semkius

ar apsimoka xbox 360 keist y ps3?

Rekomenduojami pranešimai

Nu mano galva tai mėtyt pinigus ant ps3 žaidimų ir kt. yra tas pats kas dabar pirkt orginalų WINDOWS XP cd, - kuris jau yra užmirštas, netgi neupdeitinamas :)

:genius:  Idomu kokiu tikslu tu perki tuos zaidimus? Ps3 zaidimai tau seniena nors pats db su xbox360 sedi. Geriau pirksi ps4 zaidimus kurie 3x-4x brangesni nei ps3 naudoti? Man rodos tau su tokia galva, neverta isvis pirkti konsoles. Kasko nori, bet net pats nezinai ko tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu mano galva tai mėtyt pinigus ant ps3 žaidimų ir kt. yra tas pats kas dabar pirkt orginalų WINDOWS XP cd, - kuris jau yra užmirštas, netgi neupdeitinamas :)

na tavo galva neteisingai masto. ps3 butent dabar turi labai stipriu zaidimu ir jus nera daug ir ju gali pigiai rast devetu orgu pasimt, tikrai ne simta mokesi uz zaidima. bet turet tik viena ps3 aisku gal ir negana. nors pvz prie pc padoraus tai tikrai pilnai uzteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šis veikėjas tai trolis kažkoks. Ateina paklausia, o po to bando save atkalbėti...

Asmeniškai mano veiksmai būtų: keisčiau į PS3, pasimčiau metams PS+, nusipirkčiau PS4, tada dar ir PS Vita. Visas komplektas ir krūva nemokamų žaidimų.

Kaiptik šiandien žadu su Vita užbaigti komplektą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai visi kol gyvenau anglijoje siule xbox 360 pirkt, nes jis anglijoje buvo populiaresnis ateini i zaidimu parduotuve xbox360 konsoles 3 spintines lentynos stovedavo zaidimu, o ps3 vos viena, bet vistiek rinkausi ps3 nes man begalo patiko relyzai ypac Nauthy Dog kompanijos kuri mano mylima dar nuo CRASH zaidimo laiku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:genius:  Idomu kokiu tikslu tu perki tuos zaidimus? Ps3 zaidimai tau seniena nors pats db su xbox360 sedi. Geriau pirksi ps4 zaidimus kurie 3x-4x brangesni nei ps3 naudoti? Man rodos tau su tokia galva, neverta isvis pirkti konsoles. Kasko nori, bet net pats nezinai ko tau reikia

Kodėl šitoj forumo bendruomenėj pilna tokių, nesubrendusių ir durnų, žmonių?...  Nesakiau, kad ps3 žaidimai seniena - tiesiog galvoju, jog kam dabar pirkt kelis žaidimus ant ps3, kai po metų ps3 daugiau nebebus supportinamas, o eis nauji žaidimai pritaikyti ps4. 

Noriu ps žaidimams, bet xbox'as vilioja kinektu - todėl taip sunku apsispręst.

na tavo galva neteisingai masto. ps3 butent dabar turi labai stipriu zaidimu ir jus nera daug ir ju gali pigiai rast devetu orgu pasimt, tikrai ne simta mokesi uz zaidima. bet turet tik viena ps3 aisku gal ir negana. nors pvz prie pc padoraus tai tikrai pilnai uzteks.

Ačiū, už nuomonę.

Šis veikėjas tai trolis kažkoks. Ateina paklausia, o po to bando save atkalbėti...

Asmeniškai mano veiksmai būtų: keisčiau į PS3, pasimčiau metams PS+, nusipirkčiau PS4, tada dar ir PS Vita. Visas komplektas ir krūva nemokamų žaidimų.

Kaiptik šiandien žadu su Vita užbaigti komplektą :)

Kai perki PS+ , žaidimai kurie bus dovanoti jie liks mano accounte, taip? Bet ar veiks ant PS4 ?

