tymbarkFM

Playstation Now

Rekomenduojami pranešimai

kaip mačiau tai yra pasižiūrėti leidžia tai gal ir renkasi, bet aš negavau tuo momentu jokio trofejaus nes nieko ir nedariau , 5min pažaidžiau ta U3 ir viskas
Pats meniu ps now yra paprastas, pačiam žaidime ir iėjus į XMB meniu su PS migtuku , yra 3 sekcijos (meniu kaip ir ps3) 

pabandyk pats ir sužinosi, aišku jei tau pakvietimą davė Playstation į PS now
nes man tai nelabai buvo įdomu nagrinėti, pabandžiau ir užteko 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Playstation Now ant PC jau galima atsisiųsti https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/ps-now-on-pc/?et_cid=em_270806&et_rid=1328112&Linkid=NOWPA-B-240816-CE-OTH-APS&emcid=NOWPA-B-240816-CE-OTH-APS

Kaip tik reik pabaigti  Uncharted 3 ir Beyond: Two Souls ten mažai man buvo likę abiems :D pulta turiu DS4

System requirements Minimum spec
Minimum Requirements

RAM: 2 GB

Sound Card: Yes

Free Space: 300 MB

CPU: 1.33 GHz Quad Core Intel Atom

GPU: Intel HD Graphics 3000

Recommended System Requirements

CPU: 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10

GPU: GeForce GT 730 or Radeon R7

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai cia kaip streaming service ar vistiek reik turet ps4?ir tarkim ps4 namie o tu darbe gali losti savo ps4 geimus ant pc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip streaming service
Net nereik turėti Playstation 3/4
Sėdi ir žaidi tik mokėti turėsi , dabar kaip tik duoda 7 dienas free

O tai cia kaip streaming service ar vistiek reik turet ps4?ir tarkim ps4 namie o tu darbe gali losti savo ps4 geimus ant pc?

Va kaip pas mane atrodo 

fDqoP95.jpg

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip gali ir su xbox pultu žaisti 
Man su xbox one elite pultu veikia 

@Altec128

Kiek dar bandžiau, jokiu problemų nebuvo su rišiu kad strigtu žaidimas, viskas viko per Wi-Fi 

kokybė 720p bet nesvarbu kad žaidi ant moniko kuris yra 1440p reza ,bet vien tik tas kad tu žaidi ant PC ir nereik playstation turėti , aišku po kol kas tik PS3 žaidimai bet su laikų manau bus ir PS4 
O kaip už Mėn/12£ su tokia didele biblioteka tikrai geras variantas, nereikia nieko pirkti, ieškoti žaidimu kur pigiau rasti, tiesiog paspaudi ir žaidi

Atsimenu kai pirma karta bandžiau PS Now (BETA) tai ten reikėjo mokėti už kiekviena žaidimą , pasirinkimas buvo kokiam laikui tu ta nuoma žaidimo darysi , ir kainos buvo kosminės , o dabar tikrai geriau kai už mėn. mokesti gauni visus žaidimus, tik spėk žaisti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nerandu atsisiuntimo, kur parsisiut ta app?

Playstation Now ant PC jau galima atsisiųsti https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/ps-now-on-pc/?et_cid=em_270806&et_rid=1328112&Linkid=NOWPA-B-240816-CE-OTH-APS&emcid=NOWPA-B-240816-CE-OTH-APS

Kaip tik reik pabaigti  Uncharted 3 ir Beyond: Two Souls ten mažai man buvo likę abiems :D pulta turiu DS4

System requirements Minimum spec
Minimum Requirements

RAM: 2 GB

Sound Card: Yes

Free Space: 300 MB

CPU: 1.33 GHz Quad Core Intel Atom

GPU: Intel HD Graphics 3000

Recommended System Requirements

CPU: 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10

GPU: GeForce GT 730 or Radeon R7

gal gali parodyti kurioj vietoj tiksliai galiu parsisiust, nes dabar as ten ratais vaikstau ir niekur nerandu kur siust app, arba jei netingi pats uploadint cia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki playmanai.

Susikuriau PSN UK accounta, bet neduoda pridet mano kreditines mastercard (turbut kortele turi buti irgi is uk?) , nepriima ir mano paypalo. Gal yr koks kitas budas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra būdas tik vienas - pirkti PSN Card'us.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Preorder jau galima daryti 
3max.jpg

https://www.gamestop.co.uk/PlayStation%204/Games/58132/dualshock-4-usb-wireless-adaptor Kaina: 17.97£ (Į LT nesiunčia, čia labiau skirta kas gyvena UK arba Airija)

http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AC290-ps4-dualshock-usb-wireless-adaptor Kaina: 19.85£ (siunčia į LT)

Release 15/09/2016

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.