balcitom

TremorGames - nemokami žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, šiandien parašysiu trumpai apie TremorGames puslapį, kuriame jūs galite gauti nemokamai Steam ar Origin, bei kitus PC žaidimus. Pats šį puslapį atradau per LinkoManijos forumus ir šiaip galiu pasakyti, kad jis man patiko. Tiesa - dar neesu išsikeitęs taškų į žaidimą, nes laukiu kada ten įdės Counter Strike: Global Offensive, bet jau galėčiau nemokamai pasiimti kokį Hitman Absolution...

Trumpai apie sistemą:

I. TAŠKŲ RINKIMAS:

• Spaudžiame GET COINS ir renkamęs ką norime daryti. Kai kurios sistemos gali neveikti dėl mūsų regiono. Aš pats naudoju: Supersonic, Trialpay, Tasks ir Videos.
  • Taškus galima gauti peržiūrėjus Video (+5 taškai), padarius kokią užduotį (Task) (galima gauti nuo 1 iki 100+ taškų), įvykdžius pasiūlymą (Offer). Plačiau apie pasiūlymus (Offers): jie yra dviejų tipų - mokami ir nemokami. Mokamų pasiūlymų jums niekas neverčia vykdyti, nes jie reikalauja pinigų už kokį nors daiktą, t.y. jūs nusiperkate kokį daiktą iš jų pasiūlymų (tarkim antivirusinę ar pakabuką ant kaklo) ir gaunate TremorCoins (labai dideles sumas). Nemokami pasiūlymai yra labai paprasti - tiesiog reikia tarkim atsiųsti į telefoną programėlę ir ją paleisti, arba užpildyti Survey (apklausą).
  • Galima rinkti ir žaidžiant Flash žaidimus pas juos puslapyje, tačiau Lietuviai progos išmėginti žaidimų neturi, nes mūsų regionas yra užbanintas dėl sukčiavimų ir čytinimo žaidimuose.

II. TAŠKŲ IŠSIKEITIMAS:

• Jau surinkote reikiamą, savo norimam žaidimui, TremorCoins sumą - einame pirkti žaidimo! Tremor Rewards sistemoje yra begales žaidimų Steam ar Origin sistemoms, taip pat yra Steam Trading kortelių, TF2, DOTA 2 ar CS:GO raktų.
  • Pats patarčiau imti žaidimą Gift pavidalu, kadangi žaidimų key gali neveikti mūsų regione.

Taigi, aš pats per 3 savaites surinkau 5893 TremorCoins, kuriuos kaip ir sakiau išleisiu CS:GO žaidimui. Žinoma už 4006 taškus sumokėjau 5$, bet čia palyginus juokingi pinigai su tuo, ką aš galiu nusipirkti už tuos 4000 taškų.

Tinklapyje registracija yra visiškai nemokama! Tad, kodėl nepabandžius užsiregistruoti ir gauti žaidimų nemokamai. Bet reikia turėti tam kantrybės - nemokamai žaidimo per dieną negausite.

Puslapis: TremorGames.com

Žinoma, šiame puslapyje yra referalų sistema, todėl jei norite padėti man surinkti dar daugiau taškų, tai registruokitės ir rinkite taškus per mano nuorodą. Ačiū.

P.S. Aš neverčiu jūsų registruotis per mano nuorodą - aš tiesiog pasiūlau, nes kai kuriems yra ne gaila. Ir be to už registraciją aš nieko negausiu, čia reikia rinkti taškus ir nuo tų taškų aš tada gausiu 10% atrodo. Jei kam nepatinka - išimsiu. :)

Mano referalinė nuoroda - spauskite čia.

Sėkmės renkant taškus ir gaunant nemokamus žaidimus!

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šaunuolis, senai kažkur girdėjau apie šį būdą, tik niekad neteko išbandyti, tačiau su tokiu puikiu aprašymu kaip sakant pritraukiai išbandyti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką gi, pasiėmiau Hydrophobia: Prophecy. Ėmiau ne Gift pavidalu, o tiesiog kodą(gift pavidalu kur kas brangesnis buvo), 195 taškai, atsiuntė per 30min, atsiėmiau be jokių problemų per Steam. Nereikėjo jokių proxy naudot, tiesiog suvedžiau kodą ir pridėjo į Library :)

Taigi nuo manęs Thumbs Up visu 100% šiam puslapiui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

už 195 pasiėmiau gorky 17 pabandymui, kaip ir veikia.

gal įmanoma kažkaip ir už žaidimus gauti taškus?(apeiti region lock)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norit greit taškų atidavinėkit į diena po 2-vi trading cards taip aš iš ten pasiemiau Hydrophobia, Bastion, The Shadow effect, ArmA Gold Edition ir visas CS GO korteles kad susikraftinti :D

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

už 195 pasiėmiau gorky 17 pabandymui, kaip ir veikia.

gal įmanoma kažkaip ir už žaidimus gauti taškus?(apeiti region lock)

http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=148418

Pagal viską šitas turėtų veikt, nes jis ir Steamui tinka (bent jau tiko). Nebandžiau dar pats, nes tingiu šiandien :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau buvau pasiemes steam žaidimą viskas veikia. Tik gaila lietuvai neleidžia žaist games.

Redagavo Eivinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau savaitė kaip nėra jokių video užpraitą savaitę tai kasdien po 100tšk gaudavau nes 20 video į diena gaudavau, o dabar nieko :D tai ir sėdžiu su 64tšk priėmęs visko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek girdėjau ir domėjausi, tai regiono apėjimas yra draudžiamas ir baudžiamas BAN. Pats nerizikuočiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dar neuzbanino :D

Parasykit cia savo nickus uz 20 drauguo duoda 20 coinsu, uz 40 - 40c..

Redagavo eimis1998

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pabandysiu ir aš šitą svetainę.

P.S. Prisiregistravau per tavo refferalą, jei neklystu. (Nes paspaudus ant to linko iš kato nenumetė į registraciją)

P.S.S. Mano nickas Diegas

Redagavo Vilemas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsiregistravau bet kodel man antra diena neleidzia video perziuret?

P.S Nickas deividaaks ( koks yra toks )

Redagavo D3iv1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsiregistravau bet kodel man antra diena neleidzia video perziuret?

P.S Nickas deividaaks ( koks yra toks )

Pamiršau paminėti. Kartais (labai dažnai) neparodo iškart video, o atsiranda užrašas "Sorry, we have no videos for you right now", tai ne dėl to, kad video nėra... Spauskite dar sykį ant Videos tabo, jei vėl matote tą patį užrašą - vėl paspauskite, tol kol atsiranda... Kartais neatsiranda - tai pamėginkite vėliau. :)

Mano nick: SWIZZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.