DozY

Mokslas US

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi reikia kaip ir informacijos, Jūsų pačių patirties ir Jum žinomos informacijos. Turiu kaip ir pasiūlymą kraustytis į US, ten baigti mokslus ir pnš. Esu dabar 11 klasėje, važiuočiau ten turbūt baiges ją, tik problema tame, kad nelabai tiksliai orentuojosi jų mokslo sistemoje, gal kas nors susidūres su tuo ir pnš, galėtų info pasidalinti? Į kokią aš klasę ten patekčiau, eičiau į koledžą ar į high school? Ačiū ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu su daugeliu pašnekėt texase mokosi jisai jei ką gero pasakys galėsiu pasidalint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueik i uzdarbis.lt foruma (nereklama cia) ten daugiau suzinosi apie ta s us

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu su daugeliu pašnekėt texase mokosi jisai jei ką gero pasakys galėsiu pasidalint :D

Buciau dekingas! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lucky you. Norėčiau ir aš tokio pasiūlymo... Iš runkelyno į US  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lucky you. Norėčiau ir aš tokio pasiūlymo... Iš runkelyno į US  :sir:

Ne taip ir blogai toj Lietuvoj. Gi daug prastesnių šalių su daug prastesniu švietimo lygiu yra. Aišku, reikia tobulėti, o ne sakyti, kad yra prastesnių, bet labai nenuvertinkit ir Lietuvėlės mūsų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne taip ir blogai toj Lietuvoj. Gi daug prastesnių šalių su daug prastesniu švietimo lygiu yra. Aišku, reikia tobulėti, o ne sakyti, kad yra prastesnių, bet labai nenuvertinkit ir Lietuvėlės mūsų. :)

Vemti verčia nuo dabartinės situacijos lietuvoje. Pseudodemokratija, populistai politikai pučiantis miglą masėms į akis, politinės atgyvenos valdžioje kurie piršto nepajudins jeigu nekvepia geru kąsniu į kišenę, nuolatinė kova dėl lovio dedant skersą ant paprastų žmonių, žmogaus teises pažeidžiantys įstatymai ir teisingumas kurio pikta ranka galioja tik tam kuris nesusimoka, nuolatinis priešų išgalvojimas ir ieškojimas ( rusai, gėjai, pensininkai, lenkai ) kad nukreipti kvailių dėmesį nuo rimtų problemų ( jūs pykitės tarpusavyję o mes tuo metus krušim juos pro visas skyles ), valstybinės institucijos kurios beveik visos nefunkcionuoja taip kaip turėtų, šūdina ir tik kabutėse nemokama sveikatos priežiūros sistema. Pvz dabar rinkimai artėja, tikrai nematau už ką balsuoti, už grybauskaitę kuri moka tik šūda malti ir pirštą pajudinti tik prieš rinkimus ir būtinai apie tai delfyje parašyti ar už tą nevisprotį kuriam dievas liepė bolatiruotis bet amžius neleidžia tai jis vietoj savęs į kandidatus kelia kažkokį bomžą ir per jį planuoja valdyti šalį  :xd:  Ai o gal už bufetavą kuri kažkuo tapo tik todėl kad ją dulkino Algirdas Mykolas ? Absurdas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vemti verčia nuo dabartinės situacijos lietuvoje. Pseudodemokratija, populistai politikai pučiantis miglą masėms į akis, politinės atgyvenos valdžioje kurie piršto nepajudins jeigu nekvepia geru kąsniu į kišenę, nuolatinė kova dėl lovio dedant skersą ant paprastų žmonių, žmogaus teises pažeidžiantys įstatymai ir teisingumas kurio pikta ranka galioja tik tam kuris nesusimoka, nuolatinis priešų išgalvojimas ir ieškojimas ( rusai, gėjai, pensininkai, lenkai ) kad nukreipti kvailių dėmesį nuo rimtų problemų ( jūs pykitės tarpusavyję o mes tuo metus krušim juos pro visas skyles ), valstybinės institucijos kurios beveik visos nefunkcionuoja taip kaip turėtų, šūdina ir tik kabutėse nemokama sveikatos priežiūros sistema. Pvz dabar rinkimai artėja, tikrai nematau už ką balsuoti, už grybauskaitę kuri moka tik šūda malti ir pirštą pajudinti tik prieš rinkimus ir būtinai apie tai delfyje parašyti ar už tą nevisprotį kuriam dievas liepė bolatiruotis bet amžius neleidžia tai jis vietoj savęs į kandidatus kelia kažkokį bomžą ir per jį planuoja valdyti šalį  :xd:  Ai o gal už bufetavą kuri kažkuo tapo tik todėl kad ją dulkino Algirdas Mykolas ? Absurdas...

