Rekomenduojami pranešimai

ismeginau pc versija tai su klava ir pele neina lost man bent jau. ne vieno pries tai AC nelosiau ant pc ,tai reikia pultelio. toks pirmas ispudis keistas. jei nezinociau kad cia AC tai nelabai pasakyciau kad tai butent sitas zaidimas. story vientisos kaip ir nera. pasirenki misija ir losi po trumpo filmuko. kas, kodel, is kur, per ka , su kuo neaisku man niekas . bet numete ir losi , ka darysi. :poker:  kazkoks tamsus labai kaip koks witcher 2. bet bendrai tai grazus, tik aa kala per fps, tai su fxaa dar vaziuoja.

valdymas :trl:  : space soka ir kartu coverinasi, tai jei kompas pagauna koverio vieta tai tada nepasoksi nes jis coverinsis, tada spaudi begima ir jis automatiskai dazniausia pasoka kur reik, bet kai pribegi kokia siena tai jau reikia su space sokt kad uzsikabint, bet ir tai man neisejo tai begau kitu keliu kur su shift begimu jis visur persoko .. po to kazka darai su E kazka su V, kazka su E ir space ir su shift .. ir su ...  :chan:  :genius:  kaip galima visa tai lost ?   :yao:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

..bet su pulteliu ir po pirmos misijos viskas pasidare daug idomiau ir sviesiau...kol kas laisves mazai, daug intarpu ir konkreciu misiju nuo kuriu negali nukrypti, bet story sudomino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laisvės  mažai ta prasme negali nuklyst į šoną ar kaip kitaip čia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip man pasirode is pirmu misiju, dar nedaug palosiau tai ...cia gal labiau kaip AC2 butu,negu 3,4 dalys su ta laisve kuria losiau nepereseniausiai. kol kas as net nezinau gal cia tik pradzia tokia bet..pvz praeina filmukas ir tave kazkur paleidzia ir turi konkretu tiksla.. ne po miesta klaidziot bet konkreciai kazkur nueit is tasko A i taska B pvz .pereini ..vel filmukas ,tada vel filmukas ir tada vel kazka darai. kiek pamenu patys devai sake kad cia bus tik miestas...na cia ne open worldas toks kaip paskutines dalys ant seno engine dar ..kas labai keista siaip , nes engine turejo tobulet ne vien grafiskai. kol kas man laisves nedave jokios aplamai. na laisve yra kaip vykdyt misija.ir cia misiju tu net nepasirenki, tiesiog eina story ir tu losi per ja tai ka tau duoda. nebutinai tai blogas dalykas jei ta story idomi, o kol kas man ji patiko kaip prasidejo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip man pasirode is pirmu misiju, dar nedaug palosiau tai ...cia gal labiau kaip AC2 butu,negu 3,4 dalys su ta laisve kuria losiau nepereseniausiai. kol kas as net nezinau gal cia tik pradzia tokia bet..pvz praeina filmukas ir tave kazkur paleidzia ir turi konkretu tiksla.. ne po miesta klaidziot bet konkreciai kazkur nueit is tasko A i taska B pvz .pereini ..vel filmukas ,tada vel filmukas ir tada vel kazka darai. kiek pamenu patys devai sake kad cia bus tik miestas...na cia ne open worldas toks kaip paskutines dalys ant seno engine dar ..kas labai keista siaip , nes engine turejo tobulet ne vien grafiskai. kol kas man laisves nedave jokios aplamai. na laisve yra kaip vykdyt misija.ir cia misiju tu net nepasirenki, tiesiog eina story ir tu losi per ja tai ka tau duoda. nebutinai tai blogas dalykas jei ta story idomi, o kol kas man ji patiko kaip prasidejo

Per mazai tiesiog perejai ,nes reik biski story line pazait ir galesi po visa miesta vaiksciot Redagavo Verneriz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuosi nebus taip, kad seno engine Rogue pranoks Unity :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zadimo istorija  primena ac 2   labiusiai uzknisantis dalykas ira valdimas dar jolab pc o kas del laisves zaideme pilna veiklos be siuzetiniu misjiu

