Rekomenduojami pranešimai

Dar negaliu daryti, ne per steam pirkau o per g2a, tai laukiu iš jų koda

P.S. va dabar jau galiu g2a atsiuntė kodą jau , tikrinkite savo e-mail :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai per kitur pirkau,nes g2a neturejo premium edition arba buvo daug brangiau nei kitur.tai rakta is kart gavau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neapsimoka ziuret,vistiek tuo isleis :)

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/06/22/69607/batman-arkham-knight-pc-suffers-amd-card-issues-system-requirements-updated/ kada amd neturejo problemu? :D

visiskai tragiskas portas.locked ties 30fps.techniskai tai visiskai belekas.gerai kad neskubu as jo isirasyt,pirma pradesiu nuo Arkham City Goty,kol prieisiu iki Arkham Knight,viskas turetu buti sutvarkyta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Disable 30FPS Cap

As Batman: Arkham Knight is a console port, its developers, for one reason or another, have capped the game's framerate to 30FPS by default. There is no way to uncap this framerate lock within the game itself so you'll need to edit a configuration file within game's folder.

Go to the Batman: Arkham Knight folder and find the "Config" folder

e.g. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config

Open the following file with a text editor like Notepad: BmSystemSettings.ini

Press CTRL+F to search, and paste the following line:

MaxFPS=30.000000

Press "Find"

Now edit the 30.000000 value to set desired your desired FPS.

If you want to cap the game at 60FPS, the string should look like:

MaxFPS=60.000000

Save the file.

* * *

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu kokie atsiliepimai apie pačio žaidimo? Šaip galvoju penktadieni jį nusipirkti.

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pirksi PS4,tai bus geri ispudziai.atrodo kad PS4 geriau net gi atrodo nei PC.as turiu ant PC,bet neistaliuoju,neverta vargti,nes problemu aibe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kur geriau atrodo ant ps4, bet jei įjungi nvidia efektus tai tada ant PC gražiau atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PC mačiau trūksta Ambient Oclusion efekto todėl prasčiau atrodo. Gal kažkur koks glitch'as, nes realiai AO turėtų būti ir ant PC.

PC versija galimas 12 žmonių portas nuo konsolių. Netgi tekstūros vietomis ant PC prastesnės.

http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-knight-pc-version-lacks-modern-graphical-effects-ao-bokeh-dof-rain-textures/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pc neturiu tokiu kur veštu aišku ps4 versija, šaip grafika ok man ir pc gerai atrodo, gal veliau sutvarkys ten, bet man kaip žaidimas? Dar nemačiau komentaro apie jį kokie ten įspūdžiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Warner Bros. is suspending sales of Batman: Arkham Knight for PC

http://www.pcgamer.com/warner-bros-is-suspending-sales-of-batman-arkham-knight-for-pc/

Steam įrašas - Batman: Arkham Knight will be available on SteamOS, Linux and Mac in Fall 2015

http://store.steampowered.com/app/208650

Redagavo protonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pastebėjau ant PC
Kad čia PS4 Portas

pi5eYlo.jpg

XBox pulto net nėra pasirinkimo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagaliau PS4 isdestymas,dabar tenka su PS4 pultu losti ant PC,tai tragedija man tie migtukai,rt.a,b,maisosi viskas :) tikekimes ir kituose bus PS4 pultelio isdestymas :)

pirkt negalima,o galima ji parsisiusti ir losti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gerai kai rašo ps4 Controller simbolius, geriau negu xbox Controller, taip galėtų ant visų žaidimų dėti ps4 pultą, nes kai žaidi kitus žaidimus ir rašo man xbox simbolius tai mane nervuoja, aišku man nesimaiso knopkes tarp ps4 ir xbox, bet kai žaidi su ps4 Controller o tau rašo xbox Controller tai tokia pieva atrodo :)

Siųstis dar nėra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik vienas unity atrodo rode abieju pulteliu isdestyma ir fc4 gerai nepamenu. Na reikia priprast kad visi win zaidimai nauji palaiko oficialiai xbox pulteli o sony ne. Nebent isimti ubisoft padaro tikrai malonu kai gali pasirinkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.