MedLey

Pelė ir klaviatūra vs gamepad

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Pelė ir klaviatūra lenkia pultelį. Kiekvieno teisė rinktis kokį valdymo prietaisą naudoti. O kas čia dėl čytinimo minėjo tai negaliu sutikti. Tipo PC geimeris su pele kuri kainavo 350 pinigų bus automatiškai čyteris, nes kažkas lošia su pele už 5 litus???!!!! Kažkas žaidime ir geresni ginklą ir armor'ą turi, nu irgi neligybė!!!!

Ne ta turejau omenyje, nelyginau pele vs pele uz 500. lyginau tuos kurie zais su pultu ta paty zaidima pries ta kuris los su pele, jis visus taskys be problemu,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai, o kaip kilzone valdymas su Move šautuvu? Oficialu netgi ir taipogi suteikia nelygybę tarp žaidėjų. Kas kaip moka tas taip šoka. Neteisinu tik visokių hackų, kaip wall hack ir panašiai, bet čia jau labiau tas PC srityj egzistuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau koks valdymas su sautuvu, del to nieko negaliu komentuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kuris nuo mažens žaidė su pulteliu ir nebuvo net prisėdes prie peles ir klaveturos tai padares žais FPS žaidimus taip pat kaip mes prie koncoles pirmą kartą. O kadangi tokių kurie su pele ir klavetura nėra žaidė - turbūt nėra - tai tuo ir viskas pasakyta. Čia kaip automatinė ir mechanine mašina.

Va Racing žaidimuose jau nesvarbu ar esi žaides ar ne- visada pultelis bus geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o uz pulteli bus geriau vairas :) vel sukciauja?  o gi ne :) kaip tik topzoneje snekam sia tema siek tiek.nes ten daug kas varo su vairu ir isjungtom visom pagalbom,o as su pulteliu,tai prasau kad paliktu atvirus nustatymus :) is tikruju,kaip kam patogiau,tas taip ir losia,tas taip ir priprates losti.negali pagal save nustatineti visiems taisykliu,nebent visi susitartu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lonsdale su aim assistu losia ir galvoja kad zaidzia labai gerai. 

Pacituok jaigu gali kur as rasiau,kad gerai zaidziu :)

o uz pulteli bus geriau vairas :) vel sukciauja?  o gi ne :) kaip tik topzoneje snekam sia tema siek tiek.nes ten daug kas varo su vairu ir isjungtom visom pagalbom,o as su pulteliu,tai prasau kad paliktu atvirus nustatymus :) is tikruju,kaip kam patogiau,tas taip ir losia,tas taip ir priprates losti.negali pagal save nustatineti visiems taisykliu,nebent visi susitartu :)

Bet tema apie klaviatura ir pele vs gamepad'a, o ne apie vaira :) Jis turejo omeny,kad su gamepad'u patogiau zaist lenktyniu zaidimus nei su klaviatura.Asmeniskai manau cia nelabai yra apie ka diskutuot, kas visa laika zaide su gamepad'u jam ir bus geriau gamepad'as, o kas zaide su klavietura ir pele tam bus ji geriausia ir ismokt zaist galima su abejais.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lonsdale,as asmeniskai pradejau nuo PS,Syphon Filter,atrodytu kad buvo labai patogu,po to pradejau naudot klaviatura,tada PS2 isigijau,poto kitos konsoles,ir bent jau man butent FPS yra geriausia su pele ir klaviatura.

p.s. cia del to vairo uzsiminiau kad ir kiti gali sakyt kad cytina,nors jie renkasi kas jiems patogiau ir kokias galimybes jie turi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai konsolės esmė ir yra pultelis, tu atsisėdi kaip nori ir kur nori, nesi nuo nieko priklausomas, jokie laidai, ar klaviatura negadina nieko ( aišku galima susikonstruoti tai pkad būtū patogu ir ją pasidėti, bet..) tai jeigu pradėti konsolę naudoti su pele ir klaviatūra tai manau kad pati konsolė nebetenka prasmės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lonsdale,as asmeniskai pradejau nuo PS,Syphon Filter,atrodytu kad buvo labai patogu,po to pradejau naudot klaviatura,tada PS2 isigijau,poto kitos konsoles,ir bent jau man butent FPS yra geriausia su pele ir klaviatura.

p.s. cia del to vairo uzsiminiau kad ir kiti gali sakyt kad cytina,nors jie renkasi kas jiems patogiau ir kokias galimybes jie turi :)

As nelabai suprantu ko tu isikibai i ta "cytinima" vienas durnelis pasake,o tu jau visur ji kisi :D Aisku ir man geriau sekas zaist su klaviatura ir pele fps,bet konsole kaip jau ir minejo tam ir yra,kad zaist su gamepad'u nors as nieko pries,kad kiti ir su klaviatura ir pele zaidzia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del pultelio konsole ir yra kitokia , pvz as tarkim zaidziu zaidziu fps jau ir waldyt kaip ir igundu ,bet jei vel savaite nebelosiu,tai man ir vel reikia is naujo pratintis... Su pele tai nors ir metus galeciau nelost, bus taspats,nes ar taip ar taip kiekviena diena su ja naudojuos narsant internete. Dabar neisivaizduoju kas galetu pakeist pele, jokie touchpadai, pulteliai ir t.t. Dar neprilygsta peliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

l

del pultelio konsole ir yra kitokia , pvz as tarkim zaidziu zaidziu fps jau ir waldyt kaip ir igundu ,bet jei vel savaite nebelosiu,tai man ir vel reikia is naujo pratintis... Su pele tai nors ir metus galeciau nelost, bus taspats,nes ar taip ar taip kiekviena diena su ja naudojuos narsant internete. Dabar neisivaizduoju kas galetu pakeist pele, jokie touchpadai, pulteliai ir t.t. Dar neprilygsta peliai.

man irgi tas pats.zaidi fps atrodo jau kazkiek pripranti,padarai pertrauka,bam vel reikia pratintis nes vel atrodo kaip mediniai pirstai :D su pele ir klaviatura to nera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kur ėjo kalba, kad pasipraktikavus su pulteliu galima lošt taip, kaip su pele ir klaviatūra - visiškas bullshit. Pats žaidžiau tik su pulteliu apie 2 metus, tarp konsolių žaidėjų buvau tikrai geras, gerai ir greit mokėjau taikytis, tačiau perėjus prie PC ir palošus 2 mėnesius su pele (prieš tai jokių šaudyklių nelošęs), taikiaus vos ne dvigubai taikliau ir greičiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nelabai suprantu ko tu isikibai i ta "cytinima" vienas durnelis pasake,o tu jau visur ji kisi :D Aisku ir man geriau sekas zaist su klaviatura ir pele fps,bet konsole kaip jau ir minejo tam ir yra,kad zaist su gamepad'u nors as nieko pries,kad kiti ir su klaviatura ir pele zaidzia :)

O tu jau ne durnelis? protingas labai esi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kur ėjo kalba, kad pasipraktikavus su pulteliu galima lošt taip, kaip su pele ir klaviatūra - visiškas bullshit. Pats žaidžiau tik su pulteliu apie 2 metus, tarp konsolių žaidėjų buvau tikrai geras, gerai ir greit mokėjau taikytis, tačiau perėjus prie PC ir palošus 2 mėnesius su pele (prieš tai jokių šaudyklių nelošęs), taikiaus vos ne dvigubai taikliau ir greičiau.

Žaisti su pele yra tas pats kas mokėti važiuoti dviračiu, jeigu supratai minty.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.