AnonymousX

Pasiulykite ausines

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Taigi sugedo mano senosios philips ausines. Ir uzsinorejau kazko rimtesnio. Galbut kazka pasiulysite? Noretusi, kad nesigirdetu pasaliniu garsu ir pilnai uzdengtu ausis. Kaina iki 250lt. Esu apsistojes ties steelseries siberia v2 ar sios ausines vertos savo kainos? Pagrinde zaidziu cs go tai man labai aktualu, kad gerai girdetusi zingsniai ir kekvienas krebzdesys. Aciu visiems uz atsakymus ir nepykit, kad be lt raidziu rasau per telefona.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu SIberia V2, tai man jos tikrai vertos savo kainos. Lengvos, patogios, gera garso kokybė, girdisi iš kurios pusės sklinda garsas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kokią kaina , bet turiu Sennheiser HD202 tikrai labai geros , siūlau jas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kokią kaina , bet turiu Sennheiser HD202 tikrai labai geros , siūlau jas :)

Sennheiser hd pagal mane galbut labiau muzikai skirtos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siberia v2 imk tikrai geros kokybes ausines. Pats neturiu, bet esu bandęs neseniai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas muzikai skirta tai tinka viskam . Zaidimuose neskaitant kad muzika groja tai visus garsus norisi girdet kaip galima aiskiau manau ir galingiau.

Ypac su pilnai uzdengiamom ausys gali iskept po geros valandos klausymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

steelseries siberia v2 geriausias variantas. Pats nesenai gavau, tai labai patenkintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū visiems, kas patarėte susidariau nuomonę apie steelseries siberia v2. Šias ausines ir pirksiu, temą rakinu.

Redagavo AnonymousX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.