Nexonas

Pagalbos del filmavimo.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi prašau jūsų pagalbos del filmavimo. Noriu dėti video į youtubę. Bet skaičiau, kad reikia turėtu tokius daiktus kaip capture hd elgato, norėčiau nusipirkti ir atskirai jam monitoriu taigi norėčiau sužinoti kokio monitoriaus man reikėtu, kas geriau būtų ar mikrafonas ar nusipirkti ausines? Turiu ps3. Kur man visą tai susipirkti?

Labai dėkoju kas padės, laukiu atsakymų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusiperki capture device'a kuris tau išgalimas, mikrafona ar ausines kas tau patogiau ir ar nori kalbet filmavimo metu, jei veliau tik irasysi balsa tai koki normalu mikrafa pasiemi, neskubek pradzioj HD visko pirkt, gal nebepatiks daryt, o tiek pinigu bus isleista ir pns, kol pramoksi uzteks gal net ir pigienu, ieskokis ebay, ar pns kad pigiau butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi prašau jūsų pagalbos del filmavimo. Noriu dėti video į youtubę. Bet skaičiau, kad reikia turėtu tokius daiktus kaip capture hd elgato, norėčiau nusipirkti ir atskirai jam monitoriu taigi norėčiau sužinoti kokio monitoriaus man reikėtu, kas geriau būtų ar mikrafonas ar nusipirkti ausines? Turiu ps3. Kur man visą tai susipirkti?

Labai dėkoju kas padės, laukiu atsakymų. :)

Pirkti Tau geriausia būtų Elgato Game Capture device HD, monitoriu pirk su HDMI jungtimi, kad išpestum maximuma iš capture device, pirk mikrafona geriau, nes vistiek įrašynėjant, Tu jungsi jį prie PC ir per spec programą, su kuria įrašynėsi Gameplay, ant viršaus galėsi ir komentuoti. Elgato nusipirkti gali iš amazon.co.uk. Rašyk į PM jei ką, pats šiuo dalyku užsiemiau kurį laiką

Nusiperki capture device'a kuris tau išgalimas, mikrafona ar ausines kas tau patogiau ir ar nori kalbet filmavimo metu, jei veliau tik irasysi balsa tai koki normalu mikrafa pasiemi, neskubek pradzioj HD visko pirkt, gal nebepatiks daryt, o tiek pinigu bus isleista ir pns, kol pramoksi uzteks gal net ir pigienu, ieskokis ebay, ar pns kad pigiau butu.

Net negalvok pirkti prietaisų, kurie nefilmuoja HD kokybė, nes tada jau tikrai tai bus pinigai išmesti į balą, nes niekas nežiūrės per YouTube video, kurie nėra HD kokybės, kadangi bus pasirinkimas žiūrėti HD. O jei nepatiks, niekada nevėlu parduoti bus, bet nešvaistyk pinigų ant pigių š
Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už atsakymą pagalvosiu :)

Pirkti Tau geriausia būtų Elgato Game Capture device HD, monitoriu pirk su HDMI jungtimi, kad išpestum maximuma iš capture device, pirk mikrafona geriau, nes vistiek įrašynėjant, Tu jungsi jį prie PC ir per spec programą, su kuria įrašynėsi Gameplay, ant viršaus galėsi ir komentuoti. Elgato nusipirkti gali iš amazon.co.uk. Rašyk į PM jei ką, pats šiuo dalyku užsiemiau kurį laiką

Na aš čia darysiu visą tai pirmą kartą, bet esu pasidomėjes ir noriu bandyti kurti video. Ačiū už komentarą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.