cepa

galit padet del emuliatoriaus

Rekomenduojami pranešimai

man dvylika pats susitaupiau 650 lt ir nusipirkau konsole mmc ir dar atsirisau ir dabar tupausi ant psp jauciu vasara tursu 400ltl. beje ar geras psp butu uz 400?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man dvylika pats susitaupiau 650 lt ir nusipirkau konsole mmc ir dar atsirisau ir dabar tupausi ant psp jauciu vasara tursu 400ltl. beje ar geras psp butu uz 400?

cia toks klausimas visai netinka,rask kad ir uz 200lt psp jis bus toks pat kaip ir uz 1000 jei versija einama tai jokio skirtumo nera,cia ne taip kaip su masinom,jei pasakytumar gera masina bus uz 400 tai pasakytu visi kad grabas,va uz 40 000 jau but gera,o su psp viskas paprasta,nesvarbu kokia kaina,svarbu kokia versija ir kaip islaikytas 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia lygiai tas pats :) Žmogeliukas paklausė kaip paleisti emuliatorių, o didieji žyniuoniai pradėjo fleimą, kad neverta emuliuoti tuos PS geimus ant PC, ir siūlo 13-mečiui taupytis bapkių...

Tai kam tie siuntiniai apie emuliatorius? Parašykite pagrindiniame puslapyje, kad "Nesuteiksime jokios informacijos apie emuliavimą ant PC, jei tau mažiau kaip 18, o kai bus 18 tu ir pats angliškai paskaitysi ir viską suprasi" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal ka parasys kaip turi buti PS2 emulatoriaus nustatytami?2PSX2 ar kaip ten jis kuris siuntiniu skiltyje yra,man pvz labai praverstu nors i turiu PS2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieskok configu ju gamintoju puslapyje

seip labai lagina zaidimai kai paleidi per emulatoriu, o pvz (na bent man) per CD-Rom ne vieno disko neisejo paleist,nors tu ka.reieks laukt kokiu metu kitu kol padarys normalia versija... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Robertai, turiu pasakyti kad tikrai geri ir sudėtingi PS2 žaidimai ant emuliatorių neina, neatsižvelgiant į tai kad į saitus dedami sąrašai su vos ne visais žaidimais, tai nėra tiesa.

Iš kitos pusės antrarūšiai ir trečiarūšiai žaidimai daugiau mažiau eina.

Viskas priklauso nuo to, ką tu nori žaisti, koks tavo PC (reikia tikrai gero kad ką nors išgautum iš emuliatoriaus)

Niekas tau neparašys kaip sukonfigūruoti emuliatorių, nes tai priklauso nuo daugybės dalykų, įskaitant kokia vaizdo plokštė stovi tavo PC. Reikia skaityti saitus kur rašoma kaip sukonfigūruoti tam tikram emuliatoriui. Google atsako į visus klausimus, tiesiog reikia mokėti užduoti klausimą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.