semkius

ar apsimoka xbox 360 keist y ps3?

Rekomenduojami pranešimai

Keisk, bet siūlyk tik kokius 10-15 žaidimų su Xbox. Kitus prakalsi ir čia nusipirksi kokį gražų exclusive'ą :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasiėmiau pamėgint playstationą iš draugo dabar, kažkaip viskas vienoda, tik kinectas daug pranašesnis. Ramybės neduoda tik faktas, jog reikia mokėt už žaidimą internetą. Ar eina šį dalyką kaip nors apeiti? Ar apsimoka pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu nori kažko naujo, keisk į PS, aš nesu turėjęs x360, todėl nieko blogo ant jo neturiu ir nesakysiu. Jeigu man pasiūlytų keisti savo PS3 į x360 aš nekeisčiau, nes savo turiu čiut daugiau nei pusę metų, plius mano brolis vis man parūpina kokių žaidimų ar pan.

Dėl mp, jeigu tau jis svarbus, griebk PS3, gauni žaidimų iš PS+, o jie (beveik) visi turi neblogus MP rėžimus. Dar pažiūrėk į draugus, ar jie turi kokią konsolę, gal MP palošit visi. Pvz iš mano draugų tik du turi konsoles ir jos abi yra x360..

Nusipirksi čia exclusive'ų, nusipirksi kelių mėnesių PS+, gausi dar kelis geimus ir viskas bus norm. Mainai turėtų savo kaštų.

Keist ar nekeist tai čia priklauso kaip smarkiai tau atsibodo tavo x360 :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu nori kažko naujo, keisk į PS, aš nesu turėjęs x360, todėl nieko blogo ant jo neturiu ir nesakysiu. Jeigu man pasiūlytų keisti savo PS3 į x360 aš nekeisčiau, nes savo turiu čiut daugiau nei pusę metų, plius mano brolis vis man parūpina kokių žaidimų ar pan.

Dėl mp, jeigu tau jis svarbus, griebk PS3, gauni žaidimų iš PS+, o jie (beveik) visi turi neblogus MP rėžimus. Dar pažiūrėk į draugus, ar jie turi kokią konsolę, gal MP palošit visi. Pvz iš mano draugų tik du turi konsoles ir jos abi yra x360..

Nusipirksi čia exclusive'ų, nusipirksi kelių mėnesių PS+, gausi dar kelis geimus ir viskas bus norm. Mainai turėtų savo kaštų.

Keist ar nekeist tai čia priklauso kaip smarkiai tau atsibodo tavo x360 :grt:

Nu pagaliau, kažkas panašaus į nuomonę, kodėl verta/neverta keist. Ačiū.  

Nesuprantu kodėl didžioji dalis pasisako už PS3, neskaitant jog mp nemokamas. O jeigu pirkt PS+ išvis tada skirtumo nematau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pagaliau, kažkas panašaus į nuomonę, kodėl verta/neverta keist. Ačiū.  

Nesuprantu kodėl didžioji dalis pasisako už PS3, neskaitant jog mp nemokamas. O jeigu pirkt PS+ išvis tada skirtumo nematau :)

Tai jeigu skirtumo nematai, kam isvis sita tema? Dauguma uz ps3 del to kad ant jo yra daug daugiau ekskliuzivu zaidimu nei ant xbox 360 (kalbu apie normalius zaidimus su pulteliu zaidziamus o ne kinect). Multiplatforminiai ant abieju vienodi. Seip jei zadi piratauti imk xbox, jei nori pirkti originalus imk ps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS+ pasiūliau kaip originalių, nepiratinių žaidimų alternatyvą, kol susirinksi truputį PS3 žaidimų. Jeigu manai, kad užteks ir tų žaidimų, kuriuos duos kartu su kompu, tai niekas neliepia jo pirkt.

MP- jeigu tau jis svarbus žaidime, čiupk PS ir žaisk dykai. Kaip @sliopis sakė,

Seip jei zadi piratauti imk xbox, jei nori pirkti originalus imk ps

O už PS3 čia dar daug tokių, kurie užaugo su Playstation, nes pripažinkim, Xbox truputį pavėlavo atkeliauti lig mūsų :)

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verta ar neverta tai tik del zaidimu. Konsoles , pulteliai cia jau kas kam patogiau o siaip abi patogios. Zaidimai zaidimai zaidimai. Aisku nulauzta xbox su kruva zaidimu parsiustu pries orga ps3 su pvz 2,3 zaidimais gali pasirodyt gal ir nekaa bet velgi ziurint ko reikia .

Siuo metu pradet pirkt psn plus ant ps3 kazin ar dar yra tolkas . Nelabai ka jau jie duos ten gero is naujienu manau. Jau daug maz viska dave .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug neteksi . Visu tu superiniu ps3 exclusivu . Vien del to verta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug neteksi . Visu tu superiniu ps3 exclusivu . Vien del to verta

na, bet dabar mėtyt pinigus ant ps3 exlusivu irgi neverta, nebent neorginalius pompuot :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, bet dabar mėtyt pinigus ant ps3 exlusivu irgi neverta, nebent neorginalius pompuot :/

Kodel neverta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel neverta?

Uz ps3 zaidima jam brangu moket, o ps4 kol pirks,bus nebrangu,taip iseina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano galva tai mėtyt pinigus ant ps3 žaidimų ir kt. yra tas pats kas dabar pirkt orginalų WINDOWS XP cd, - kuris jau yra užmirštas, netgi neupdeitinamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano galva tai mėtyt pinigus ant ps3 žaidimų ir kt. yra tas pats kas dabar pirkt orginalų WINDOWS XP cd, - kuris jau yra užmirštas, netgi neupdeitinamas :)

Skirtumas tik tas, kad su Windows 8.1 paleisi viską, kas veikdavo ant XP, o su PS4 nepaleisi PS3 žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.