ProphetLT

Naujas XBOX

Rekomenduojami pranešimai

NAivus tu kaifas... Na nebent labai geri tie pazistami tavo.. Galvoji lietuvoj labai noriai vyksta garantinis aptarnavimas? Geriausias pavyzdis mttc jiem viiskai vienodai ant klientu ir tipine fraze : Jei kas nepatinka kreipkities i nemaisto prekiu inspekcija or smthng like that. O del pazeisto lipduko NIEKO tu neirodysi..

Na man jų užtektų, o tai pl aš sakiau kad jis pažeistas? Jei tik truputi ne daug, taip aišku jeigu visiškai jo nėra, tai tikrai nieko nebus, gali net nebandyti, bet jei biški susiraukšlėjas nedaug, tai tikrai gali bilinėtis. Taip kad, čia dėlto juos galima ir uždraskyti, kad nenori garantinių taisyti tad... Bet dar kartą kartoju, mano x'as iš Suomijos, ten garantinis tikrai labai malonus, dažnai ten būnu, tad ir problemų nekyla man ten jį nuvežti ir pan. :-) Lietuvoje žinau kad su garantiniu nieko gero :-) Bet patampyti juos už ausų visada gerai... ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na jei pdaraskytas tai tikrai neturi teises kabinetis ;] nors atsimenu kai pc veziau taisyt tai 1 is 3 buvo nudrekstas na*** ,bet bedu nekilo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei pdaraskytas tai tikrai neturi teises kabinetis ;] nors atsimenu kai pc veziau taisyt tai 1 is 3 buvo nudrekstas na*** ,bet bedu nekilo

Tai jo, kažkiek tai gali būti, bet jei jis ten jau aleliuja ;-D Tai tu jau jiems nieko nepadarysi... :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.