ProphetLT

Naujas XBOX

Rekomenduojami pranešimai

Na tarkim, nuveži bet jau su atstatyta FW, nu jie prisiknisa tarkim prie lipduko, ore, sakai tu jiems nieko nedariau, tokį gavau... Ir ką jie tau? Netaisys? Į teismą parduotuvę paduodi... Ir viskas, jie nieko neįrodys, sakysi visada, kad tokią gavai ir tiek... ;-)

ydomus tavo postas ;) atrodo kad vakar gimei.. galvoji visi yra tokie durni ir tu gali kajp nori isdurinet tokius kajp topocentras kuris jau belenkiek metu verciasi tuom? Gerai tarkim o kajp tu yrodysi kad lipdukas buvo toks? Ateisi pasakysi kad toks buvo ir visi GERAI GERAI tuoj duosim nauja... naivu tajp sneketi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ydomus tavo postas :) atrodo kad vakar gimei.. galvoji visi yra tokie durni ir tu gali kajp nori isdurinet tokius kajp topocentras kuris jau belenkiek metu verciasi tuom? Gerai tarkim o kajp tu yrodysi kad lipdukas buvo toks? Ateisi pasakysi kad toks buvo ir visi GERAI GERAI tuoj duosim nauja... naivu tajp sneketi..

Pirmas dalykas, lietuvoje žmonės tokie, kad jie kimba prie visko, aš pirkau ne iš lietuvos, nu gerai jie tai gali man sakyti, ane? O aš jiems ne? Pats Edma sakė, kad būna jis gauna X'us jau su suvarytais lipdukais, tai kas tada? Irgi klientas kaltas? Na jau ne... Čia jau jų problemos... O kaip jūs perkat iš topo centrų, elektro market aš niekados nepirkčiau ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas dalykas, lietuvoje žmonės tokie, kad jie kimba prie visko, aš pirkau ne iš lietuvos, nu gerai jie tai gali man sakyti, ane? O aš jiems ne? Pats Edma sakė, kad būna jis gauna X'us jau su suvarytais lipdukais, tai kas tada? Irgi klientas kaltas? Na jau ne... Čia jau jų problemos... O kaip jūs perkat iš topo centrų, elektro market aš niekados nepirkčiau ;-)

nu bet Kajfai kajp ut yrodytum kad jis buvo nuplestas?? :) gali yrodyt tik vietoj gaves preke ir ja gerai apziurejes ir pamates kad atplestas yra ir parodes jiems , tada jie tau duotu koki lapeli ar dar ka nors kas yrodytu kad jis buvo pazeistas. Kitu atveju jei tu jau parsvezei ji namo ir po kurio lajko atvezi su pazeistu lipduku niekas tavim nepatikes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet Kajfai kajp ut yrodytum kad jis buvo nuplestas?? :) gali yrodyt tik vietoj gaves preke ir ja gerai apziurejes ir pamates kad atplestas yra ir parodes jiems , tada jie tau duotu koki lapeli ar dar ka nors kas yrodytu kad jis buvo pazeistas. Kitu atveju jei tu jau parsvezei ji namo ir po kurio lajko atvezi su pazeistu lipduku niekas tavim nepatikes :)

O kaip jie irodys, kad buvo nepazeistas? :) Galima gyncitis iki apsisikimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai jis nebus vapšė nuplėštas, jis bus užklijuotas... Nenoriai jie tose parduotuvėse nori atidarinėti pakuotes ir pan. Tai jei nenorės, žurnalistai ir pan yra, parduotuvei bėdos galima padaryti, kad nepriema garantinio ir pan, įdomu ar dar kas ką pirktų iš jų.. Manau ne, geriau pasirinktų kitą vietą, nes iš ko rinktis tikrai yra... :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pavydziui man su garantiniu priima visada :) pirkau fotika ir karto kortele bet jos ten vietoj nebandziau parsiveziau namo isidejau neveikia nuvazaviau uz poros dienu ir man pakeite i nauja... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow radai ka palygint. O apart fotiko, XBOXa kiek kartu vezei?

Tu Kaifai irgi duodi. Jei tau XBOXo nepriims i garantini, tai skambinsi zurnalistams kad tavo nepasitenkinima aprasytu? Nuveztu TopoCentras y MS servisa, o ten tikrai atkas ka ir kaip su savo BOXu darei ir liksi birka kandes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai jis nebus vapšė nuplėštas, jis bus užklijuotas... Nenoriai jie tose parduotuvėse nori atidarinėti pakuotes ir pan. Tai jei nenorės, žurnalistai ir pan yra, parduotuvei bėdos galima padaryti, kad nepriema garantinio ir pan, įdomu ar dar kas ką pirktų iš jų.. Manau ne, geriau pasirinktų kitą vietą, nes iš ko rinktis tikrai yra... :-)

Paskambintum tu zurnalistam del savo boxo tai durneliu isvadintu tave, cia juk ne fura ju o vienas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkur skaiciau kai moteriske telika bloga nusipirko, o parduotuve norejo taisyt, tai jinai ten bylinejosi su jais. Apseme spauda aprasyt toki ivyki, arba jinai pazystamu laikrastyje turejo.

O seip toks newbie klausymas. Gal galit papostint nuotrauka kur randasi ir kaip atrodo tas garantinis lipdukas ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as tv3 pagalba kviesciau
lol!

Kazkur skaiciau kai moteriske telika bloga nusipirko, o parduotuve norejo taisyt, tai jinai ten bylinejosi su jais. Apseme spauda aprasyt toki ivyki, arba jinai pazystamu laikrastyje turejo.

O seip toks newbie klausymas. Gal galit papostint nuotrauka kur randasi ir kaip atrodo tas garantinis lipdukas ? :D

Nuotrauka

arba

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmas pic'as tai vos ne kaip pas mane :D tik pas mane labiau krastai apdraskyti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow radai ka palygint. O apart fotiko, XBOXa kiek kartu vezei?

Tu Kaifai irgi duodi. Jei tau XBOXo nepriims i garantini, tai skambinsi zurnalistams kad tavo nepasitenkinima aprasytu? Nuveztu TopoCentras y MS servisa, o ten tikrai atkas ka ir kaip su savo BOXu darei ir liksi birka kandes.

Pirmas dalykas tu manęs visiškai nepažysti, tu negali kažko sakyti kad aš kažką liksiu kandęs, turiu pažystamų tose srityse, ir tikrai jiems būtų anti-reklama gera... Taip kad, jau tu man nepasakok kaip ir kas... Jeigu tu visada tau pasako tipo netaisysim ar tai ten ne mūsų prekė tu eini naują pirkti tai valio.

Aš pasakiau kaip būtų ir tiek. Ir kitą kartą su savo ten tom visokiom "birkom" ramiau, nes:

2. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, neįžeidinėkite ir negrąsinkite. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos be perspėjimo, o dalyvis įspėjamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NAivus tu kaifas... Na nebent labai geri tie pazistami tavo.. Galvoji lietuvoj labai noriai vyksta garantinis aptarnavimas? Geriausias pavyzdis mttc jiem viiskai vienodai ant klientu ir tipine fraze : Jei kas nepatinka kreipkities i nemaisto prekiu inspekcija or smthng like that. O del pazeisto lipduko NIEKO tu neirodysi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.