Albrion

PSN neprijima mano korteles?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,gal ir jum taip buvo kai vedi savo kreditines korteles informacija pvz as norejau pirkt final fantasy naujausia ir neprieme raso "your credit card is invalid Ir nesuprantu tas pats ir ps4 ir viskas po to kaip sony updeitino savo mokejimo sistema.Ar galit padet?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LT kortelės netinka, reikalinga kortele tos šalies koks yra tavo PSN accountas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,gal ir jum taip buvo kai vedi savo kreditines korteles informacija pvz as norejau pirkt final fantasy naujausia ir neprieme raso "your credit card is invalid Ir nesuprantu tas pats ir ps4 ir viskas po to kaip sony updeitino savo mokejimo sistema.Ar galit padet?.

naudok du PP acauntus viena pasidaryk lietuviska, kita tos salies kurios registruotas psn accountas, tada is lietuvisko PP accounto persivesk reikiama suma i antra accounta, tada eik cia: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/ prisijung su psn accountu, kuris yra tos pacios salies su antru savo PP accountu, spausk add funds to walet, tada pasirink pinigu pervedimo buda PP ir taip galesi persivest bapkiu i PSN accounta.... pats ne karta taip pasipildziau

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LT kortelės netinka, reikalinga kortele tos šalies koks yra tavo PSN accountas

Sėkmingai pridėjau LT kreditinę kortelę prie UK paskyros. Jau antrą kortelę taip pridedu prie PSN paskyros.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai tau kad galėjai pridėti, o šiaip pridėti LT kortele labai lengva prie PSN UK, pabandyk dar apsipirkti PSN Store
Va tada ir sakyk kad pridėjai ir atsiskaitei 

Ne į temą
O šiaip man, dėjau skersa ant tavęs finger.gif 

Pirma Forumo taisykle pažeidžiau įspėjimą galit duoti man 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai tau kad galėjai pridėti, o šiaip pridėti LT kortele labai lengva prie PSN UK, pabandyk dar apsipirkti PSN Store

Va tada ir sakyk kad pridėjai ir atsiskaitei 

Aš parašiau TIK apie kortelės pridėjimą.

Be abejo, pritariu, atsakymui, kad reikia pirkti virtualius pinigus ir juos leisti PSN turiniui (bei PS+'ui). Ką ir pats sėkmingai darau.

Ne į temą

O šiaip man, dėjau skersa ant tavęs finger.gif 

Tu rimtai tiek desperatiškas??? Atleisk, jei užgavau kada nors. Rimtai.

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.