Qwerty2k

xbox 360 gamepad analogu "apsaugos"

Rekomenduojami pranešimai

nemanau kad rasi. nes neapsimoka ju daugiau siustis ir perparduot .jei kas taip darytu tai pas ji nebent isigytum. tai paprasyk kad kas uzsakytu ir atsiustu jei pats negali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau playmanijos shopas turi ;) Tik esu ciupinejes tas gumeles, nera jos labai patogios. Geriau visa analogsticka pasikeisti. Bus kaip new

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Qwerty2k jo, turim, bet eshope neįdėta. daugiau info - rašyk žinutę parašyk man jei reiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

... Geriau visa analogsticka pasikeisti. Bus kaip new

O LT kurnors yra pirkti ju, po kiek jie? Ar tik siustis is uzsienio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu kad playmanai rupinasi taip savo broliais geimeriais. :D Tikrai reikalingi daiktai abiem konsolem, nes kazkas sugeba jas sudrozt ...

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu kad playmanai rupinasi taip savo broliais geimeriais. :D Tikrai reikalingi daiktai abiem konsolem, nes kazkas sugeba jas sudrozt ...

Nusitryne buvo jau burbuliukai nuo analogu kai nusipirkau, todel bsk slysta kai losi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusitryne buvo jau burbuliukai nuo analogu kai nusipirkau, todel bsk slysta kai losi.

Man ir jie kazkaip nelaiko, nuo pirmo pulto per ~2-3 men nuejo, per kaledas dar viena gavau bet jau ir tas nueit baigia :D Galvoju reiks ardyt ir sukeist kairi analoga su desiniu jei imanoma 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir jie kazkaip nelaiko, nuo pirmo pulto per ~2-3 men nuejo, per kaledas dar viena gavau bet jau ir tas nueit baigia :D Galvoju reiks ardyt ir sukeist kairi analoga su desiniu jei imanoma 

Man atrodo nera skirtumo. Seip manau reikia is amazon pasiimt plastikinius ir kita controller shell, nes norisi kokio idomesnio pultelio, gal auksini koki pasidarysiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo nera skirtumo. Seip manau reikia is amazon pasiimt plastikinius ir kita controller shell, nes norisi kokio idomesnio pultelio, gal auksini koki pasidarysiu :)

ir dar tokiu http://cdn2.bigcommerce.com/server3700/86083/products/37/images/1890/Xbox_360_Controller_ABXY_Bullet_Buttons_Brass_w_Nickel_Primers_9__42587.1349653681.1280.1280.jpg komplekta pasimt, damn gerai atrodytu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas gumeles pirkt tikrai neapsimoka, paskutinis sh*** jos. perki visa analoga, pilnas ebay, nori greito atsiuntimo - neperki is kinijos, perki is EU. pilki analogai lb greit nusitrina, yra ir juodi kur guma nelaiko, bet imanoma rast ir originaliu ar lb artimu originalui, ieskant rasai "genuine" ar "original", aisku ir ten papuola visokiu makliu. paskutinius juodus analogus kur pirkau tai lb letai trinasi, net pats nustebau ir nusivyliau kad nenusipirkau daugiau, bet negalejau juk zinoti kad jie bus kokybiski, o dbr to sellerio acc istrintas :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.