WhiteFiction

PS4 games on 3D TV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Visai neseniai pradėjau žaist Assassin Creed: Black Flag su savuoju PS4 ir staiga prisiminiau, kad manasis TV palaiko 3D, įsijungiau išbandžiau ir ką galiu pasakyt, vaizdas bent jau man atrodo tikrai gilesnis, jauties labiau lyg žaidimo viduje.

BET.., dabar mąstau, pats Assassin Creed savo nustatymuose neleidžia pasirinkt 3D rėžimo, tai čia išeina taip, kad lyg jis ir būtų neskirtas 3D nustatymu žaisti? Ar čia naujoj konsolių kartoj jau nebėra 3D nustatymo pačiame žaidime ir viskas nuo TV plaikymo priklauso?

Nes, kiek pamenu, pavyzdžiui, Assassin Creed III buvo 3D nustatymas pačiame game settings.

Tai va, tikiuosi suprantamai paklausiau ;). Ir šiaip būtų įdomu sužinot ar žaidžiat žaidimus su 3D, kokius nustatymus, kokius akinius naudojat :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@WhiteFiction man atrodo čia tiesiog tavo išmanusis televizorius konvertuoja 2D vaizdą į 3D :)

Bet turėtu būti vistiek įdomiau, jei tik akys nepavargsta nuo akinių....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai paspaužiu 3D, man išmeta štai tokią lentelę: http://www.lgblog.com.my/wp-content/uploads/2013/01/Screen-Shot-2013-01-16-at-1.32.55-AM1.png. Assasissins Creed atveju, nusistatau trečią nustatymą nuo dešinės :)

Nors jo, čia, matyt, vistiek gaunasi, kad pats TV konvertuoja, nes tą patį galiu ir su FIFA daryt ir su NBA. Bet va, įdomu tai, kad ant X360, kai paspausdavau 3D, leisdavo pasirinkt tik 2D to 3D, o ant PS4 išmeta daug pasirinkimų (kaip nuotraukoje)

Redagavo WhiteFiction

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su tuo režimu 2d>3d gali daryti ant žaidimu net paprastai žiūrint TV laida, jei pačiam žaidime būna nustatimuose 3d tada ir būna 3d ir visai kitas vaizdas būna negu dirbtinai padarius  2d>3d 

Kaip aš pasakyčiau kastruotas 3d tas (2d>3d)

Po kol kas pilnai palaiko 3d tai tik ps3 (aišku nevisi žaidimai, bet jau dauguma jau turi, aišku nuo kūrėju priklauso ar bus tas 3d)

O ps4 su laiku palaikys, o kada tai bus nieks dar nežino

@WhiteFiction

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog 3d dabar nera taip akcentuojamas dalykas jau kaip buvo pries kelis metus. bumas jau kaip ir praejo . dabar i 4k akcentuoja gal labiau, bet manau palaikyma vis del to tam dalykui padarys su laiku arba ne ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3D bus, nes be 3D režimo žaidimuose neveiks ir VR akiniai, kuriuos Sony taipogi žada pristatyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3D bus, nes be 3D režimo žaidimuose neveiks ir VR akiniai, kuriuos Sony taipogi žada pristatyti.

Pasitaisau: PS4 palaiko 3D, nes žaidimas "Trine 2" man išmeta lentelę jog TV palaiko 3D ir ar nori naudoti. Automatiškai TV persijungia ir tai nepanašu į 2D->3D konversija, nes matosi parallax'as. Gražiai žiūrisi žaidimas 3D režime :) Tiesa, PS Store kažkoks nedabaigtas, nes Trine 2 nera tarp demo versijų, o trial tai leidžia išbandyti nuėjus į žaidimo full versijos parsisiuntimą.

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmu deja dar nepalaiko 3D BR diska, Paprastus filmus skaito BR diskus, Ką tik išmėginau  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.