Shalala

Klausimas dėl Wifi IP.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nelabai išmanau apie IP, tai turiu klausimą. Kaimynas naudojasi mano Wifi kodu. Ar mūsu IP vienodi ? Jei jį užblokuotų puslapis pagal IP, aš irgi būčiau užblokuotas ? Dėkui iš anksto už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jūsų kompiuterių IP turbūt nevienodi, bet interneto IP tas pats ir jei gaus jis IP baną kažkuriame puslapyje, tai ir tau nebeeis ten prisijungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš esu kažkur automatiškai prisijunges, tai jis įėjas į ta tinklalapį taip pat bus prijungtas su mano duomenimis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš esu kažkur automatiškai prisijunges, tai jis įėjas į ta tinklalapį taip pat bus prijungtas su mano duomenimis ?

Ne. Prijungimo duomenys saugomi tavo naršyklėje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jusu ip negali buti vienodi, tame paciame tinkle vienodu ip negali buti (mac taippat)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jusu ip negali buti vienodi, tame paciame tinkle vienodu ip negali buti (mac taippat)

Jei abu naudojasi tuo pačiu routeriu(ką  ir sakė, kad daro) - visi puslapiai ir visa kita juos mato kaip vieną ir tą patį IP, ant kurio ir būna dedamas ban. Nuo routerio iki PC yra priskiriami skirtingi IP, bet jis ne to klausė ir šiaip jis jokios įtakos jau nebedaro

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei abu naudojasi tuo pačiu routeriu(ką  ir sakė, kad daro) - visi puslapiai ir visa kita juos mato kaip vieną ir tą patį IP, ant kurio ir būna dedamas ban. Nuo routerio iki PC yra priskiriami skirtingi IP, bet jis ne to klausė ir šiaip jis jokios įtakos jau nebedaro

ok, papildysiu savo posta ;)

jusu ip negali buti vienodi, tame paciame tinkle vienodu ip negali buti (mac taippat), bet jusu tinklas susideda is prietaisu prijungtu prie tavo routerio (namu tinklas) jame vienodu ip negali buti, bet tavo routeris su interneto tiekeju cia jau kitas tinklas prie kurio tavo tinlas jungiasi per routeri, ir tiekejo tinklas mato tik tavo routeri, atskiru kompiuteriu nemato.

krc tavo ir tavo draugo ip skirtingi, bet internete jus abu matomi pagal routerio ip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.