MedLey

Pelė ir klaviatūra vs gamepad

Rekomenduojami pranešimai

Ne tau zinoti kas ka gali ir ko negali, as tai nesugebeciau, bet yra kas ir sugebetu (isiskaityk ka as parasiau nes matau kad neikirtai)

Ne į temą

Jau pradeda priminti man tas tavo begalinis irodinejimas situacija su bf4, tiek bandei irodyti kad bus geras zaidimas, o kas gavosi manau visi matom... Tik cia dabar "jei as nemoku tai ir kitas negali moketi"

Aš supratau, ką tu parašei, bet gal paaiškink, apie kokius pelės rezultatus kalbi? Jei vidutinioko, tai žinoma, kad gali su pulteliu pasiekti jo lygį, bet jei geresnio žaidėjo ar kokio profesionalo, tai be šansų. Nebent ten tas pultelis su visokiais visais įmanomais pripumbasais ir tai labai abejoju.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Abejoju del vieno dalyko, jeigu abu treniruotusi tiek pat laiko, nei vienas nei kitas nebuvo anksciau zaide, tai kuris kury "padarytu tada :)

Čia jau taipogi nuo žmogaus priklausytu dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tie kurie save bando paguosti,kad pro zaidejas su joistyku butu lygus pries zaideja su pele tai galit nebesvaigti. :D Pilnas youtubas ivairiausiu apzvalgu,palyginimu kas del ko geriau ir t.t.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau ,kad pro žaidėjas su joysticku tikrai gali nugalėti vidutinį žaidėją su pele ,tačiau pro vs pro vis dėl to pelė daugiau šansų turi ,be to manau ,kad žaidime bent 50% lemia ne taiklumas ,o taktika :)

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu klishas esi tai gali kokia nori taktika tureti, kas is to jei nepataikysi. O seip nesu mates pro zaidejo su dzoistiku, kad tarkim vien head shotais drostu, kaip per cs, arba kad butu yvaldes awp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ištikrųjų FPS ar apskritai šaudyklėms pelė+keyb yra awesome :grt:, tai kaip ir įrodyta senai. Visai kas kita pvz lenktynėms - žaidžiau Grid2 ant pc, ir man jis taaaaaaaaaaip nepatiko, valdymas grrynai arkadinis ir panašiai, bet atsisiuntus jį iš PS+.... Omaigad kaaip smagu ir kaip tiksliai viską gali padaryti su pulteliu. Dabar truputį jį atidėjau, nes nusipirkau Driver San francisco, kurį žaidžiau ir perėjau keliskart per PC, su pulteliu, tai visai kitas žaidimas. Tas gazo ir sukimo "dozavimas"  R2 arba analog'u ir panašiai, negaliu atsidžiaugti mintinai mokamu žaidimu :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip pastebejau visi beveik mini tik fps...Kur kiti zanrai? Tik keli pamini kazkokius kitokius zanrus be fps.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na FPS ir strategai yra vieninteliai (man) patogiai žaidžiami klaviatūra-pele. Visi kiti, sorry - pultelis. Čia lyg ir diskusija kieno vanduo šlapesnis. Kiekvienas juk skirtingas, kiekvienam ir atrodys skirtingai :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip ir įrodyta senai. 

