balcitom

TremorGames - nemokami žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Pamiršau paminėti. Kartais (labai dažnai) neparodo iškart video, o atsiranda užrašas "Sorry, we have no videos for you right now", tai ne dėl to, kad video nėra... Spauskite dar sykį ant Videos tabo, jei vėl matote tą patį užrašą - vėl paspauskite, tol kol atsiranda... Kartais neatsiranda - tai pamėginkite vėliau. :)

Mano nick: SWIZZ

O galbūt atkreipei dėmesį kurią valandą daugiausiai video atsiranda? Teko skaityt kad nuo laiko priklauso kada matysi video

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O galbūt atkreipei dėmesį kurią valandą daugiausiai video atsiranda? Teko skaityt kad nuo laiko priklauso kada matysi video

Neatkreipiau... Nes aš kai tik prisėdu prie kompiuterio iškart einu į tą puslapį, pamėginu kokius 10 sykių, jei nerodo video išeinu ir tada po puse h vėl.. ar po 1h... Kartais per diena vos 2 pažiūriu, kartais po 8-10.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na i draugus galima pakviesti pvz http://www.tremorgames.com/profiles/285414/nekroshius.html čia mano profilis ir reikia spausti "be my friend",kad pakviesti kitus reikia turėti varda ir referral numerį.

surinkus 20 draugų 20 coins'ų ir 10 taškų

surinkus 40 draugų 40 coin'sų ir 20 taškų

ir du trofėjai:)

Redagavo nekroshius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš seniau šį puslapį naudojančių narių gal kuris žino kada atsinaujina Supersonic pasiūlymai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, sužinojau, kad CS:GO ten įdės tik tada, kai bus SALE pačiame Steam to žaidimo. Nutariau padaryti kitaip, pasiėmiau du CS:GO raktus ir iškeičiau juos į CS:GO giftą Steamtrades forume. Nusipirkęs raktus teko palaukti, kol patvirtins pirkimą administracija, tada sekė lengviausia dalis. Profilyje prisijungti su Steam acc, tada pasikviesti TremorGames CS:GO raktų bot'ą į Steam draugus ir pasiūlyti jam Trade. Bot'as iškarto įdėjo CS:GO raktus ir patvirtino trade. Šaunus puslapis, dabar net nežinau ant ko taupyti taškus... Patarkit. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai šiuo metu jau esu pasiėmęs iš šio puslapio:

Hydrophobia: Prophecy
Deadly Premonition: The Director's Cut
Trine
Trine 2 Complete Story

Dabar galvoju pataupyt kokiam nors FPS žaidimui, kuris turėtų gyvą/gerą multiplayer :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei gauni ta cd-key o ne GIFT bet pas mane Steam ir origin yra ant UK padaryti ? tai man galios cd-key ar cia labiau yra skirta ant US

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei gauni ta cd-key o ne GIFT bet pas mane Steam ir origin yra ant UK padaryti ? tai man galios cd-key ar cia labiau yra skirta ant US

Ten jie parašo jei žaidimas apribotas kažkuriam tai regionui. Net gi atsiimant Steam Wallet papildymus iš dolerių konvertuoja į eurus ar kitokį velnia.

Aš neturėjau problemų su nei vienu žaidimu atsiimdamas Lietuvoj.

Gal nori su mano ref užsiregint? :D

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandėt gal kas adscendmedia pasiūlymą "Full Access to Game Cheats for just $1!žada 4800 taškų

beje gal kas galit padėt gaut taškus iš supersonic?:)iphono neturiu, o android 2.2.1 tipo nepalaiko castle clash 

linkas:castle clash

ačiū:)

Redagavo nekroshius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandėt gal kas adscendmedia pasiūlymą "Full Access to Game Cheats for just $1!žada 4800 taškų

beje gal kas galit padėt gaut taškus iš supersonic?:)iphono neturiu, o android 2.2.1 tipo nepalaiko castle clash 

linkas:castle clash

ačiū :)

Čia reikės dar ir nucancelinti membershipą per 7 dienas, nes kitaip skaičiuos po £49.95 kiekvieną mėn. Įdomu ar nesunku ten nucancelinti.

P.S. Atrodo atsiųnčiau ir paleidau Castle Clash per tavo nuorodą. ;)

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėkui, bet neužskaitė. kažkas nepatiko matyt:)

Galbūt dėl to, kad aš jau padaręs ant savo iPhone visus offer... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.