Edgaras623

XBOX 360 ONLINE

Rekomenduojami pranešimai

Tai va toks klausimėlis yra mažai jau čiu supras bet meginsiu.Pas mane internetas mieste yra satela debiliskas toks ir tipo jis yra priristas prie pc ir jai keiciu motinine plokste turiu eiti ten kad perigistruotu prie kito pc.TAIP išeina kad negaliu žaist su savo xbox 360 nes kai idedu laida nk nevyksta nzn net ka daryti patarkit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turi share'inti interneta is pc, kad gautu xboxas, kad xboxas naudotusi internetu per pc 

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blmba ištikruju jai nuoširdžiai tai nk nesuprantu apie ta xboxa bet žn kad mano netas pririštas prie pc

O kaip galima sharinti internetą ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasmane yra irgi kad internetas priristas tai tiesiog rauteri nusiprk ir prie jo pririsk ir viskas jeigu keisi pc nereikes ten jiem skambineti kad tau neta pajungtu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu xboxas stovi prie xboxo: nusipirk antrą tinklo plokštę už 10lt, sujunk xboxą su pc, padaryk bridge tarp jų ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu xboxas stovi prie xboxo: nusipirk antrą tinklo plokštę už 10lt, sujunk xboxą su pc, padaryk bridge tarp jų ir viskas.

O tai negeriau nusipirkt routerį už 40-50LT ir nesivargint laikant visada PC įjungto, kai nori su xbox online pažaist? + galėsi ir laptopą ir telefoną ar dar ką nors prisijungt.

http://www.skytech.lt/wrt150-smart-8level-wrt150-smart-belaidis-marsrutizatorius-n150-1t1r-router-4xla-p-136280.html kad ir tokį, patį pigiausią iš skytech.

arba

http://www.skytech.lt/dap1360bd1-dlink-dap1360bd1a-80211n-wireless-multimode-router-80211bgn-compatibl-p-133924.html Tokius 3 gal pats pas pažįstamus ir gimines esu pajungęs, jokių problemų nebuvo su jais.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai negeriau nusipirkt routerį už 40-50LT ir nesivargint laikant visada PC įjungto, kai nori su xbox online pažaist? + galėsi ir laptopą ir telefoną ar dar ką nors prisijungt.

Aš tiesiog pasiūliau dar vieną variantą, čia jau jam rinktis kas geriau :)

Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAS routeris man wifi duos? jai taip tai pas mane gi falconas nera intergruoto wifi

galėsi iš routerio pasijungti interneto kabeliu į xboxą, ir dar 3 kompams liks laidais, nes 4 išėjimai būna. Plius wi fi galimybė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ar anaip, vistiek kazka teks pirkti, nes abejoju kad pas taves PC su dvejom tinklo plokstem. tad gausi pirkt arba routeri (kas zymiai patogiau ir efektyviau nei tinklo plokste), arba papildoma tinklo plokste i PC

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.