Gaspadorius

Apslapintas XboX

Rekomenduojami pranešimai

jei 80 laipsniu butu normali xbox temperatura, tai per rgh fsd meniu nerodytu kad jau raudonas indikatorius,per karsta :) nes nuo ~73 laipsniu jau raudonai rodo, optimalu 45-60

Aš nesakiau darbinė temperatūra :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Qwerty2k bet patikėk, kaip tu sakai kad apie 80 lapsnių,tai x360 nėra normali  temperatūra,tikrai per aukšta jau  :)

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

80 laipsniu dar nera kritine, nuo ~85 prasideda redzone, bent jau slimuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Qwerty2k bet patikėk, kaip tu sakai kad apie 80 lapsnių,tai x360 nėra normali  temperatūra,tikrai per aukšta jau  :)

Aš šneku apie ta temperatūrą kurią atlaiko visa ta plokštė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Offtopic, bet aš manau, kad PS3 yra labiau "piss-proof" nei X360. Broliui PS3 phat apmįžo jo retriveris, dėl naglos korpuso formos viskas nubėgo šalin, nejungėm,  išdžiovinom ir veikė metus, iki kol jis nusipirko slim'ą. O apie konsolės "kepimą" tai ten tikriausiai tiesiog džiovinimas, jeigu jau gerai paniurkdyta į vandenį, visa kaip priklauso neveiks. Pažiūrėkit į skendusias mašinas (nežinau kaip jūsų, bet mano tėvas buvo perekūpas) - elektros instaliaciją dažniausiai PAKEIČIA, o ne bando iš š*do virvę nupynt :cheers:

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.