WhiteFiction

Playstation 4 digital games

Rekomenduojami pranešimai

Taip, veiktu, jei turi US acc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jei susikurčiau USA naują acc., kažin nebūtų didelių bėdų žaidžiant online dėl interneto ryšio (ir atstumo)? Beje, tuomet galėčiau pirkti žaidimus iš PSN store USA kainomis ir jie veiktų čia, Lietuvoje?

Beje, draugai, tikrai dėkoju Jums už atsakymus :).

Konsolių pasaulyje neesu naujokas, tačiau, kadangi po PS2 turėjau X360, esu truputi naujas visuose PSN reikaluose. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei susikurčiau USA naują acc., kažin nebūtų didelių bėdų žaidžiant online dėl interneto ryšio (ir atstumo)? Beje, tuomet galėčiau pirkti žaidimus iš PSN store USA kainomis ir jie veiktų čia, Lietuvoje?

Beje, draugai, tikrai dėkoju Jums už atsakymus :).

Konsolių pasaulyje neesu naujokas, tačiau, kadangi po PS2 turėjau X360, esu truputi naujas visuose PSN reikaluose. 

Nebutu tikrai, pats naudoju US/JP/UK account'us :)

Ir zaidimai veiktu, jei aktyvuotum US acc kaip primary ant konsoles (kartu su savo pagrindiniu) galetum tiesiog zaidimus siustis is US acc ir zaisti ant savo pagrindinio :)

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man įdomu, į kurią forumo temą, geranoriški žmonės galėtu nurodyti linką su digital žaidimu per gerą akciją kokioje nors internetinėje parduotuvėje :)

Nes aš pvz pamirštu arba neturiu laiko sekti akcijas ir taip galiu pražiopsoti, o apie forume parašytus naujus komentarus gaunu pranešimus (labai gera funkcija) :)

Nes man gavosi nusipirkti Killzone SF digital už 100 Lt, kai Lietuvoje jo kaina 150- 220 Lt. Gerai būtų padėti ir kitiems pigiau gauti žaidimus.

Gal jau kažkur yra tokia tema, tik aš nežinau...

Ar apskritai verta tai daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man įdomu, į kurią forumo temą, geranoriški žmonės galėtu nurodyti linką su digital žaidimu per gerą akciją kokioje nors internetinėje parduotuvėje :)

Nes aš pvz pamirštu arba neturiu laiko sekti akcijas ir taip galiu pražiopsoti, o apie forume parašytus naujus komentarus gaunu pranešimus (labai gera funkcija) :)

Nes man gavosi nusipirkti Killzone SF digital už 100 Lt, kai Lietuvoje jo kaina 150- 220 Lt. Gerai būtų padėti ir kitiems pigiau gauti žaidimus.

Gal jau kažkur yra tokia tema, tik aš nežinau...

Ar apskritai verta tai daryti?

Čia talpinami geri pasiūlymai, jeigu aptinkame: http://www.playmanija.lt/forumas/t40198/geri-pasi%C5%ABlymai/page-9?do=findComment&comment=344204

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Ar imanoma paskui parduoti digital version jei tau ji atsibodo ar pan.? Cia esu naujokas ir pradejau pirkti digital games. Sutaupyti kaip ir galima perkant digital games, bet paskui susimasciau, kad kai pereisi ir noresi susigrazinti nors kiek pinigeliu su digital neis to daryti, tai vien del to jauciu apsimoka pirkti kompaktais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, nebent pardavinėsi su pačiu accountu 

Diską visada galėsi parduoti o digital ir liks digital 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Ar imanoma paskui parduoti digital version jei tau ji atsibodo ar pan.? Cia esu naujokas ir pradejau pirkti digital games. Sutaupyti kaip ir galima perkant digital games, bet paskui susimasciau, kad kai pereisi ir noresi susigrazinti nors kiek pinigeliu su digital neis to daryti, tai vien del to jauciu apsimoka pirkti kompaktais.

Gali ir parduot, tik reikia zaidimus pirkti ant atskiru profiliu, kiekvienam zaidimui kurti atskirai nauja profili

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali ir parduot, tik reikia zaidimus pirkti ant atskiru profiliu, kiekvienam zaidimui kurti atskirai nauja profili

Labai daug darbo.. Šaip man visada geriausia yra turėti dežiutėja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai daug darbo.. Šaip man visada geriausia yra turėti dežiutėja.

Tai cia faktas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kokiam us regionui registruot ps accounta?

bandau užsiregistruoti ps store bet vis nepavyksta. Gal nereikia vesti korteles duomenu bet kaip tada nusipirkti zaidima is tos ps store?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.