Kuo tavo toks pat malimas skiriasi nuo jų? Žmonės išsilavinę bando dirbti. Kas tau trukdo imtis geresnių tikslų vietoje to, kad reikštum panieką? Kaip man įgryso viskuo nepatenkinti žmonės. Pasidairykite po pasaulį, prablaivinkite protą, o ne drabstykite purvus ant savų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad ir toj Amerikoj ne ką geriau. Kai papasakojo giminės, koks ten gyvenimas kai kuriuose rajonuose, kokia valdžia, teismai, tai... Ne visur ten taip, bet tikrai ne svajonių šalis ta Amerika. Nebent paveiksliukuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad ir toj Amerikoj ne ką geriau. Kai papasakojo giminės, koks ten gyvenimas kai kuriuose rajonuose, kokia valdžia, teismai, tai... Ne visur ten taip, bet tikrai ne svajonių šalis ta Amerika. Nebent paveiksliukuose.

Na priklauso nuo kur gyveni ir koks ten yra Tavo statusas... Jei esi emigrantas, kuris visa laiką slapstytis nuo deportavimo, negali gauti normalaus darbo dėl to, kad neturi žalios kortos, pilietybės ir pagal įdėja jo net neturi būti toje šalyje, tada taip, gyvenimas ten yra juodas, tačiau perspektyvų ten yra žymiai daugiau nei Lietuvoje, kad ir bendrauti su tais pačiais žmonėmis ten yra maloniau, aišku ne visais, tačiau gryžus iš ten, po visos vasaros, vos nusileidus į LT oro uosto, vos ne depresija prasidėjo man. Kai dar nematau savo ateities Lietuvoje, tai man čia yra idealiausias variantas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neskaiciau ka kiti rase, bet patarimas yra is manes - kur varai, baik ka gali. Baik ta 12 klase ir vaziuok, o ne po 11. Nes kiek pamenu LT sistema arba fizdini laukan po 10 ir p* arba po 12, nes jeigu po 11 tai isvis kam beejai i ja? Vistiek skaitysis tik kaip vidurine (taip lyg ir vadinas, kai tik 10 baigi) baiges busi. 

Beto Dozy kaip sakei depresuxa prasidejo tik nusileidus, man tas pats buvo kai i uk atvaziavau tik pachillint menesiui labai senai, norejau cia gyvent ir viska atiduot galejau. Praejo pora metu, sako vaziuojam. Isvaziavau ir po to pacio menesio jau atgal norejau. Dabar jau 4 metai berods eina ir vis dar noriu i lietuva gryst. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mokslas ten yra sunkus pirma pagalvok ar ikasi sita reikala, darba sunku susirast atvykeliui ir dar kai mokinies nes pilna darbo diena negali dirbt, nuoma brangi busto, maistas ir brangus ,zmones irgi slykstus 15 -14 -meciai kaip dievai vaiksto pirstu negalima net paliest smegenys isplautos apie kara dauguma nutuke (nevisi ) (viena kaimyne turejau usa sverianti beveik 300kg dar knisa prota man kad mes europieciai nutuke)  usteko 3 metu man ten kad pamatyciau kas per svajoniu salis yra, gal as blogaja puse maciau nezinau Lietuvoj ir mokslas yra stiprus patarciau cia apsilt kojas o poto galvot apie placius vandenius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mokslas ten yra sunkus pirma pagalvok ar ikasi sita reikala, darba sunku susirast atvykeliui ir dar kai mokinies nes pilna darbo diena negali dirbt, nuoma brangi busto, maistas ir brangus ,zmones irgi slykstus 15 -14 -meciai kaip dievai vaiksto pirstu negalima net paliest smegenys isplautos apie kara dauguma nutuke (nevisi ) (viena kaimyne turejau usa sverianti beveik 300kg dar knisa prota man kad mes europieciai nutuke)  usteko 3 metu man ten kad pamatyciau kas per svajoniu salis yra, gal as blogaja puse maciau nezinau Lietuvoj ir mokslas yra stiprus patarciau cia apsilt kojas o poto galvot apie placius vandenius

Na nuomuotis man nieko nereikėtų, būsta turėčiau savo, kaip minimum būtų pasirinkimai ar gyvent su močiute kotedžuose kaip ten jie, name ar vienam centre pačiam. Na man maisto kainos ten nepasirodė didelės labai, atvirkščiai kainos ten labai žmoniškos. Dėl darbo, būtų galimybė gauti ten po mokyklos kažką. Suprasčiau, kad važiuot ant nieko, tada taip, bet man būtų visos salygos suteiktos, net ta pati mašina nupirkta... Aišku visi turi savo nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei tau suteikia tokias galimybes tai vaziuok juk niekas taves uz rankos nelaiko, kainos gal ir yra zmoniskos bet kai gauni 2000$ ir tenka atzekti uz busta 1700$ tai ir maistas buna brangus jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.