tomashex

Kur pirktumėte Ps4 arba Xone konsolę jei gyvenate Lietuvoje?

Kaip jūs pirktumėte Ps4/ Xone konsolę jei gyvenat Lietuvoje- iš u-sienio ar iš Lietuvos?  

67 nariai prabalsavo

1. 1. Taigi, gyvendami Lietuvoje, iš kur pirktumėte naują su visom garantijom Ps4 arba Xbox one konsolę?

• Pirkčiau Lietuvoje (puikiai suprantu, kad kaina gali būti didesnė, bet pasiimu prekę iškart, garantiniu atveju pardavėjas išsiunčia konsolę į užsienį o ne aš ir t.t.)
    • Pirkčiau užsienyje (gaunu pigiau, bet iš karto prekės nematysiu, tik po 3 ar daugiau dienų, pačiam reikėtų rūpintis dėl garantinio atveju išsiuntimo ir t.t. )

Rekomenduojami pranešimai

Kilo diskusija su vienu plm nariu, tai ir apklausėlė gimė :D komentaruose galite paaiškinti Savo pasirinkimą, Savo argumentus. Aš pirkčiau ir pirkau PS4 LT, norėjau iškart pasiimti prekę ir ~200lt skirtumas nesudarė didelės įtakos, o garantiniu atveju rūpinsis parduotuvė kur kaip ką siųsti,esu pakankamai užimtas žmogus, mėgstu patogumą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirkčiau iš Užsienio, dėl garantinio aš nesi jaudinčiau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mažiau rūpesčių būtų ištikus bėdai perkant vietoje. Galvą skauda vien pagalvojus apie rūpinimąsi dialogui su kokiais estais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš už pirkimą vietoje,vietoje ir pirkau.Aišku sutaupti porą šimtukų visai vilioja,bet jeigu visgi garantinis įvykis,tai jau tada visai nieko gudro...ir issiusti ir laukti kol patvarkys ar pakeis,pritariu tomashex nuomonei ir as taipogi uzimtas zmogus :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkciau uzsienyje kada zymus kainu skirtumas. Garantinis manes nejaudina, vistiek taiso Estijoj, tuo labiau Sony apmoka siuntima. Beje, dar neteko Sony prekes nesti i garantini servisa, tad del to man maziausiai skauda galva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkciau uzsienyje kada zymus kainu skirtumas. Garantinis manes nejaudina, vistiek taiso Estijoj, tuo labiau Sony apmoka siuntima. Beje, dar neteko Sony prekes nesti i garantini servisa, tad del to man maziausiai skauda galva.

Sutinku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsienyje nes pigiau ir nemau kad xb one ir PS4 suges, nugal vienas is milijardo jeigu kalbant apie Sony tai prekes tikrai kokybiskos mano Sony ausines jau laiko 2metus ir pirkau jas anglijoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia dar ir balsuoti galima, bet tinka ir komentaruose išreikšta nuomonė :D

trūkstą variantu dar, užtai ir nebalsavau 

(Pirkti iš užsienio dėl garantijos man nusišvilpti)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trūkstą variantu dar, užtai ir nebalsavau 

(Pirkti iš užsienio dėl garantijos man nusišvilpti)

biškį ne taip supratai, paaiškinu :) ten skliaustuose rašiau kaip pavyzdžius argumentų, ten jų gali būti įvairių, todėl ir rašiau po jų "ir t.t.  ir taip toliau " , užtenka tik 1 iš dviejų variantų, Valdai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bwt kur kur rasciau tuo metu kai jau sugalvociau pirkt. is skelbimu, i plm skelbimu, is kitur pazeciau kaina. gal nauja is skelbu gal naudota imciau ziurint kokia kaina butu palyginus ir ka duotu. siaip is geimeriu gerai pirkt nes vistiek kazka gausi priedo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bwt kur kur rasciau tuo metu kai jau sugalvociau pirkt. is skelbimu, i plm skelbimu, is kitur pazeciau kaina. gal nauja is skelbu gal naudota imciau ziurint kokia kaina butu palyginus ir ka duotu. siaip is geimeriu gerai pirkt nes vistiek kazka gausi priedo.

nu aš kai normaliau stabiliau dirbti pradėjau,perku naujus visiškai, x360 slimą, Ps4-kažkaip smagu išlupinėt naujus iš dėžių,niekieno nenaudotus :) va seniau, ps1, ps2 tai pirkau naudotus ir sekėsi nes be problemų jie,gal tik dėl lazerio matydavos kad naudoti-tas niuansas išlieka bet galima bandyt vietoj tikrint. Bet žinai, visą dieną neprisėdėsi pas pardavėją,veikdavo filmai ar žaidimai ir imi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.