semkius

Geriausias žaistas "exclusive" žaidimas

Rekomenduojami pranešimai

uncharted trilogija siulau sulost, jei patinka racing ir Gran Turismo 6

o kuo siejasi action adventure ir racing game nelabai pagavau kampo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uncharted trilogija siulau sulost, jei patinka racing ir Gran Turismo 6

o kuo siejasi action adventure ir racing game nelabai pagavau kampo :D

Čia turėjo būti taip: "Uncharted trilogiją siūlau sulošt. Jei patinka racing - Gran Turismo 6".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia turėjo būti taip: "Uncharted trilogiją siūlau sulošt. Jei patinka racing - Gran Turismo 6".

Ne į temą

Va kam gramatika reikalinga...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai nuspirkau PS3, tai tikra atgaiva po PC stampuotu zaidimu toks perlas. Bet mano galva, ant PC tokio zaidimo patirtis butu dar geresne, su pele, klaviatura visa judesiu mechanika butu daug tikslesne ir malonesne, nes intensyvesniems scenoms visiska lempa tas pultelis, tiesiog skausminga zaisti, kai negali tiksliai judeti aplinkoje, akimirksniu nusitaikyti i norima vieta. Ant PC dar atimtume kosmariskai ilgus krovimo laikus ir gautume kuo tobuliausia zaidima ir patirti ji zaidziant, bet deja, geri kurejai geras idejas realizuoja tik konsolems..

Tu atsisėsk patogiai į fotelį arba ant sofkės pasikišės pagalvę po nugara - tokio komforto nepajusi lošdamas klaviatūra ir pele sėdėdamas and kėdės... Prieš tai čia minėjau, jog yra programų, kuriomis gali priderinti pultelį PC geimams - taip pat patogiau lošiasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@semkius nebe taip jau ir brangu zaisti orginalius PS3 zaidimus :) pvz GT5 nusipirkau uz 20lt, pirmas uncharted dalis po 30lt, bet ju dar nepradejau.

Redagavo zirnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš už 100lt atsirišęs, jau gta V įpusėjau , kuris tiek pat kainuoja ir padėvėtas :) :) nu , bet tema ne apie tai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš už 100lt atsirišęs, jau gta V įpusėjau , kuris tiek pat kainuoja ir padėvėtas :) :) nu , bet tema ne apie tai :)

Na,nezinau kaip tau,bet man tai nusipirktas zaidimas (kad ir devetas) zaidziasi kitaip,nei "parsipompitas".Sumoki bapkes ir jauti pareiga ji pereiti,na,o jei dar ir labai geras zaidimas,tada viska is jo ispausti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pumpuoju tik tuos žaidimus, kurie mane priverčia juos perreit :) atsirišau tik kad visus exlusivus perreit, poto atstatysim į vėžes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir negalima Alan Wake laikyti exclusive'u, nes ir ant pc yra išėjęs, bet žaidimas yra labai geras.Galėjo jį palikt exclusive'u, būtu dar viena priežastis pirkti xbox 360 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@semkius nebe taip jau ir brangu zaisti orginalius PS3 zaidimus :) pvz GT5 nusipirkau uz 20lt, pirmas uncharted dalis po 30lt, bet ju dar nepradejau.

@zirnis Galiu paklausti is kur perki zaidimus, jei naujausias GTA orginalas tik 20 litu ?

Redagavo foxiis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.