Rekomenduojami pranešimai

stai ir pirmas planetos pavirsiaus demo ..viskas procedural. viskas priklauso nuo to kiek ten prides contento bet jau tai arteja..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bega kaip ant kokio asfalto :D prisiminus berods narkatos zodzius apie witcher 3 ir sniega kada bega net juokas sueme :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia tik pavirsiaus sablonas , esme tai kad visa planeta matosi i toli kiek imanoma iziuret ir ten visur gali nueit. ir primest kad ten visur kazkokiu stociu pristatytu ir pan dalyku . butu ispudinga. jau nusileidima su laivu i planeta matem irgi jokiu loadingu. tai kazkada galesi nukrist i planeta pvz sudauzyt laiva ir po to jau peskom varinet. jeid ar ten miestus pastatytu gyvus su gyventojais...jo pasvajot galima bet ir taip jie jau jau daug pleciasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Our reader ‘WrATH’ has shared with us some screenshots from the latest version of Star Citizen 2.4. This latest version provides access to the new Shopping experience, full Hangar interactivity from within the game client via new options and the Port Modification App. In addition, Cloud Imperium has made many changes to Crusader and Port Olisar including the implementation of new missions, Alpha Currency and Defender reputation

ycL5kmU.jpg

KY1ocPS.jpg

bWpZPKs.jpg

X2FQyc5.jpg

6WhiMK2.jpg

4HkfXfn.jpg

wQKHAGf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi esu registracija pasidaręs bet dar laivo nepirkęs, net nežinau nuo kokio pradėti, nes mane nelabai patinka tokie dalykai, kad laivams yra draudimas kuri duoda kai nusiperki laivą pvz 3mėn, 6mėn. 12mėn. arba visam laikui yra, kiek domėjausi, tai kai draudimas pasibaigia ir neturiu resursu kaip sutvarkyti, tada tau belieka arba su kitais žaidėjais skraidyti, arba perki vėl nauja laivą už tikrus pinigus, dar domėjausi gali pavogti tavo laivą.

Tai man dabar mintis šauna kad šitas žaidimas kaip ir tikrovė tik kosmose, draudimai, Tax, perki laivus ir moki tikrus pinigus nuo 35£ iki 11000£ 
Jei su resursais problema vėl moki pinigus, šiaip pats žaidimas tikrai domina, bet kai prisižiūrėjau review youtube tai daug kas giria, bet ir turi geru juodu skylių 

Nes čia dabar gautus Pay 2 Play and again again again again again again again again again

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurint ka tu pirkai. As kiek maciau jei nori pigiausiai yra su vienu laivu is dvieju perki ir viskas tada gauni ta viena laiva angare ir losi. As pats noriu bet laukiu kokiu akciju, kazkada praziopsojau kai ten dave uz puse kainos startini paketa kartu su story mode. Nes story mode dar atskirai.

Man tai jau jis patinka nes atsirado misijos, yra npc, yra fps misiju ar losdamas gali siaip laivus ir vogti is kitu. Kai jie is laivo islipa kur nors tu gali ji nuvogt tiesiog.

Grafika tai man cia jau atrodo kaip filmas koks o ne zaidimas. Dar kai gausim planetose nusileidimus ir misijas ten isvis bus jega.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va tas ir gąsdina pirkti laivą kad galima vogti kitu, nes pigiausias laivas 3men draudima turi o jei kablis bus man ant šito žaidimo ir norėsiu geresnio laivo pvz 100£ sumokėsi, ir tau pavogs po 6men draudimo, 100£ kaip į balą bus, dar yra kai laivas turi visam laikui draudimą bet tu ta laivą upgrade padarai tai gali prarasti savo visam laikui draudimą nes papulsi į kitą kategorija draudimo, ir gali tekti mokėti mėnesinį mokestį

Virtualus žaidimas su tikrais pinigais galima sakyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va tas ir gąsdina pirkti laivą kad galima vogti kitu, nes pigiausias laivas 3men draudima turi o jei kablis bus man ant šito žaidimo ir norėsiu geresnio laivo pvz 100£ sumokėsi, ir tau pavogs po 6men draudimo, 100£ kaip į balą bus, dar yra kai laivas turi visam laikui draudimą bet tu ta laivą upgrade padarai tai gali prarasti savo visam laikui draudimą nes papulsi į kitą kategorija draudimo, ir gali tekti mokėti mėnesinį mokestį

iki ko nusirito zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek suprantu ka tu ten zaidime prarasi ar is tave pavogs ar tu is ko tai gryzes i bet kokia stoti vel gausi savo laiva nusileidimo take ,tai nieko neprarasi siaip. nzn kas kiek nori ant tokio zaidimo leist as tai tik minimuma, nes uz laivus moket po tiek pinigu grynas BS cia kaip racinga isleistu su 1 masina o uz kitas reiktu simtais moket. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kai visus isdurino :D surinko 120M,o normalaus zaidimo negali isleisti.biggest scam in game history.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.