D3iv1s

Problema su ftp kėlimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, yra problema su kompiuteriu( bent jau taip manau) kai keliu žaidimus i xboxą. Nepradekit sakyt kad kažką darau blogai ar panašiai, nes su kitu kompiuteriu viskas veikė puikiausiai. Vidurį kėlimo man xboxe rašo idle ir ftp sustoja, bando recconectint 3 kartus ir visi failed. Naudoju flashfxp. Gal galite pasiūlyti kitų programų? Ar pameginti kelti iškart per iso2god?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia bus kaltas arba routeris (jei per ji jungi) arba pc. Paprasciausiai PC (arba routeris) suteikia dinami IP adresa konsolei kuris nuolat kaitaliojasi (kas 3-5 min) o ftp programa to nesupranta.

Cia linkas kaip nusistatyti statini ip

http://portforward.com/networking/staticip-xbox360.htm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jungiu tiesiai į pc. O ten kur gateway reikia įrašyti kompiuterio ip? Tinka tas kurį rašo per manoip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tapati bėda buvo, sprendimas paprastas per x360 Network settings padaryk manual IP,  IP suvesk tą kurį rodo x360 getaway 255.255.255.0, kad jis tau nekistų ir be problemų galėsi keltis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbūt žinot kas man galetu but pas mane ant 1 kompiuterio viskas ok su ftp prisijungia per ip ir isirašo geimai o ant kito neina prisijunkt rašo kad prisijungimo laikas baigesi

naudoju FlashXp ir FilleZilla

Redagavo Renzius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Džekeri, nu ačiū labai tau, padėjai, dabar žaidžiu grid 2 patenkintas kad man kažkas pagelbėjo. Galima rakinti tema.

Redagavo D3iv1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.