lileikiss

Filmai pagal žaidimus/knygas etc

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, senai beziurejau filmu, dabar butent uzsimaniau paziuret filmu sukurtu pagal zaidimus ar knygas ar atvirksciai, zinau kad yra daug filmu pagal zaidimus ar knygas, bet nezinau butent pavadinimu. pats tezinau dabar need for speed, lara croft, the simpsons :D, the hulk   filmus noreciau, kad pasidalintumet su manim daugiau filmu sia tematika :) aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Godfather, Scarface, komiksų žadimai, Metro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Godfather, Scarface, komiksų žadimai, Metro?

na metro filmo nera, tik knyga ir zaidimas padarytas pagal knyga :)

ps. gal neaiskiai pasakiau bet as noriu filmu, ne zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, pagal knygą styveno kingo, yra the days of the trifids filmas. jis ilgas, bet tikrai geras toks fantastinis survival :)  jaučiu matei jau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Resident evil, nors ir nera patys geriausi filmai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei augai su HP saga, tai eini ir dabar peržiūri. Fuckin epic :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visai patiko Hitman, Prince of Persia. Pusė velnio tokie sukurti, kaip sakant. Nors dažnai būna tragedijos, o ne filmai, kai bando tik vardu pasinaudoti.

Dar vienas labai geras - Silent Hill.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na išties šiai dienai sakyčiau kas 10 filmas pastatytas pagal knygą, biografiją arba autobiografiją. ir kaip dažniausiai tai mėgsta daryti Holivudo režisieriai ir scenaristai pridėti dalykėlį savo silpnapročių fantazijos, kad būtų: boom, bam, wow.

nesakau jokiu būdu kad filmai tokie blogi, kai kurie net labai įdomus, o po kai kuriu aš sau atradau naujas knygas kurias galėčiau perskaityti.

Tarkim nesenai teko perskaityti World War Z (visiems playmanams siūlau) - buvau sužavėtas bei nustebęs ant kiek filme viskas buvo iškarpyta, apskritai filme buvo visiškai kiti dalykai :) Arba Cloud Atlas, po tiesiog šlykštaus ekranizavimo teko duoti antrą šansą knygai ir likau ne tik sužavėtas knyga, bet sakyčiau tai vienas iš geriausių romanų, kurios man teko skaityti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.