Rekomenduojami pranešimai

plius tai yra EA game su MS prie ko čia turi būti steam dar
Teisingai daro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Steamas siuo atveju tik bajeris :) del manes tai jie lai daro kaip jiems patogu,man tai tas origin nemaiso..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai maišo, bet neturėjau pasirinkimo ir buvau priverstas naudotis originu.

Man vienodai kurį naudot, svarbu, kad draugai taip pat turėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai maišo, bet neturėjau pasirinkimo ir buvau priverstas naudotis originu.

kiuom isai tau maišo ? kad reikia turėti Steam ir Origin

Tipo tau patogiau viska turėti viename, jei taip rašyk EA laišką gal jie dėl tavęs perkels norimus žaidimus Origin į Steam, bet manau jie greičiau pasius ten toli toli , arba net neatrašys

Jau senai buvo diskutuota dėl Steam ir Origin, tiesiog EA norėjo jau savo e-parduotuve susikurti ir nebenorėjo bendrauti su Steam, už tai visi nauji žaidimai iš EA randasi Origin, o Steam liko seni žaidimai EA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiuom isai tau maišo ? kad reikia turėti Steam ir Origin

Tipo tau patogiau viska turėti viename, jei taip rašyk EA laišką gal jie dėl tavęs perkels norimus žaidimus Origin į Steam, bet manau jie greičiau pasius ten toli toli , arba net neatrašys

Jau senai buvo diskutuota dėl Steam ir Origin, tiesiog EA norėjo jau savo e-parduotuve susikurti ir nebenorėjo bendrauti su Steam, už tai visi nauji žaidimai iš EA randasi Origin, o Steam liko seni žaidimai EA

Bla bla bla, nieko naujo nepasakei, visą šitą ir taip žinojau. Tiesiog išreiškiau savo nuomonę, o laiškučius pats gali rašyti, nebūtina iškart čia putotis  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bla bla bla, nieko naujo nepasakei, visą šitą ir taip žinojau. Tiesiog išreiškiau savo nuomonę, o laiškučius pats gali rašyti, nebūtina iškart čia putotis  ;)

O aš savo nuomone pasakiau, putas pats valgyk 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Titanfall For Xbox 360 Coming Two Weeks After Xbox One Version

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Minimalus reikalavimai

CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz

Memory: 4GB RAM

GPU: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Titanfall Beta - Angry Joe's Impressions. Žaidimas atrodo bus smagus. Kuo daugiau matau, tuo jis mane labiau domina.

[media=560x315]

[/media]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas tikrai kabinantis, pražaidžiau jau virš 2h, jaučiasi toks kaip SP+MP mišinys, kovos lauke laksto ir AI valdomi kariai, kurie tikrai silpni, svarbiausia, kad žaidime neturi laiko nuobodžiauti, visą laiką ten verda veiksmas, tikrai neblogas žaidimas, nors čia tik BETA. :)

Redagavo Sniegiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas tikrai kabinantis, pražaidžiau jau virš 2h, jaučiasi toks kaip SP+MP mišinys, kovos lauke laksto ir AI valdomi kariai, kurie tikrai silpni, svarbiausia, kad žaidime neturi laiko nuobodžiauti, visą laiką ten verda veiksmas, tikrai neblogas žaidimas, nors čia tik BETA. :)

Čia ant PC gavai Beta Key ar kaip? Aš savo vis dar laukiu, o taip noriu išbandyt, nes tikriausiai bus mano main game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia ant PC gavai Beta Key ar kaip? Aš savo vis dar laukiu, o taip noriu išbandyt, nes tikriausiai bus mano main game.

Ant PC. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.