simas25

Nepasileidzia neorginalas.ka daryti?

Rekomenduojami pranešimai

turbut jus nei vienas nesuprantate ka jis turejo omeny. tas pats buvo ir man taciau niekas taip ir nepadejo..... stai kaip perrasyti originalu diska

video paziurek ir bus viskas aisku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi, taigi, jau norėjau pasiūlyt alcohol 120, tau bet matau, kad susiptrotėjai, per alcohol geriausiai eina viskas puikiausiai (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur butu galima pasisiust ta alchoholi 120%.is playmanyjos buvau parsisiuntes bet kasko neje.buwau da is zmules parsisiuntes bet kompa uzlenkiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur butu galima pasisiust ta alchoholi 120%.is playmanyjos buvau parsisiuntes bet kasko neje.buwau da is zmules parsisiuntes bet kompa uzlenkiau :)

Tai gal įsirašyt nemoki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal įsirašyt nemoki?

kaip galima berasant uzlenk?? :D tas kur parsisiunciau su virusu buwa!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenaudokit nero, alcohol ir visu kitu ishpampusiu nesamoniu. ImgBurn www.imgburn.com maziuke, nemokama, lengvai suprantama programa, kuri pravers visoms kepimo reikmems :huh:

Redagavo Glottis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenaudokit nero, alcohol ir visu kitu ishpampusiu nesamoniu. ImgBurn www.imgburn.com maziuke, nemokama, lengvai suprantama programa, kuri pravers visoms kepimo reikmems :huh:

Nero ir Alcohol turi daugiau galimybių ir jie kur kas geriau įrašynėja. Ant tų nemokamų programų nevarau, bet jeigu sugebi naudotis "Nero" "Alcohol", tai patarčiau ir palikti.

Simas - neskaičiau visų pranešimų šioj temoj, bet čia čipas gali būti kaltas, kad ir PS2 tavo, bei įrašymo įrenginys, jeigu ką, aš veščiau pas juos ir tegul patys mėgina paleisti tuos piratinius žaidimus, čia kai kurie taip daro, nučipuoja ir net neišbando.

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nero ir Alcohol turi daugiau galimybių ir jie kur kas geriau įrašynėja. Ant tų nemokamų programų nevarau, bet jeigu sugebi naudotis "Nero" "Alcohol", tai patarčiau ir palikti.

Ne į temą

Dėl Nero nežinau. Bet Alcoholiu nusivyliau, tris diskus sugadinau. Su ImgBurn jokių problemų kol kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.