KalnapilioRyžas

Kokia tikimybė, kad x360 slime gaus rrod ?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi manau klausimas aiškus kokia tikimybė kad slime pasigaus rrod ?
Kiek skaičiau jasper modelis labai(labai,labai) maža tikimybė, kad pasigautų rrod...
Na neprašau, kad man pasakytumėt procentais kokia ta tikimybė slimui pasigaut rrod tiesiog patarimų kaip man ta slima laikyti kokioja aplinkoje ir panašiai.. Kiek skaičiau kad slime modelį reikia laikyti horizontaliai ir pakelta nuo dangos ant kurios jis tupi.Gali tiesiog pasakyti iš patirties kaip ta xboxa

prižiūrėt ,kad rrod nepasigautų.Na ko nenorėčiau tai kažkokių papildomų vintiliatorių nes kiek supratau jie netgi kenkia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nera skirtumo kaip laikysi. Jei tik nevyniosi i kaldra tai +/- 0% kad gaus RROD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baik tu juokus, jau visai pergyveni kaip pensininkas :D no offence,aišku. Svarbu ne stalčiuj ir ne labai suspaustoj erdvėj laikyt ir viskas .pas mane 3 metus buvo tv staliuko skyriuje,kuris netgi ankštokas bet be problemų viskas. Apie 10cm iš visų pusių kad turėtų vietos ir ok. Šiaip daug temų kepi,kažin ar ne geriau rašyt tau į plm temą: "klausk su xbox 360 susijusios info ir nekurk naujos temos" ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baik tu juokus, jau visai pergyveni kaip pensininkas :D no offence,aišku. Svarbu ne stalčiuj ir ne labai suspaustoj erdvėj laikyt ir viskas .pas mane 3 metus buvo tv staliuko skyriuje,kuris netgi ankštokas bet be problemų viskas. Apie 10cm iš visų pusių kad turėtų vietos ir ok. Šiaip daug temų kepi,kažin ar ne geriau rašyt tau į plm temą: "klausk su xbox 360 susijusios info ir nekurk naujos temos" ? :)

Viskas aisku :D dėkui rakinkit temą  :lock: 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.