Arnux

Padėkit neveikia Gta iv ant steam!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, cia biski problemele yra isijungiu gta iv. nerodo filmuku. kai krauna nerodo paveiksliuku. IR kai isijungia romanas ten sneka beleka ir zodziu jokiu teksturu nekrauna biski strigineja. graphics nustatyta viskas ant low ir neina padidinti iki medium. zodziu neina zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai nepiratine versija turi? Beto patcha isirasyk 4 versijos, man tai padejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, cia biski problemele yra isijungiu gta iv. nerodo filmuku. kai krauna nerodo paveiksliuku. IR kai isijungia romanas ten sneka beleka ir zodziu jokiu teksturu nekrauna biski strigineja. graphics nustatyta viskas ant low ir neina padidinti iki medium. zodziu neina zaisti

Spausk Steam'e ant GTA IV dešinį klavišą, tada Properties, pasirink Local files skirtuką ir ten spausk Verify integrity of game cache... Nuskenuos failus ir gal parodys klaidą - tada reikės žaidimą pilnai ištrinti ir iš naujo atsisiųsti. Bet šiaip pirmą sykį girdžiu, kad ant legalios kopijos neveikia tekstūros. Na, dar gal gali parašyti savo PC duomenis? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nepiratine versija turi? Beto patcha isirasyk 4 versijos, man tai padejo.

Pabandysiu ta nauja patch'a isirasyti :-D

Spausk Steam'e ant GTA IV dešinį klavišą, tada Properties, pasirink Local files skirtuką ir ten spausk Verify integrity of game cache... Nuskenuos failus ir gal parodys klaidą - tada reikės žaidimą pilnai ištrinti ir iš naujo atsisiųsti. Bet šiaip pirmą sykį girdžiu, kad ant legalios kopijos neveikia tekstūros. Na, dar gal gali parašyti savo PC duomenis? 

Windows 7 Service pack 

Intel celeron 

CPU B820 1.70 Ghz 

8 GB RAM

Vaizdo plokste  512 mb

Dabar isijungiau gta iv (tikrai nepiratini) is pradziu gerai ten krauna teksturas bet po to masinos ta prasme ore vazineja atsitrenki i ora nes ten pastatas buna

ivigdziau ta misija ir iseinu i lauka tvora tik matau is pradziu kai is kambario isejau visa buta pakrove is gatves po to pareinu laiptu nėra

sorry kad biski klaidu padariau rasyboje  :D

ir dar kai isirasiau ta gta tai man klaveturoje skaiciai neveikia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Windows 7 Service pack 

Intel celeron 

CPU B820 1.70 Ghz 

8 GB RAM

Vaizdo plokste  512 mb

Dabar isijungiau gta iv (tikrai nepiratini) is pradziu gerai ten krauna teksturas bet po to masinos ta prasme ore vazineja atsitrenki i ora nes ten pastatas buna

ivigdziau ta misija ir iseinu i lauka tvora tik matau is pradziu kai is kambario isejau visa buta pakrove is gatves po to pareinu laiptu nėra

sorry kad biski klaidu padariau rasyboje  :D

ir dar kai isirasiau ta gta tai man klaveturoje skaiciai neveikia. 

Labai išsamiai parašei vaizdo plokštę... Kokia ji? Man atrodo tau dėl jos senumo/silpnumo čia viskas ir bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AMD graphics radeon 512 mb

Kokia vaizdo plokštė? Modelis... Nes man nieko nesako AMD... Bet aš manau, kad čia tikrai bus tavo kompiuterio spec blogi, nepaveža tiesiog kompiuteris žaidimo. 

Beje, kur sakiau apie Cache - pasidarei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia vaizdo plokštė? Modelis... Nes man nieko nesako AMD... Bet aš manau, kad čia tikrai bus tavo kompiuterio spec blogi, nepaveža tiesiog kompiuteris žaidimo. 

Beje, kur sakiau apie Cache - pasidarei?

Pasidariau ta cache bet nepadejo va 

Ant oro

Važiuoju i niekur

Joo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ar tau taip sunku parašyt vaizdo plokštės modelį? Kiek klaust gali...

Bet aš šiuo klausimu palaikau Swizz nuomonę, taip pat manau, kad tavo PC yra per siplnas (kad MB turi daugiau vaizdo plokštė nei minimum reikalaujamų, tai nereiškia kad ji tinka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AMD graphics radeon 512 mb

modelį parašyk normaliai. Jeigu nežinai kaip rasti va video tutorialas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidariau ta cache bet nepadejo va 

Padariau... :D Kas užsirašė, kai padarei?

Dar ir CPU silpnas.

Ne į temą

P.S. Vieni vargai su tavim...
Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

modelį parašyk normaliai. Jeigu nežinai kaip rasti va video tutorialas 

Intel HD Graphics

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Intel HD Graphics

O tada iš kurtą AMD buvai ištraukęs? :) Pas tave naudojama vaizdo plokštė, kuri yra integruota kartu su procesorium. Nieko keisto, kad žaidimas neveikia, nes ji tiesiog nieko "neveža".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tada iš kurtą AMD buvai ištraukęs? :) Pas tave naudojama vaizdo plokštė, kuri yra integruota kartu su procesorium. Nieko keisto, kad žaidimas neveikia, nes ji tiesiog nieko "neveža".

Nu aciu vistiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau pas jį intel integruota ir amd vga laptope yra. Ir nustatymuose padaryta, kad isijungtų amd korta žaidimuose ir t.t. o desktope, naršyklėje veikia intelio vga integruota. Realiai gali pabandyti pažaisti per catalyst center pasižaisti su nustatymais, bet manau per silpna vga arba kažkas ne taip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.