MedLey

Pelė ir klaviatūra vs gamepad

Rekomenduojami pranešimai

Žiūrint koks žaidimas. Pvz COD pro su joystick VS pro su pele manau varytu + - lygiai . BF3 close range kovoje pro su pele turėtų pranašumą, far range arba sniping hands down pelė ownintu joysticka. CS pro su joysticku gautų sausai nuo pro su pele ir klava, BF2 PR net nebūtų įmanoma su joysticku žaisti arba arma ( galima pasijungti bet bet lošti realiai neimanoma ). Quake 3 arena joystickas irgi juodai gautų.

Tau derėtų perskaityti visas žinutes prieš skelbiant "sausai gautu".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tau derėtų perskaityti visas žinutes prieš skelbiant "sausai gautu".

Kodėl tau vis atrodo, kad pultelis turi didelių šansų laimėti prieš pelę? Ten kaišioji, kad vis su pele kasdien kažką darai ir t.t., bet aš 2 metus kiekvieną dieną lošdavau tik su pulteliu, o pelės kai kuriomis dienomis net neliesdavau. Palyginus su dauguma, su pulteliu tikrai labai geras buvau, bet net nepalyginsi, ką galiu su pele dabar daryti.

Kalbu apie BF seriją.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl tau vis atrodo, kad pultelis turi didelių šansų laimėti prieš pelę? Ten kaišioji, kad vis su pele kasdien kažką darai ir t.t., bet aš 2 metus kiekvieną dieną lošdavau tik su pulteliu, o pelės kai kuriomis dienomis net neliesdavau. Palyginus su dauguma, su pulteliu tikrai labai geras buvau, bet net nepalyginsi, ką galiu su pele dabar daryti.

Prašau parodyk kur sakiau, kad pultelis turi didesnių šansų FPS žaidimuosd. Aš pats MANAU, kad pelė FPS apdėtu pultelį. Esmė, kad yra kaip profesionaliai patikrinti, nes kaži ar yra toks žmogus kuris prie koncoles praleido trigubai daugiau nei prie kompiuterio. Taip, trigubai, o galbūt net ir daugiau. Tiesiog žmones vis sako -"Pele sausai paima pultelį". Nu čia kaip pavyzdys aišku, be esmę supratai. Faktuoja visi be jokių realių įrodymų. Tiesiog manau, kad nereikia taip stipriai atmesti pultelio prieš pelę FPS. Galbūt gerai "atkočiojus" pirštus ir nelietus pelės - gal kažką ir apdėtų FPS žanre prieš pelę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašau parodyk kur sakiau, kad pultelis turi didesnių šansų FPS žaidimuosd. Aš pats MANAU, kad pelė FPS apdėtu pultelį. Esmė, kad yra kaip profesionaliai patikrinti, nes kaži ar yra toks žmogus kuris prie koncoles praleido trigubai daugiau nei prie kompiuterio. Taip, trigubai, o galbūt net ir daugiau. Tiesiog žmones vis sako -"Pele sausai paima pultelį". Nu čia kaip pavyzdys aišku, be esmę supratai. Faktuoja visi be jokių realių įrodymų. Tiesiog manau, kad nereikia taip stipriai atmesti pultelio prieš pelę FPS. Galbūt gerai "atkočiojus" pirštus ir nelietus pelės - gal kažką ir apdėtų FPS žanre prieš pelę.

Tau derėtų pasiskaityti mano postą dar kartą. Aš nesakau, kad apskritai Pelė ir klaviatūra sausai duoda malkų joystickui. Aš kalbėjau apie konkrečius žaidimus, kaip ir sakiau CS pro su joysticku gautu sausai nuo CS pro su pele ir klaviatūra. Kodėl? Todėl kad jeigu kada rimčiau žaidei CS ant pc žinai kokia yra judesių mechanika, fizika ir t.t. Ji yra pilnai pritaikyta pelei ir klaviatūrai ir nesvarbu kiek tu atžaidęs su joysticku, nu gausi malku nuo žaidėjo su pele ir klava ir taškas, nesiklijuos tau cs su joysticku nes visų gamerių su joysticku judesiai ypač aiminimo yra tikrai žymiai labiau fiksuoti negu pelės, juk pats tai jauti, pažiūrėk bet kurį gameplay. Pvz COD mechanika suteikia beveik lygius šansus pelės ir joysticko dvikovoje su nedideliu pelės pranašumu... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.