balcitom

TremorGames - nemokami žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Galbūt dėl to, kad aš jau padaręs ant savo iPhone visus offer... :)

Neiškart prideda tuos taškus.

P.S gal kas galit pagelbėti ir man? Nei android nei iPhone neturiu.

Nuoroda

Note: To get your Tremor Games Tremor Coins you must install and RUN each app.

Tip: Bookmark the link on your phone for easy access.

Enjoy your Tremor Coins!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naudojat kas SuperRewards? Nes aš atlikau pora survey, tai man kažkodėl nesumokėjo :( Su video irgi prastai, dažnai nepasileidžia, arba jau buna užblokuotas video, pasakykit, kaip jūs efektyviausiai ir greitai gaunat coins? @SWIZZ @nekroshius

Redagavo Vilemas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriausiai už Trading cards renkasi taškai, 2 cards apie 120 taškų priklausomai nuo kortelės vertės pvz Arkam Asylum viena kortelė apie 120 taškų

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudojat kas SuperRewards? Nes aš atlikau pora survey, tai man kažkodėl nesumokėjo :( Su video irgi prastai, dažnai nepasileidžia, arba jau buna užblokuotas video, pasakykit, kaip jūs efektyviausiai ir greitai gaunat coins? @SWIZZ @nekroshius

http://www.tremorgames.com/profiles/285414/nekroshius.html    gali pažiūrėti mano profilyje, daugiausia jaučiu už "task" ir video, superrewards ir man retai suveikia.

Neiškart prideda tuos taškus.

P.S gal kas galit pagelbėti ir man? Nei android nei iPhone neturiu.

Nuoroda

Note: To get your Tremor Games Tremor Coins you must install and RUN each app.

Tip: Bookmark the link on your phone for easy access.

Enjoy your Tremor Coins!

parsisiųsk http://www.bluestacks.com/  android emuliatorių,veikia apple store,ir supersonics offers veikia:) dėl iphono neradau nieko, nes ten labiau apps shop'as apsaugotas kiek supratau.

o taškų už swizz instaliavimą negavau, nes matyt kokį cookie palieka , kad jau gauti taškai vieną kartą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris O kaip tas kortas duoti? Kažka žiūrėjau, kad jos į draugus turi pasikviest, bet jie nepriima.

@Vilemas šį bot'ą pasikviesk http://steamcommunity.com/profiles/76561198104473565/ ir jam siųsk korteles bet yra limitas

Account Age >= 180 days and Total Coins Earned >=250000 : 16 cards per day

Account Age >= 150 days and Total Coins Earned >=200000 : 14 cards per day

Account Age >= 120 days and Total Coins Earned >=150000 : 12 cards per day

Account Age >= 90 days and Total Coins Earned >=100000 : 10 cards per day

Account Age >= 60 days and Total Coins Earned >=40000 : 8 cards per day

Account Age >= 30 days and Total Coins Earned >=15000 : 6 cards per day

Account Age >= 15 days and Total Coins Earned >=3000 : 4 cards per day

Account Age < 15 days : 2 card per day

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris, o kaip suprast su tais total coin earned, tipo reikalavimas čia ane, kad būtų tiek coins earned?

@Vilemas, jo čia bendrai kiek surinkai nereikia kad va turėtum 3k kad eitų trade 4 cards to day

@nekroshius, neina 5diegt meta failed install bluestacks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Vilemas, jo čia bendrai kiek surinkai nereikia kad va turėtum 3k kad eitų trade 4 cards to day

@nekroshius, neina 5diegt meta failed install bluestacks

na nžn tada,pas mane ant win 7 64bit veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Vilemas, greičiausiai renkasi man per Supersonic, bet dabar kažkaip offerių nebeduoda (būvo offeris už vieną programėlę ant iPhone, parsisiųst ir paleisti 600+ taškų). O šiaip norėjau aš CS:GO, tai jis man per TremorGames kainavo 5$. Tiesiog buvo offeris, kuris davė 4006 taškus už knygą, kuri kainavo 5$ ant Android telefonų. O šiaip temos poraštėje parašiau "reikalauja kantrybės". Čia ne per vieną dieną surinksi ant norimo žaidimo, juk jie nedalins visko nemokamai, tiesiog negalvok, kaip greičiau surinkti pinigus, o galvok, kad kažkada aš vistiek juos surinksiu. Prisijunk prie tinklapio per dieną kokius 5 sykius, pažiūrėk Video ar yra, Tasks ar offerių naujų, padaryk juos ir vėl išjunk tą tinklapį ir nekvaršink sau galvos. Aš taip darau. Žinau, kad kažkada turėsiu pakankamai taškų Skyrim ar dar kokiam kitam žaidimui. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@SWIZZ man tai tų video jau antra savaitę neduoda

Nesąmonė. Turi rodyti, jie tik ne visada atsiranda - refresh kelis sykius, o jei nepadeda - rašyk jų forume, ten sprendžia tokias problemas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@SWIZZ jo žinau, reikės rašyt, nes ankščiau į diena ~100 coins vien iš video gaudavau ypač vakarais tarp 21val ir 22val daug duodavo.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.