaip nes dapiso jau.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.