Oyama

Susigadinau FSD ar kas yra?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki dar karta. Taigi susije cia su linku. Visuose tuturialuose zmones per xbox360 atsisiuncia kazkokius fsd update ar koki velnia. Vienu zodziu uzymi varnele Enable beta update ir atsisiunia. Nu ka gi as irgi atsisiunciau. Beda yra ta kad dabar fsd neveikia. Isijungia tik tas orginalus xbox360 dashboardas. Bandau ijungti FSD per xexmenu bet ismeta errora : Game could't start. Please redowload game .. Nu panasiai... Nesuprantu prie ko cia tas zaidimas? O siaip visi kurie buvo irasyti zaidimai veikia, tik kad neisijungia FSD dashboardas. Taigi, ka patartumete daryti? 

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neprireikė man to link'o :) buvau kažką irgi prispaudinėjęs,irgi game couldn't start mesdavo. Neradau sprendimo tai iš naujo įrašiau fsd3  ir ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nieko deletinti nereik ane? Tiesiog isirasyt per nauja ir fsio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu fsd aš ištryniau iš viso,tada iš naujo įsirašiau. man dar geriau taip buvo,nes turėjau seną 1.1 versij,tai įsirašiau vietoj jos fsd3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš čia siunčiau,paspausi tą pirmą nuorodą kur be auto instaler; net nežinau kas toj su auto, užteko normalios pirmos nuorodos :)   http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/11531-freestyle-dashboard-fsd-3-xbox-360-auto-installer-download.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš čia siunčiau,paspausi tą pirmą nuorodą kur be auto instaler; net nežinau kas toj su auto, užteko normalios pirmos nuorodos :)   http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/11531-freestyle-dashboard-fsd-3-xbox-360-auto-installer-download.html

Labai dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.