Žaidimams norėčiau PS3 , bet XBOXAS vilioja kinectu. Kaip manot, ar apsimokėtų nusipirkt laužtą xbox'ą (tiktai dėžę, be laidų, be nieko) ir naudotis tiesiog kinektu?  žaidimų būtų įvalęs ant kinecto :) 

PS. kiek toks xboxas kainuotų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl šitoj forumo bendruomenėj pilna tokių, nesubrendusių ir durnų, žmonių?

Чья бы корова мычала, а твоя бы молчала. Skaityti pirma išmok, nes kiek matau neperskaitai ką žmonės rašo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Чья бы корова мычала, а твоя бы молчала. Skaityti pirma išmok, nes kiek matau neperskaitai ką žmonės rašo.

Duok durniui kelią. - Autorius Nežinomas.

Gal dar nuomonių susilauksiu, bei atsakymų į 

Kai perki PS+ , žaidimai kurie bus dovanoti jie liks mano accounte, taip? Bet ar veiks ant PS4 ?

Žaidimams norėčiau PS3 , bet XBOXAS vilioja kinectu. Kaip manot, ar apsimokėtų nusipirkt laužtą xbox'ą (tiktai dėžę, be laidų, be nieko) ir naudotis tiesiog kinektu?  žaidimų būtų įvalęs ant kinecto  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl šitoj forumo bendruomenėj pilna tokių, nesubrendusių ir durnų, žmonių?...  Nesakiau, kad ps3 žaidimai seniena - tiesiog galvoju, jog kam dabar pirkt kelis žaidimus ant ps3, kai po metų ps3 daugiau nebebus supportinamas, o eis nauji žaidimai pritaikyti ps4. 

Ačiū, už nuomonę.

Žaidimams norėčiau PS3 , bet XBOXAS vilioja kinectu. Kaip manot, ar apsimokėtų nusipirkt laužtą xbox'ą (tiktai dėžę, be laidų, be nieko) ir naudotis tiesiog kinektu?  žaidimų būtų įvalęs ant kinecto :) 

kad kinectas veitku, xbox turi but pilnai pjungtas su vaisais laidais ir pulteliu aisku. tada veiks kinect . kam ta deze be laidu be nieko no idea.. :poker:

ar apsimoka , jo apsimoka viskas kuom tu naudosies isigijas ir dziaugsies,o ne pasinaudosi ir numesi. zaidimam labai gerai xbox butent nulauztas variantas. ps3 labai gerai orgam bent jau mano nuomone.

:sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, už nuomonę.

Kam tu isvis sita tema sukurei pirmam poste rasei kad nori xbox 360 keisti i ps3, dabar jau klausi katra geriau pirkti, tai cia seip atejai sudo pamalti? Jei domina kinectas tai imk xbox ir bus rami galva, jei nori normaliu excliusivu imk ps3, nesuprantu ka tu daugiau nori isgirsti? Panarsyk po interneta kas ir kaip ir apsispresk. Ech nors ka as cia vargstu, daryk kaip ismanai, nes turbut pats net negali nuspresti kokios spalvos triusikus pirkti, ka bekalbeti apie konsole... 

Ne į temą

Gal tu tas kossas kur grybavo cia forume?

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam tu isvis sita tema sukurei pirmam poste rasei kad nori xbox 360 keisti i ps3, dabar jau klausi katra geriau pirkti, tai cia seip atejai sudo pamalti? Jei domina kinectas tai imk xbox ir bus rami galva, jei nori normaliu excliusivu imk ps3, nesuprantu ka tu daugiau nori isgirsti? Panarsyk po interneta kas ir kaip ir apsispresk. Ech nors ka as cia vargstu, daryk kaip ismanai, nes turbut pats net negali nuspresti kokios spalvos triusikus pirkti, ka bekalbeti apie konsole... 

Ne į temą

Gal tu tas kossas kur grybavo cia forume?

