jacky

install

Rekomenduojami pranešimai

paklausi normalu klausima o cia toks kaip KypuTeTpaBy akiniuotis spuogais aplipes kompiteristas neturi ka veikt i skaldo savo kompiteriuhos bajerius istesu siulyciau iseit i lauka ir pratrint savo galva i asvalta gal tuomet hardas pasitaisys tavasis gl gf :X

čia kažkur kažkas mano nuotrauką įdėjo? nes kitaip nežinau iš kur sužinojai kaip aš atrodau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Panasu kad taip, ziurek kiek laiko online nera. Mociute turbut windowsus installina dabar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:sweet:

Panasu kad taip, ziurek kiek laiko online nera. Mociute turbut windowsus installina dabar

mociute = :yea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudojas visi ir tai turi reikst kad visi ir zino tas tavo cmd komandas ir visa kita gal tu geriau isvis neberasyk cia... 

Tau nereikia cmd komandų žinoti. Tau reikia anglų mokėti, nes nežinoti ką reiškia žodis "format", tai... Ir mažiau čia kelk bangas, nes tuoj atostogų pasiųs tave administratoriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oooo dar vienas nolaiferis sako tiek laiko nera online :D 

zinai turiu draugus su kuriai po darbu gali iseit alaus atsigert o ne sedet prie pc ir kuomentuot kiek laiko kas prisijunges :D

Tau nereikia cmd komandų žinoti. Tau reikia anglų mokėti, nes nežinoti ką reiškia žodis "format", tai... Ir mažiau čia kelk bangas, nes tuoj atostogų pasiųs tave administratoriai.

o tu maziau rupinkis kas ka kur pasius cia jau ne tavo problemos ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oooo dar vienas nolaiferis sako tiek laiko nera online :D

zinai turiu draugus su kuriai po darbu gali iseit alaus atsigert o ne sedet prie pc ir kuomentuot kiek laiko kas prisijunges :D

na taip 13 - meciai daznai isgeria alaus siais laikais, nenustebinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip 13 - meciai daznai isgeria alaus siais laikais, nenustebinai

tau dar augt ir augt iki manes 13 kameti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieną dalyką aš tau pasakysiu - taip čia mano problemos, nes man tokie variantai, kaip tu, tiesiogine to žodžio prasme - užknisa. Atėjęs į kitą bendruomenę bandytum pritapti geriau, o ne siuntinėtum ir visus mažvaikiais vadintum. Aš tikrai netikiu, kad tu išvis pilnametis esi, tai turbūt nieko nebaigęs, išvarei dirbti, susiradai "draugų" su kuriais tik alų ir geriat. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Juokinga, nes šiaip tai patys prisiknisot prie jo, o dabar aiškinat kaip jis čia nepritapo  :)
Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieną dalyką aš tau pasakysiu - taip čia mano problemos, nes man tokie variantai, kaip tu, tiesiogine to žodžio prasme - užknisa. Atėjęs į kitą bendruomenę bandytum pritapti geriau, o ne siuntinėtum ir visus mažvaikiais vadintum. Aš tikrai netikiu, kad tu išvis pilnametis esi, tai turbūt nieko nebaigęs, išvarei dirbti, susiradai "draugų" su kuriais tik alų ir geriat. 

sakai pritapt bandyciau ka cia pritapinesi jeigu sukuri tema uzduodi normalu klausima kurio nesuprnatu pats o cia istaves tik pasipisinet tenori tai kaip su manim bendrauja taip ir as su sitais kirminais.

Normaliai butu atsake i mano virsui uzduota klausima ir visio tema rakinam o dabar kam tos papildomos diskusijos prtruko forumo tasku pritruko demesio pristruko reputacijos? ir isvis kam kist ta savo nose ir rasyt nesamones kai yra uzduodamas normalus klausimas.  niekas nebutu net kure sitos temos jeigu as zinociau kaip sita problema istaisyt o dabar pats matai.... dar ir cia kaip matau ekstrasensu yra sugebanciu nustatyti mano 13 metu amziu gal dar ir paprasys kad per webchata pasirodyciau nenustebciau.....

Redagavo jacky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@jacky, tau scalman iškart atsakė, bet jei tu nematei, tai visi ir pradėjo važiuoti. Nuimti nuo RAR password'us nėra lengva, todėl geriausiai siųskis kitą torrent'ą, su juo nieko nepadarysi.

Ir šiaip ką tu ten ekstraktinti nori? Nejaugi torrente daug RAR failų? Gal ten tik .ISO pažiūrėk.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.