DozY

Windows perrašymas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, žodžiu paprašė manęs sutvarkyti PC, t.y perrašyti Windows ant HP laptopo ProBook 4540s, dabar ant jo yra Windows 8, o aš noriu įrašyti Windows 7, ten viską įsirašiau į CD, tik problema dabar kita: kaip man per bios padaryti, kad bootintu iš CD, nes kai atsidarau boot options, meta štai ką: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/827/ui1h.jpg . Gal yra koks kitas variantas kaip iš Windows 8 į 7 pereiti galėčiau be tų visų Bios š

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hmm, pasirodo neveikia maniškis variantas.

Man anksčiau nepavyko bootint iš USB. O tu įkišęs laikai tų Windowsų diską?

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm, pasirodo neveikia maniškis variantas.

Man anksčiau nepavyko bootint iš USB. O tu įkišęs laikai tų Windowsų diską?

Jo, įkištas Cd, žodžiu kai tai padarau, bootin'ą ir duoda pasrinki iš kelių variantų, tuoj imesiu ką galiu rinktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tas Loptopas (new) buvo pirktas iškart su įrašytais Win8 ? 
Jei buvo su Win8 tai Bios'e yra tokia apsauga kuri neleidžia įrašyti senesniu windows (bet atjungus ta apsauga galima įrašinėti kitus windows 
O jei buvo patys pirmi Win7 tame laptope (new), tada tos apsaugos nebūna 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tas Loptopas (new) buvo pirktas iškart su įrašytais Win8 ? 

Jei buvo su Win8 tai Bios'e yra tokia apsauga kuri neleidžia įrašyti senesniu windows (bet atjungus ta apsauga galima įrašinėti kitus windows 

O jei buvo patys pirmi Win7 tame laptope (new), tada tos apsaugos nebūna 

Joo, su ta apsauga ir kovojau visą laiką, dabar pavyko ją apeiti, tai bandau tęsti procesą. Dėkui ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pats prieš pora dienų tvarkiau kompą (draugei), ir tik tada sužinojau kad tokia apsauga būna ant nauju Laptopu / PC kuriose jau būna Win8
Bet be jokiu problemų įsirašė Win7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man kilo problemu, reikejo atsirakint bios, kad galeciau viska keist, su switchable graphics isjungti, dar kazka padaryt, bet sunkiausia buvo su disko formatavimu ir cmd zaidimu su komandimos, nes kai pormas kartas toks, daug laiko uzeme, ei ne Windows 8 butu buve, viskas lengva. Imesiu ryt kaip viska dariau, gal pravers kam ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu tikrai gerai, gal kada ir man pravers, jei bus tokia pat problema kaip tau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir nesupratau, tau uzsibootino diskas?

p.s. hp?  ;)

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir nesupratau, tau uzsibootino diskas?

p.s. hp?  ;)

Jo, užsibootino, tik reikėjo per BIOS pažaisti, nes apsauga yra uždėta, kad iš Windows 8 į senesnius nepersirašyti. Jop, HP. 

Naudojaus šiais patarimais:

http://h30499.www3.hp.com/t5/Notebook-HP-ProBook-EliteBook/How-to-install-windows-7-on-a-probook-4540s-without-issues/td-p/6129399#.UulIlfRdWSp

http://mycomputerbytes.wordpress.com/2013/02/14/unable-to-boot-from-cddvd-on-hp-4540s-probook-laptop/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.