Kalbu apie atvejį, jeigu aš iškeisčiau savo xboxą į ps3 ir pasilikčiau kinect. Tada norėčiau nusipirkt tiesiog nulaužtą x'ą (tik su maitinimo bloku) , kad galėčiau naudotis kinectu su galybę žaidimų. Klausiu kokia būtų kaina. 

Kodėl, jūs "žmonės", negalit atrašyt kaip normalūs žmonės, neįžeisdami kito žmogaus? Lietuviška "kultūra" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl, jūs "žmonės", negalit atrašyt kaip normalūs žmonės, neįžeisdami kito žmogaus? Lietuviška "kultūra" :D

Kodėl šitoj forumo bendruomenėj pilna tokių, nesubrendusių ir durnų, žmonių?

Ne į temą

Juokiasi puodas kad katilas juodas, savo kultura pradzioj susiziurek pries kitu kritikuodamas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Juokiasi puodas kad katilas juodas, savo kultura pradzioj susiziurek pries kitu kritikuodamas...

Gerai, praleidžiam pro akis. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbu apie atvejį, jeigu aš iškeisčiau savo xboxą į ps3 ir pasilikčiau kinect. Tada norėčiau nusipirkt tiesiog nulaužtą x'ą (tik su maitinimo bloku) , kad galėčiau naudotis kinectu su galybę žaidimų. Klausiu kokia būtų kaina. 

tai ir issikeisk. tik po to xbox nulauzta turesi aisku imt pilnai viska o ne tik deze su maitbloku. tokiu nieks nepardavineja o jei pardavineja reiskia taisytas m buvo nusmiges, ardytas ir pan dalykai. tikrai nenoretum tokio. o gal tu nori tik xbox deze issikeist i ps3 ... pats pagalvok. tu nori isikeist konsole bet puse visko pasilikt sau.. saunuolis..  :grt:  as jei ieskau pirkt konsoles tai ziuriu kad kuo daugiau viskuo prie jo duotu o ne maziau. ir tai kad tu pirkai kinect ir mokejai uz ji ten kazkiek jau nieko nereiskia.

bet siaip issikeisk , tik jei nezinai ka lost ant ps3 tai nekeisk nes greit gailesiesi po to ..na jei patinka kinect zaidimai tai kazi ar tau reikia ps3  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir issikeisk. tik po to xbox nulauzta turesi aisku imt pilnai viska o ne tik deze su maitbloku. tokiu nieks nepardavineja o jei pardavineja reiskia taisytas m buvo nusmiges, ardytas ir pan dalykai. tikrai nenoretum tokio. o gal tu nori tik xbox deze issikeist i ps3 ... pats pagalvok. tu nori isikeist konsole bet puse visko pasilikt sau.. saunuolis..  :grt:  as jei ieskau pirkt konsoles tai ziuriu kad kuo daugiau viskuo prie jo duotu o ne maziau. ir tai kad tu pirkai kinect ir mokejai uz ji ten kazkiek jau nieko nereiskia.

bet siaip issikeisk , tik jei nezinai ka lost ant ps3 tai nekeisk nes greit gailesiesi po to ..na jei patinka kinect zaidimai tai kazi ar tau reikia ps3  :yao:

Kol turiu x'ą , nei karto nežaidžiau žaidimo kurio nepalaikytų ir ps3. Na, tiesiog neesu 'pro geimeris', apie 'exlusive kažkokius' pirmą kartą sužinojau čia užsiregistravęs. Pasidomėjau ir nusprendžiau kad PS3 exlusivų sąrašas yra daug vertingesnis, nei x. Manau, kad su žaidimais nebus problemos.

Dabar apie PSN+ skaičiau, dalykas sunervino, kad 'free game' ištikrųjų yra 'rent a game for **$'  :/ 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau daug yra isleisti 160lt metams pliusui? Per tuos metus gausi 24 ps3 žaidimus psvitai tiek pat ir ps4 virs 10, nori pasakyt cia blogai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.