ProphetLT

Naujas XBOX

Rekomenduojami pranešimai

Tai va , buvau cia kazkada seniau postines tema kaip mano Xbox pasminga ir tt. Kariavau su garantiniu, tai is antro kart pakeite i nauja. Pagaminimo data 2007 11 12 . Sakyciau neblogai , ir kaista zymiai maziau nei mano senasis, tai todel ir klausiu daugiau nusimananciu ar tai galetu but 65nm modelis? Tiesa... Pakeite tik pacia konsole , o komponentai liko tie patys, o is jusu postu supratau jog prie 65nm buna kitoks maitinimo blokas , tai vel man sukelia abejones. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tj paziurek ant maitinimo bloko kiek vatu rasa ir suprasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj paziurek ant maitinimo bloko kiek vatu rasa ir suprasi...

Jo blokas liko senas ;-) Juk parašė. Bet tokios datos manau jau bus 65nm.

Tarp kitko HDMI yra? Jei yra, tai manau tikrai 65nm. O flashinta konsolę pakeitė? Kodėl tik iš antro karto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beto jei tvarkiai su garantija tau turejo duoti kazkoki lapa ir ten turi buti parasyta koki dali keite ir dalies pavadinima :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip ir ka tvarko Elektromarkt bet jokio rasytinio pranesimo apie sutvarkyta detale negavau. Seip susidariau tokia nuomone kad pirma kart jie nieko nedare ir labai greit paskambino kad atvaziuociau pasiimt. O va antra kart laukiau pora savaiciau, gal net daugiau ir pakeite nauju tik visus laidus ir bloka sena paliko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj kaip supratau pakeite ir pacia konsole i nauja? o kiek vautu rasa ant konsoles?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm tai flashinta buvo tavo konsolė ar ne? Man įdomu kodėl jie laikė tiek daug, o poto naują konsolę davė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laike del to daug kad garantinis garantinis visada ilgai laiko kai as nuveziau tel su garantinu man taip pasake dvi sataites tavo tel niekas net neziures taip ir buva praejo dvi savaites niekas neskambino kad sutvarke o po tu dveju savaiciu praejus kelioms dienoms sulaukiau skambuciu tj vat ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xboxas buvo flashintas pas edma. O dvi savaites laike nes buvo isveztas taisyt i Vilniu. Be to pridaviau as ji taisyt pries naujus metus , o ten kai buvo kelio sdienos laisvos tai niekas nieko nedare, a o po nauju metu speju buvo prisikaupe visko taisyt uztai ir uztruko. Dar manau daugelis lietuvos technikos "ekspertu" nera pakankamai kompetetingi , kad taisytu tokius aparatus kaip X'ai , tai manau ir suko galvas dvi savaites :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xboxas buvo flashintas pas edma. O dvi savaites laike nes buvo isveztas taisyt i Vilniu. Be to pridaviau as ji taisyt pries naujus metus , o ten kai buvo kelio sdienos laisvos tai niekas nieko nedare, a o po nauju metu speju buvo prisikaupe visko taisyt uztai ir uztruko. Dar manau daugelis lietuvos technikos "ekspertu" nera pakankamai kompetetingi , kad taisytu tokius aparatus kaip X'ai , tai manau ir suko galvas dvi savaites :D

Garantiniam taisė flash'intą konsolę? Hmmm... Tikrai kad nelabai kompetentingi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ta konsolė iš Edmos buvo pirkta ar tik pas jį flashinta? Kai vežei į garantinį atstatei originalų firmware? Ar nuvežei nuflashinta ir tiek?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole pirkau elektromarkt. Pas Edma tik flashinau. O nuveziau tai nieko nekeista, pagalvojau kaip bus taip, kaip matot problemu jiem tai nesudare. As abejoju ar jie isvis ziurejo ar jinai flashinta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blea gerai cia pasiseke tau:)tikrai gerai pastebeta kad nekompetetingi:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai irgi paskaiciau vakar Topo centro garantijos salygas.Apie lindima ir FW keitima nieko neuzsiminta :) isvis,nieko neraso kad negalima lyst ir paciam daryt kazka,tai p* man,uzlus boxas flashintas,nuvesiu nuflashinta ir pakeis,nieko nezinau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tarkim, nuveži bet jau su atstatyta FW, nu jie prisiknisa tarkim prie lipduko, ore, sakai tu jiems nieko nedariau, tokį gavau... Ir ką jie tau? Netaisys? Į teismą parduotuvę paduodi... Ir viskas, jie nieko neįrodys, sakysi visada, kad tokią gavai ir tiek... ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.