skyart

Padėkit apsispręst ! :D

Rekomenduojami pranešimai

Padėkit išsirinkt ką geriausia pirkti pc/loptopą iki 1,5k ( +- 300 lt ) , tel iki 1k ar ps3. ir kodėl jūsų toks pasiūlymas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ko pačiam reikia, tą ir imi. Kas čia per klausimas? :D Mes galim tik padėt išsirinkt iš kurios nors vienos kategorijos, patart kuris geresnis.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ko pačiam reikia, tą ir imi. Kas čia per klausimas? :D Mes galim tik padėt išsirinkt iš kurios nors vienos kategorijos, patart kuris geresnis.

Niekaip neina apsispręst... :/ Kad tik tiek pinigų turėčiau, kad viską pasiimčiau :// :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulau pasiimt ps3 uz kokius 500lt ir loptopa uz koki 1000lt (filmams internetui )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tau pačiam neatsibodo tokias vienodas ir kvailas temas kurti? :) Tai tau telefono reikia, tai konsolės, dabar jau tarp tv ir laptopo ... 

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Atsiusk man pinigus ir aš tau išrinksiu. :spiderp: 
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tau pačiam neatsibodo tokias vienodas ir kvailas temas kurti? :) Tai tau telefono reikia, tai konsolės, dabar jau tarp tv ir laptopo ... 

tau trugdo? tiesiog neskaityk ir viskas. Negaliu apsispręst, gal jūs padėsit ir viskas... O prie ko tas tv?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Tel" supratau kaip televizorius ... Man netrukdo, man tiesiog keista, kad žmogus pats nesugeba apsispręsti. Matyt gavai per gimtadienį pinigų ir dabar subinė dega juos kuo greičiau išleisti

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu LXFixui. Tu apsispręsk, ką pirksi, ir tada klausk apie tą daiktą. Klausinėji apie PS3 arba PS4, po to apie telefus ir t.t. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk laptopa. Kodėl? Aš asmeniškai nemanau, kad verta brangų smartfoną imti, kiti tikrai galvos kitaip, bet man smartfono galia ne tiek svarbi. Kodėl neimti konsolės? Nes tu nesi tvirtai apsisprendęs. Na nusipirksi tą PS3, vieną du mėnesius pažaisi, ir man atrodo, kad numesi. Daug tokių žmonių yra. Nusiperka konsoles, pereina kelis žaidimus ir jos tiesiog dulkėja. Na, gal laiko nebeužtenka, atsibosta ar dar koks velnias, kiekvienam kitaip ir čia normalu. O pasiėmęs laptopą galėsi ir pažaisti ir visus kitus pramoginius bei darbo dalykus atlikti. Jei tau reikia laptopo, tai paimk. Konsolė reikalinga jei jau tikrai žinai, kad dažnai žaisi, nes lyg ir tokia jos paskirtis.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz tokia suma loptopo nepirkciau, o pc sioks toks iseis... bet pc yra pc, su juo gali narsyti internete ,ziuret filmuis ir t.t. bet ta pati gali pasiulyt ir psę , bet konsole yra konsole... jei megsti daug geiminti , tai imk ps3 ir pinigu liks zaidimams arba ps+ , nes ps3 turi zaidimu kuriu niekada ant pc neisvysim :) 

bet cia pats turi zinot kokiem,s tikslams reikia tau reikia daikto

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Pirk dramblį
  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pirk dramblį

Ne į temą

siandien ne nuotaikoj:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirk is playmanijos uz 1500 vip, kad galetum sukurt dar 500 temu ka tau pirkt.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Vistiek tegul perka dramblį 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.