... arba tiesiog nebuvo žmogaus kurio pirmas į rankas paimtas daiktas yra pultelis, o pelę "paragavo" tik po 6 metų. Mes nelaikom per diena, per savaite ar per mėnesį tarkim pultelio tiek kiek laikome pelę rankoje. Bet jo, greičiausiai pelė galbūt ir laimėtų, bet jūsų tie visi video - "yra daug įrodymų" yra nieko verti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Okay pripažįstu- pirmiau čiupau į ranką ps1 pultelį, kurį visdar tebeturiu. :dribble::notworthy:  Pc mano namuose atsirado tik po gerų 7metų nuo Playstation :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su PS1 buvo neįmanoma išgautis tokios praktikos kaip tapo galima su PS3. Pats esu žaides su PS1 (Pas draugą eidavom taškyti) ir ką atsimenu tj 101 Dolmantiną ir Tekken. Tikri FPS žaidimai su online galimybe atsirado PS3. Na galbūt PS2 dar gal kažką buvo, bet aš tuos "tikrus" skaitau jau kažką panašaus į Call Of Duty vėlesnes serijas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naaa taip, PS1 fps shooters beveik visur buvo daugiau mažiau auto-aim, PS2- jau galėjai išjungti/reguliuoti stiprumą, Ps3- pilnai sutinku, evolvinęs pultelis, patys žaidimai leidžia pasirinkti assist'o stiprumą, paties taikymosi jautrumą. Pvz FarCry3 pražaidžiau su auto-aim, nes jį buvau perėjęs gal 4kart per pc. On the other hand- kai dėl platinum kelis kartus pereidinėjau Spec Ops the Line (kurį tarpkitko ir parduodu), ant medium/hard žaidžiau be jokio assist, grynai švelnųs prisilietimai prie analog'o kaip prie merginos :D o jau ant FUBAR perėjau su assisstais, :blink::help::wacko:  pavadinimas pateisino save :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip pastebejau visi beveik mini tik fps...Kur kiti zanrai? Tik keli pamini kazkokius kitokius zanrus be fps.

su fps aiški daugelio nuomonė apie pelę su klava. Lenktynės arba figthting kaip tekken ar mortal kombat- manau aiški pultelio pergalė,patogumas ir tikslumas nepalyginamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naaa taip, PS1 fps shooters beveik visur buvo daugiau mažiau auto-aim, PS2- jau galėjai išjungti/reguliuoti stiprumą, Ps3- pilnai sutinku, evolvinęs pultelis, patys žaidimai leidžia pasirinkti assist'o stiprumą, paties taikymosi jautrumą. Pvz FarCry3 pražaidžiau su auto-aim, nes jį buvau perėjęs gal 4kart per pc. On the other hand- kai dėl platinum kelis kartus pereidinėjau Spec Ops the Line (kurį tarpkitko ir parduodu), ant medium/hard žaidžiau be jokio assist, grynai švelnųs prisilietimai prie analog'o kaip prie merginos :D o jau ant FUBAR perėjau su assisstais, :blink::help::wacko:  pavadinimas pateisino save :)

Dar reikėtų pridėti MP, nes ten tik manau galima geriausiai praktikuotis ir priprasti labiau. KZ SF praėjau 3 kartus. Ant to pačio hardo ėjau ir nebuvo sunkių problemų. Noriu pridurt, kad ten net nėra Aim assisto. Na, o va MP kai nuvėjau tai pirmas dienas buvo baisu... Bet galiu pasakyti, kad dabar žymiai taikymasis pagerėjo, bet dar yra daug kur tobulėti. Vis dėlto į bėgantį istrižau taikinį zigzagais nėra lengva iš snaiperio pataikyti. Kadangi SP tokių dalykų nebuvo tj reikia nuo 0 pratintis. Bet kadangi ps4 pultelio analogai labai patogus taikytis tai belieka tik truputi prisitaikyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau ,kad pro žaidėjas su joysticku tikrai gali nugalėti vidutinį žaidėją su pele ,tačiau pro vs pro vis dėl to pelė daugiau šansų turi ,be to manau ,kad žaidime bent 50% lemia ne taiklumas ,o taktika :)

Žiūrint koks žaidimas. Pvz COD pro su joystick VS pro su pele manau varytu + - lygiai . BF3 close range kovoje pro su pele turėtų pranašumą, far range arba sniping hands down pelė ownintu joysticka. CS pro su joysticku gautų sausai nuo pro su pele ir klava, BF2 PR net nebūtų įmanoma su joysticku žaisti arba arma ( galima pasijungti bet bet lošti realiai neimanoma ). Quake 3 arena joystickas irgi juodai gautų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.