AirO

PSN Interneto greitis žaidimams.

Rekomenduojami pranešimai

Užsinorėjau ant savo PS4 nusipirkti PS+, kad galėčiau žaisti KZ Shadow Fall online. Kadangi patį žaidimą jau praėjau porą kartų. Visus SP trofėjus atidariau ir kažkaip nesinori vis dar pirkti naujo žaidimo taip greitai, mėnuo nė nepraėjo, o kainos tų žaidimų nėra labai mažos. Daba norisi MP dar kokį mėnesį pasedėti, trofėjus atidaryti... Bet yra tokia problema. Mano interneto greitis yra žiauriai mažas. Šiuo metu pats PS4 Connection Speed (download) rodo tik 1.9Mbps. Paprastai sviruoja tarp 2mbps ir 2.8mbps. Tai imkim grubiau - 2.5Mbps. Kiek žinau reikia padalinti iš 8 tai išeina tik ~0.3MB/s +-. Spėju, kad nelabai paeis  :s

Redagavo AirO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip manau, kad užteks. Kad įsitikinti, patariu parsisiųsti free to play kokį nors žaidimą, pvz. Blacklight ir išbandyti su juo. Tik problema, kad ilgai siųs su tokiu greičiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik 5GB. Jetau... Man 2GB siunčia gal 3 val su viršum. Galbūt reikės per naktį palikti, kad atsisiustu. Tiesiog nesinori pirkti PS+ su dideliu šansu, kad žaidimai striginės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųsk ir atsisiųs, jei nori išbandyti. Aš išgyvenu su ribotu Omnitel 3.5G internetu ir nematau didelės problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Interneto greičio užteks ir šeip su kiekviena konsole lyg 14 dienų trial turėtų būti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųsk ir atsisiųs, jei nori išbandyti. Aš išgyvenu su ribotu Omnitel 3.5G internetu ir nematau didelės problemos.

Tai neproblema. Atsisiųsiu.

Interneto greičio užteks ir šeip su kiekviena konsole lyg 14 dienų trial turėtų būti .

Žinau, bet kažkaip niekur nemačiau pas save

Dėkuj. Pasižiūrėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesijaudinkit, as su su dar letesniu intiku sedziu... bf3 multiplayer mano bratka losia dabar , o as katik cs ant pc losiau ir nei vienam nelagino..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, trumpas klausymas. Pas mane country/region yra United States. Ar man tai gali sudaryti problemų užsisakant PS+ ir žaidžiant online ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, trumpas klausymas. Pas mane country/region yra United States. Ar man tai gali sudaryti problemų užsisakant PS+ ir žaidžiant online ?

Turėsi pirkti prenumeratą, kuri skirta US. Daugiau jokių bėdų. Pvz. - http://www.electronicfirst.com/playstation-plus/playstation-plus-1-year-membership-usa/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O būtų galima susikurti EU Accountą ir per ten pirkti. PS+ juk visai koncolej skirtas, o ne užryštas ant vieno accounto, tiesa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O būtų galima susikurti EU Accountą ir per ten pirkti. PS+ juk visai koncolej skirtas, o ne užryštas ant vieno accounto, tiesa ?

Tiesa ir netiesa.

PS+ priristas prie acc, taciau, jei konsole yra to Account'o 'Primary' tada kitiem user'iam nereikia PS+ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jeigu mano accountas yra nustatytas United States tai Killzone Online serveris bus iš USA ar kažkas pnašaus ir žaisiu pagrinde su žmonėm iš USA ar tai visiškai nesvarbu. Žaidžiama su visais žmonėmis kurie turi Killzone ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pagal mažiausią ping'ą tau suras serverį ir žaidėjus. Greičiausiai su europiečiais žaisi, bet tiesą sakant nežinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiausiai būna kad pats gali pasirinkti kur žaisti Online, jei žaidimas ta leidžia 

Azija, Europa, Amerika, arba Random gali pasirinkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.