flea

Sulaužiau PSP 3003 :///

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. 
Iš temos pavadinimo supratote, su kokia problema susidūriau... 
Vakarykštis mėginimas išsivalyti savo PSP 3003 vidų buvo nesėkmingas - beardant nulaužiau tą mažąją jungtį (ar kaip kitaip pavadinti, patikslinkit komentaruose), į kurią jungiasi ekranas. 
Dabar man reikia Jūsų patarimų, ką man daryti su tuo PSP... Ar įmanoma tą jungtį prilituoti atgal? Jei ne, tai teks pirkti naują motininę plokštę? Kokios jų apytiksliai kainos ir iš kokio patikimo žmogaus galėčiau ją įsigyti? 
Dėkoju už bet kokią suteiktą informaciją. :)

Šiuo metu mano PSP atrodo taip:

8db6b69a4d4f7ef45a669d0e17aed930974.JPG

3b770afc3dc17f9a5eebc71a9a8ab44a580.JPG

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinoma eina atgal prilituoti, bet čia daug darbo, nes detalė laaabai smulki ... o motininės nepatariu pirkti atskirai, nes turbūt pigiau išeina naują psp pasiimti :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu sulauziai ta fiksatoriu kuris prilaiko ta fiske ekrano? Jei rankos ne is siknos augusios gali su siek tiek kliju arba lipnios juostos susiklijuoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinoma eina atgal prilituoti, bet čia daug darbo, nes detalė laaabai smulki ... o motininės nepatariu pirkti atskirai, nes turbūt pigiau išeina naują psp pasiimti :)

Bet kuriuo atveju pats lituoti tikrai neapsiimčiau, o pateikčiau visa tai mokančiam žmogui. Kiek maždaug galėtų kainuoti tos dalies prilitavimas ir iš vis kur man tą konsolę reikėtų vežti/siųsti, kad sulituotų? :)

Kaip suprantu sulauziai ta fiksatoriu kuris prilaiko ta fiske ekrano? Jei rankos ne is siknos augusios gali su siek tiek kliju arba lipnios juostos susiklijuoti :)

Aš nulaužiau visą tą "fiškę", ir vargu ar ten taip paprastai su klijais arba lipnia juosta priklijuosi... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:///

Padeti sitame nieko negaliu, bet nepiktai paklausiu - kodel tu jo toki gilu vidu nusprendei isvalyti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilniuje toks sutvarkymas 50-100 Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:///

Padeti sitame nieko negaliu, bet nepiktai paklausiu - kodel tu jo toki gilu vidu nusprendei isvalyti? :D

Mano tikslas buvo išvalyti jį visą pilnai išardžius, nes antroje nuotraukoje matosi, kas ten jame darosi... :D

Vilniuje toks sutvarkymas 50-100 Lt.

Gal galėtum patikslinti tą Vilniuje? :) Būtų puiku, jei duotum kokius kontaktus, internetinį puslapį ar kažką panašaus, kur galėčiau tiksliau sužinoti dėl to pataisymo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su lituokliu nemanau ar pavyktu prilituot, greiciau islydytum visa plastika.... geraiu butu su fenu (su kuriuo YLOD/RROD taiso) kaitinant, visa procedura truktu maziau nei puse minutes neskaitant isardymo ir motinos atvesimo... reiktu tik biskuti ikaitint pacia motina tada pridet su pincetu ta detale ir palaikyt kol kaitini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@MaRiuS1117 Pavyktų, bet daug sunkaus darbo :) o šiaip mokėti tiek pinigų už tokį darbą net neverta, jau jaučiu pigiau gaunasi iš skelbimų kitą psp pasiimti :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai manot man dabar jau su juo atsisveikinti ir numesti jį į stalčių?... Ar dar verta taisyti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

50-100lt už taisymą, psp realiai daugiau 150 nevertas  :yao: . Baikit svaigti, buvo draugas nuplėšęs visą tą ilgą psp 1xxx flex ekrano jungtį tą kur į dešinę nuo tos mažytės kur tu nuplėšei. Nunešė pas telefonų meistrelį už 15 ar 20lt prilitavo atgal, veikia po šiai dienai. Randasi tą taisykla vilniuje naugarduko g, netoli pasų poskyrio tam pačiam pastate kur išdykėlių sala buvo kažkada....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nelabai svarbu kiek vertas daiktas. darbas yra darbas . tiesiog todel ir yra tie variantai kai neverta taisyt. nebent kas nors tikrai ten taip pigiai apsims sutvarkyt tai valio aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.