grafika tikrai grazesne negu pries tai buve ac labai gerai pdaryti veidai      

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau savo zaidima,tai kazkaip nusivyliau perfomancu,net gi pirmojoje gyvenvieteje kur net nera beveik zmoniu jauciasi lagas.pirkau PS4 is dalies kad nebus lago,AC Black Flag 1080p ejo kaip per sviesta,o sitas ne ka geriau atrodo ir lagu lagynas,gaila is tikruju,ai ir dar,tos debiliskos skrynios,geltonos ir melynos,vieniems reikia app,kitiems initiates,nors puslapis net neveikia,tai kaip naudotis? initiates rodo lvl 1 mano profilyje nors visas dalis turiu isskyrus rogue ir liberation.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu ar tikrai next genai gavo tokia supaprastinta versija. na kas liecia apsvietima pastatu labai skiriasi kiek rode is screenu , na ant pc visi tie HBO+ duoda savo. kol kas losiasi idomiau. taip veliau duoda visa miesta isieskot kiek nori ir viskas tikrai grazu ir viska. nauji judesiai. animacijos pridetos kurios na praktiskai naudos neturi bet graziai atrodo. veidai taip, geri su emocijom. na siais laikais jau visi naudoja mocap realiu zmoniu tai nieko nuostabaus siaip.MGS5 maciau ir geriau . bet keista kad su nauja karta vietoj to kad taptu dar didesniu open worldu su visiskai nepriklausomais veiksmais. pasirenki misija kokia nori ir losi, tai cia gavom. na viena misija pagrindine ir toliau mieste pilna deziu kurias turi surast ...ir tiek.as 4 dali daugiau rasdavau ka veikt mieste nei cia. bet gal veliau visko prisipildys. nesdevai matyt sita zaidima dare kaip kokia pirma dali, na visiem noobam kas nera lose jokiu AC kad sugebetu irgi lost, tai toks kaip ir tutorialas pradzioj vyksta . valdymas man nelabai skiriasi nuo praeiosdalies kuria losiau ant x360. pasemiau pulteli ir iskart viska perpratau daug maz iskart. daug tesiog automatizuoto valdymo , laikyk kelias knopkes ir begima pirmyn ir jis tiesiog viska darys pats, bet taip buvo ir praeituose AC , tai nieko cia naujo. bet be grafikos pagerejusios nieko cia tokio wow next gen uber awesome nematau. AC ir tiek ir kadangi jis nesivadina 5 dalim tai tokia ir nera. cia kaip tos AC dalys kurios pries tai buvo be numeriuku irgi. 

radau palyginta tikra 18 a. mapa su zaidimo paryziaus mapu..

aisku ac4 vien tik i jura isplaukes turi daugiau vietos plaukioti... na sunku lygint tokius dalykus aisku. Rogue turetu but irgi nemazas.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

valdymas tai siek tiek skiriasi bet nedaug.uztad combat skiriasi ir ju zala,dabar daugiau reik kapot priesininka ir tave daug greiciau nukepa,dabar zala nemaza padare,jei tik uzsimiegosi ziurek tave jau patvarke,ir nebera tokiu dalyku kaip kad pries 10 kovoji,dabar net tris ir karininka yra kas iveikti.uzima ir laiko buna.priesu ginklai daug gyvybiu nuema,labai daug,kas yra realiau jau nei kad anksciau.siaip jei ne lagas butu dar maloniau megautis ir aisku jei ne tos dezes :D

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip dabar reikia konkreciai ziuret kad apsigintum nes tave ir is vieno smugio gali pervert ir viskas mirei. bet nera tas sunku visai, kazkaip pasirode gana logiskai ir gerai tos kovos. dar ne taip gerai viska valdau kaip ankstesniuose AC , kartais ir nepataikai i langa kai jau isibegeja tai nesustoja iskart jis ar uz kokio krumo moka uzkliut..per sienas laipioja o su krumu nieko negali padaryt bicas  :yao:

sita tai gera ten 

20823568_ac_unity_1280.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau savo zaidima,tai kazkaip nusivyliau perfomancu,net gi pirmojoje gyvenvieteje kur net nera beveik zmoniu jauciasi lagas.pirkau PS4 is dalies kad nebus lago,AC Black Flag 1080p ejo kaip per sviesta,o sitas ne ka geriau atrodo ir lagu lagynas,gaila is tikruju,ai ir dar,tos debiliskos skrynios,geltonos ir melynos,vieniems reikia app,kitiems initiates,nors puslapis net neveikia,tai kaip naudotis? initiates rodo lvl 1 mano profilyje nors visas dalis turiu isskyrus rogue ir liberation.

apmaudu kad lagina,bet tikriausiai kalte ne konsoles,bet vis tiek apmaudu kad nesugeba padaryti visko kaip reikia tas ubisoft

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.