semkius

Geriausias žaistas "exclusive" žaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Killzone 2. Turbūt labiausiai mėgiama šaudyklė buvo po Battlefield Bad Company ant PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Killzone 2. Turbūt labiausiai mėgiama šaudyklė buvo po Battlefield Bad Company ant PS3.

man ir tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisiminiau tą GoW similar game. Tai japonų gaminys - Asura's Wrath - http://www.youtube.com/watch?v=7DbM1Hqv5bg . Iš gameplay primena kažkokią action anime istoriją...

Pagalvojau ir apie Asura's Wrath, bet Dante's Inferno labiau panašus į God of War. Asura toks absurdo epas, bet labai geras :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Killzone 2 gan neblogai atrodo, reikia savo xboxo žaidimus išparduot bei kinectą , o tada tikrai emsiu GoW :) o dėl šaudyklių, gal dar kas nors ką nors parekomenduos? :) 

Ne į temą
Parduodu xbox360 žaidimus, bei kinect'ą susidomėja - Į PM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Killzone 2 gan neblogai atrodo, reikia savo xboxo žaidimus išparduot bei kinectą , o tada tikrai emsiu GoW :) o dėl šaudyklių, gal dar kas nors ką nors parekomenduos? :)

Ne į temą

Parduodu xbox360 žaidimus, bei kinect'ą susidomėja - Į PM

Ne į temą

Skelbimams yra Skelbimai http://www.playmanija.lt/skelbimai/

Resistance 3 dar tokia nebloga yra šaudyklė 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, chebrantai, nemiegam. 

Resistance 3 looks awesome, bet mane labiau traukia senoviško tipo šaudyklės. Ta prasme seni, karo laikai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, chebrantai, nemiegam. 

Resistance 3 looks awesome, bet mane labiau traukia senoviško tipo šaudyklės. Ta prasme seni, karo laikai :D

tai kad tau čia labai daug įvairių exclusive privardino, žmogau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metal Gear Solid 4 pabandyk isai yra ps3 exclusive

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad tau čia labai daug įvairių exclusive privardino, žmogau ;)

Na, čia ne vien man vardina, o vardint nieko nekainuoja! :D

Tegul vardina žmonės, kuo daugiau žmonių tą patį pavadinimą parašys, tuo daugiau šancų, kad tas žaidimas tikrai vertas dėmesio :D logiška :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metal Gear Solid 4 pabandyk isai yra ps3 exclusive

Ne į temą

Metal gear online idomus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tada nepatiko tas online, ir tokiam žaidimui visai nereikalingas tas online 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, bent jau man, The Last of Us vienas iš geriausių žaistų žaidimų ir puiki šios konsolių kartos kulminacija. Žaidimas ne tik grafiškai ir techniškai blizga, bet labiausiai įsimena dėl nepriekaištingai aprašytų personažų. Galima neprisiminti veiksmo sekos, bet kai pagalvoji apie žaidimą, visada atsiminsi veikėjų tarpusavio santykius ir sunkumus, kuriuos jiems teko įveikti. Istorija, aplinkos, vaidyba, emocijos, muzika, mažiausios detalės ir pats gameplay yra tobulas. Žinot ką, išdrįsiu pasakyti, kad tai yra geriausias žaidimas, kuriame visi elementai nepriekaištingai suderinti. O ta pabaiga... :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano žaistų exclusive'ų sąrašas labai varganas - 2 žaidimai. Bet kolkas man jie ir yra patys geriausi - Gran Turismo 5 ir Uncharted3.

Šiaip šiuo metu lentynoj dar guli inFamous ir God of War 1 2 3.  Neprisiverčiu jų žaisti kai iš PS+ tiek daug geimų gaunu :chan:

P.S. Pažiūrėjau į savo PSN profiles ir prisiminiau, kad dar platinoms perėjau visą Jak & Daxter trilogiją. Man jie visada patiko, nuo PS2 laikų, bet tada neturėjau galimybės jų pažaisti. Šiaip priminė vaikystę, ir kaip žaisdavau Spyro. Nerašyčiau jų prie savo geriausių exclusives sąrašo, bet juos paminėti tikrai verta!

Antras EDIT: Dar labai norėčiau pažaisti Ratchet & Clank, atsimenu turėjau jų demo versijas ant PS2, buvo vienas geriausių žaidimų, kol nepereidavai tų dviejų tau duotų lygių ir turėdavai demo pradėt per naujo :dwn:

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.