DozY

Mokslas US

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Neskaiciau ka kiti rase, bet patarimas yra is manes - kur varai, baik ka gali. Baik ta 12 klase ir vaziuok, o ne po 11. Nes kiek pamenu LT sistema arba fizdini laukan po 10 ir p* arba po 12, nes jeigu po 11 tai isvis kam beejai i ja? Vistiek skaitysis tik kaip vidurine (taip lyg ir vadinas, kai tik 10 baigi) baiges busi. 

Beto Dozy kaip sakei depresuxa prasidejo tik nusileidus, man tas pats buvo kai i uk atvaziavau tik pachillint menesiui labai senai, norejau cia gyvent ir viska atiduot galejau. Praejo pora metu, sako vaziuojam. Isvaziavau ir po to pacio menesio jau atgal norejau. Dabar jau 4 metai berods eina ir vis dar noriu i lietuva gryst. :)

O kas trukdo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ne į temą

O kas trukdo ?

Universitetas dar man. Per velu gryst i Lietuva jau ant visam, pabaigt reik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip as cia tos temos neuzmaciau.. 

Pats po 11kl isvaziavau. Pabaigiau 12ta cia, High School. Mokyklos priklauso ziauriai nuo regiono. Jei kokioj floridoj eiti i valstybine mokykla, tai yra tragedija. Atbuksi per menesi. Man pasiseke su mokykla, tai pabaigiau ja stipriu lygiu. Kainos irgi priklauso nuo gyvenamos vietos. Floridoje nuoma busto nebrangi, bet ir darbai maziau apmokami, kur nors i siaure bustas jau brangsta, bet tuo paciu ir atlyginimai kyla.

Kaip zadi ten vykti? Kaip studentas, ar zalia korta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.