mp3magas

mSata ssd kingston vs crucial

Rekomenduojami pranešimai

Taigi ketinu pirkt ssd diską savo nešiojamam ir turiu du variantus: www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/kietieji_diskai_ssd/kingston_ssdnow_ms200_120gb_sataiii_sms200s3120g ir www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/kietieji_diskai_ssd/crucial_m500_ssd_120gb_sataiii_ct120m500ssd3?qrtc_slt=slt_home&qrtc_tpl=tpl_user_home&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=2. Taigi idomu man ar įrašymo greitis gali taip skirtis ar tai tik kingston marketingo triukas ? p.s galit dar pasiūlyti kitų variantų ir vieta kur jie pigesni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats turiu virš metų laiko kingston ssdnow tai galiu pasakyti tikrai geras dalykas, neturiu jokių nusiskundimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turiu Kingston Technology 240GB 2.5 inch SSDNow V+200 SATA3 Solid State Drive

Mokėjau tada 184£ dabar jo kaina amazon yra £133.08 
Pirkau prieš 2 metus beveik, Loptopas pradėjo skraidyti, tuo metu buvau su windows 7  nes windows 8 dar nebuvo, buvo bet beta versija 

Kai Laptopas su paprastu hdd windows 7 su visais app užsikraudavo beveik per  ~1min20s. o su SSD per ~15s.

Šiaip rekomenduočiau tau Kingston imti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kingston 

cdm3.jpg

Nū pas mane žymiai geresni rezultatai su mano Kingston, ir tai nevisa greiti išnaudoju , nes mano laptopas nepalaiko SATA 3 o palaiko tik SATA 2

palaikytu SATA 3  tai skraidyti pradėtu mano laptopas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nū pas mane žymiai geresni rezultatai su mano Kingston, ir tai nevisa greiti išnaudoju , nes mano laptopas nepalaiko SATA 3 o palaiko tik SATA 2

palaikytu SATA 3  tai skraidyti pradėtu mano laptopas

Nu laptopas nelygus laptopui tu pabandyk kokia nuotraka kilnok is folderio i folderi i pamatysi kaip greitis keiciasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuotrauka greit kilnojasi per aplankalus, bet paėmus ~8000 visokiu nuotraukų screen ir šiaip visokias, kurie užima ~450mb per 50 aplankalu ,irgi kilnoti per aplankalus ,net nepastebiu kad stabdytu, bet jei darai kopijas tada jo užtrunka apie 17s. bet paligynus labai greit kaip su SATA 2 jungtimi, su SATA 3 apsidirbtu su tokiu kiekiu per 8s

Ant kiekvienu PC / Loptopu skirtingai rodis rezultatus 

@audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabudome ir kelkimės, apie msata kalba eina o msata ssd performance atžvilgiu yra prastesni už 2,5 sata 3 ssd todėl tavo ssd ir rodė geresnius rezultatus ( nors vienas ssd yra kitam nelygu ). Plius dar nemažai įtakos turi chipsetas ir t.t.

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra msata 3 lizdas ir kaip suprantu sata 3 ir msata 3 veikia 6 gb/s tai negi taip jau skirsis nuo standartinio ssd ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra msata 3 lizdas ir kaip suprantu sata 3 ir msata 3 veikia 6 gb/s tai negi taip jau skirsis nuo standartinio ssd ?

Real life performance realiai nejausi, testuose skirtumas matysis. Mano postas buvo labiau narkatai buvo adresuotas kuris stebėjosi kad teste msata kingstonas letesnis uz jo 2,5 sata ssd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.