Domiuz

ruteris uz 20lt :D

Rekomenduojami pranešimai

Siandien is turgaus uz 20lt :DDD be nieko nusipirkau ruteri. va kelios jo foto :

Nuotrauka

Nuotrauka

Noriu ji pasijunkti neturiu nieko tik laidus nuo seno modemo.Kas man nuosekliai paaiskintu kaip ji pasijungti, susikonfiguruoti ir pasidaryti kad weiktu wifi su zebros interu tam pravesiu tam tikra tasku suma del jos susitarsim.Prasau padekite :)

Dar klausimas o galima pasidaryti kad su zebros optimaliu planu weiktu wifi?kaip tai padaryti?bet cia jau poto pirma reikia ruteri susitwarkyti :)

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

kur cia toki turgeli rada man r tokio dalikelio uz 20 lt reiktu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kur cia toki turgeli rada man r tokio dalikelio uz 20 lt reiktu :)

panewezyje masinu turguje pas seni kazkoki :DDDDDD tai galima padaryti kad su zebros interu weiktu wifi per ji?kaip tai padaryti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu tai tau tik draiveriu jo reikia pajunksi i pagrindini laida ir per jo programa sukonfiguruosi,turetu ir ant zebros veikti be problemu tik gali reiketi jiem paskambinti jei ant mac jungia neta...programas jam per googla susirask ir viskas neturetu dauk bedu kilti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tas ir yra kad reikia driveriu o as niekur ju nerandu.Beje dar net nzn ar jis weikia nes neturiu tokio laido kad ji i elektra pajungti tuoj warysiu pirkti jei sakai kad galima.Kas noretu man padeti susirasti driverius ir susikonfiguruoti?atsilyginsiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

cia viskas matosi daugiau nei as zinau :) jei kas nesimatys td rasyk beje galim ir per skype mano krekeris57 dabar kokiu 30min nebusiu warau laido pirkti po to parsysiu palik cia sawo skype.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasyk man, as galiu padet ant zebro, tau reiks laido nuo modemo entertaiment, ir dar vieno tokio, ir transformatoriaus lyg 9v, ir tavo tako nr. ir fsio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks pavadinimas to tavo routerio?

Especificaciones para 3C0M OfficeConnect 11B Wireless / WiFi Cable/DSL Gateway va toks bet neturiu nk prie jo, reikia driverius parauti is kazkur...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

driverius? Routeriu nereik instalint ;] kai pajungi visus kabelius yra http adresas per kuri gali kesit nustatymus. Koks sito tikrai pasakyt negaliu, maniskio buvo manuale,bet tu kadangi pas tave tokio ner tai,. ;D na mano http://192.168.1.1 defaultis passwordas: admin,o login nereik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

routeriams draiveriu dazniausiai nereikia, tiesiog reikia zinoti prie kokio IP per brouseri jungtis. O tai dazniausiai buna parasyta instrukcijos, kuriase turetum rast pagal konkretu modeli internete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi, sujunk laidus (AC ir interneto, beje prijunk nors 1 pc)

ir eik į 192.168.1.1 ar 192.168.2.1 ar 192.168.0.1 ir konfiguruok settings ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie dar draiveriai... Gauk neto laidus ir maitinimo bloka. rasai per skype evil.tommy ir netas veiks..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.