Altec128

Transformers: Age of Extinction(2014)

Rekomenduojami pranešimai

Laukiu šito, tuo pačiu man į kolekcija filmu :)

UK tik tai 10 July 2014

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo gan labai meh ir beto jau nebe suprantu kodėl jie tęsia, nes 3 dalis kaip ir viska užbaigė, nors pagalvojus tą pati padarė antra ir pirma dalys.
Ps. laukiam pacific rim 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fisherman, rimtai, nesupranti dėl ko jie tęsia? Kol žmonės eis ir bus toks pelnas, tol ir kurs. Tikrai ne paskutinė dalis. Man asmenškai susižiūri normaliai tokie filmai, nes žinau ko tikėtis, transformeriai vis dėl to, akis smagu paganyt į efektus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fisherman, rimtai, nesupranti dėl ko jie tęsia? Kol žmonės eis ir bus toks pelnas, tol ir kurs. Tikrai ne paskutinė dalis. Man asmenškai susižiūri normaliai tokie filmai, nes žinau ko tikėtis, transformeriai vis dėl to, akis smagu paganyt į efektus.

Na aš kalbėjau pagal istorija, jeigu nesupratai. Tikėtis iš scifi filmų paskutinių metu reikia nemažai, nes jie gan daug yra išėja kuri vien efektai, o ir istorija kuri pritraukia pvz.: Enders game, Gravity, Elysium...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau, bet vis tiek, kol žmonės eis į kino teatrus tol jie galvos ir istorijas naujas, grįš ten į išteklius kokius ar dar į kokią tarpinę istoriją. Na, fantastika yra fantastika, kiekvienas skirtingai "rimtai" ją žiūri. Enders game dar nemačiau, Gravity šiek tiek persūdytas, o Elysium patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai laukiamas. Nors negalima taip stipriai sakyti, bet Transformeriai kaip sena religija. Tikrai sio filmo daliu turetu buti ne viena ir ne dvi, kaip kokiu zvaigzdziu Karu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet tas parodytas naujas aktorius per treilerį mane šiek tiek nustebino..... Ką trečioj dalį pakeitė mergą tai čia sugalvojo ir mergą ir vyrą.l?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia gal rodo tai kas vyksta po 10+ metų nuo paskutiniosios dalies, nes ir dukra jau turi, suprantama, kad turėjo parinkti vyresnį aktorių. Anksčiau girdėjau jog priešistorę transformerių turėtų kurti, bet vėl tesinį sukūrė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja vyksta po 4 metų nuo 3 dalies. Autobotai buvo nusprendę išvykti bet dėl n priežasties vėl grįžo žemėn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja vyksta po 4 metų nuo 3 dalies. Autobotai buvo nusprendę išvykti bet dėl n priežasties vėl grįžo žemėn.

Grįžo į žemę, nes dar ne viską sugriovė :D Jei kalbam rimtai, tai šita dalis iš visų man kol kas atrodo silpniausiai. Gal ne tokie įdomūs treileriai kalti. Tikiuosi, jog klystu, nes visas dalis mačiau ir nesuprantu, kodėl žmonės taip griežia dantį ant šitos filmų serijos. Veiksmo, specialiųjų efektų, komedijos mišinys su robotais, it's for fun!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi esu mates visas dalis bent po 2 kartus. Bet cia jau vis daugiau tokio pasikartojimo, juk visi norim vis kazko naujo o jie lyg kartoja ta pati ir bando ismelzti pinigus. Si dalis man irgi bus viena is prasciausiu, nebeliks man patikusiu aktoriu labai tinkanciu tam vaidmeniui. Na kaip sakant paziuresim pamatysim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

š**** kai pagalvoji. Negalėjo optimuso mašinos palikt normalia kaip anksčiau. Ir kažkaip sakė praeitose dalyse ,kad transformeris negali būti atgaivintas jei neturi šerdies energijos ( ar kaip ten ją vadina) o čia optimą su optimos linijos akumu prikelia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.