cepa

galit padet del emuliatoriaus

Rekomenduojami pranešimai

as turiu tik pc ir noriu zaisti ps2psp zaidus

pvz.:gta lcs kas galit idet emuliatoriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepažaisi meskit iš galvos ta durną emuliatorių, ir nusipirkit consolę :x užknisot kaip vaikai ant kiekvieno kampo emuliatorių , emuliatoriai ir .t.t nera gero ir greitu laiku nebus ... žaidimai veikia bet 2-5 % viso žaidimo greičio.... tai dar apie metus laukit kol padarys gerą versiją , bet jos nebepadarys , nes po tiek laiko imsis krapštytis su PS3 emuliatoriais....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai pripažinkite, nėra jokių normlaių emuliatorių. Net PSX vos patempia ir to, o ką jau kalbėti apie PSP, PS2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nelabai pigios, bet emu niekada neatstos consolės. EVER! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aas ps2emuli naudoju tik tam, kad parsisiuntes geimo imidza paziureciau ar jis veikia isvis. ir ar kalba ne kokia italu. o siaip faktas, lost normaliai dar nebus greitu laiku imanoma. Kas del PSX, tai viskas ok, apie 90% graju yra fully playable, ir beje, deka neblogu grafiniu plugin'u atrodo zymiai dailiau nei real. Siuo atveju 1:0 PC naudai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kitu atveju 5:1 consoliu naudai... erm kodel? Ant pc nera ir nebus tokiu zaidimu kokie ant consoliu yr (kalbu apie fighting etc) tai jau 2 taskai , PC gremezdas didelis komplektas , o console tik biski laidu ir mamka t.y. pati konsole, nu dar teliks bet teliku visur yr... ai krc.. consoles walda! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na iš tikrūjų norint paleist "normliai" atrodantį ps2 žaidimą per PSX reikia serverinio kompo ir aš tikrai neperdedu... Na nebent žinoma patinka žaist žaidimą "screenshot" stiliumi, tada viskas OK! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 žaidimą PER PSX. Pakvaišai ar ką? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai pripažinkite, nėra jokių normlaių emuliatorių. Net PSX vos patempia ir to, o ką jau kalbėti apie PSP, PS2.

Na na...PSX tempia ir dar kaip... Mano senux tempe, o ka kalbet apie nauja PC? Reik tik konfiguracijas nusistatyt... Vot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano intencija buvo išsakyti, kad PSP/PS2 - impossible. O ne aptarinėti PSX paleidimo per PC ypatybes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siais laikais nereikia jokiu serveriniu kompu. Tiesiog geras procesorius kompe ir tiek. Problema yra ta, kad kiekvienas zaidimas turi buti atkurtas skirtingai. t.y. emuliatoriaus kurejam reikia emuliatoriu priderinti prie atskiru zaidimu. Pvz. vienas is populiariausiu ps2 zaidimu Final Fantasy X jau gali puikiai veikti naudojant pcsx2 emuliatoriu. Paskutiniu metu sis emuliatorius labai smarkiai pazenge isnaudojant dvieju branduoliu procesorius (kurie dabar dedami i daugeli nauju kompiuteriu) todel turint toki procesoriu fps(kadrai per sekunde) zaidziant padideja beveik dvigubai. Pats isbandziau, bet deja maniskis athlon 3700+ nera pakankamai greitas ir turejau tenkintis ~20fps zaidziant FFX.

Minusai: emuliatorius gali paleisti tik ~1/4 zaidimu, bei reikalauja procesoriaus, kuris kainuoja 800 ir daugiau lt...

P.S. Sitai rasiau ne noredamas "reklamuoti" emuliatorius, o tiesiog tam, kad zmones susidarytu realu vaizda ka emuliatoriai gali, o ko ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai patiko tavo komentaras. Respect tau. Beje, ka tik pats paleidau ir FF X, ir God of War II, ir Soocer*i per emuliatoriu... Nu ir pasileido. Nors ir pas mane ir 2 branduoliai, ir 2000 ramu, bet vistiek man greicio truksta. Pristabdo visa geima, bet kaip sake, inpeace, galima visai patikrinti image faila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aciu uz pagalba buvo tox dalykas kaip konsole pigi jum lengva kai yra darbas man 13 metu ir as turiu taupytis pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.