lileikiss

Vyrai ar moterys zaidimuose?

Moterys ar vyrai  

37 nariai prabalsavo

1. 1. Zaidimuose jums labiau patinka vyriskos ar moteriskos lyties herojai?

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai mažai žaidimų žaidęs, kur galima pasirinkt lyti veikėjo :D tai per daug patirties neturi.Labai patiko Tomb Rider, tikrai išskirtinis toks buvo, kaip kažkas sakė daug emocijų rodė tai tikrai įdomu buvo.O šiaip tai man labai patiko Mafia 2 veikėjai.Čia gal dėl to kad man apskritai mafijos tema patinka :)

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tau idomiau ziuret i moterisko polygono sikna ar vyriska? :D man idomiau i moteriska sikna ziuret , o ne i vyriska :D

O tau kaip matau labai patinka polygoniskos sikos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nesvarbu ar veikėjas, vyras, moteris arba be lyties (robotas, ateivis, kitas crap). Jeigu veikėjas yra įdomus ir man rūpi kas jam nutiks, tada aš už. O kitu atvėju nesvarbu kas jis toks, nes būna tiek vyrų, tiek moterų veikėjų dėl kuriu būna vis vien. Tas ir kituose medijose jeigu įdomu tai įdomus, jei ne tai ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man asmeniskai is vyru veikeju tai patinka toke massive destruction pasizymintis gears of war,god of war,moh tai rabbit patiko,o siaip is moteru ta lara,mrrors egde remeber me,o siaip jei role play yyra ir yra uz ka rinktis tai visada vyra imu nlb uz moteri zaidziu :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būsiu prie tų, kuriem per daug skirtumo nėra - ar vyras, ar moteris. Svarbiausia kaip veikėjai "parašyti". Jei veikėjas yra nuobodus, lėkštas, verkšlenantis ir dar kaip kitaip teigiamai veikiantis, tai nepadeda net seksualumas, hotness ar kietumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nežinau, nesureikšminu per daug. Nebent kai galima rinktis ir jei yra galimybė rinktis elfų rasę, tuomet visados moterišką veikėją kuriuosi. O šiaip iš labiausiai įstrigusių yra Lara Croft, Trevor'as iš GTA V ir Ratchet'as su Clank'u

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal dar reiktu prideti klausima, jeigu duoda susikurti chara, tai kokios lyties jy kuriesi, nes kituose zaidimuose losi uz motera ar vyra ir nekreipi demesio, kaip sakant su kuo duoda su tuo ir losi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MMO žaidimuose kažkaip dažniausiai renkuos moterišką lytį. Tiesiog, kaip žinia, MMORPG žaidmuose visi setai ant female yra.. tiesiog nuostabūs. Ir taip jau geriau žėsiu į bėgančia moterį iš nugaros nei į berną. Bet tarkim tokiuose žaidimuose kaip Assassin's Creed tai kažkaip nekaip man atrodytu merga su pirato kostiumu valdanti laivus ir kariaujanti. Taip pat ir Tomb Raider nelabai įsivaizduoju apiplyšusio vyro lakstančio po džiungles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As labiau linkstu link vyriskos lytioes personazu. Ipac kai zaisdavau Tenchu. Pamenu kaip susinervaves buvau kai pasijungiau ilgai lauktya Tenchu: Fatal Shadows ir pamaciau, kad is personazu tik dvi mergos. Na Ayami dar ok, bet ta kita paugle tyai neee... :D Tada dar pamenu pagalvojau: b*** kur dingo kieti bachurai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai lytis per žaidimus visiškai nėra svarbi, random viską imu ir tiek, o imti vien moteri vien tam, kad pasižiūrėti į jos sėdmenis per žaidimą, tai man nereik, geriau gyvai pasižiūrėti į savo merginos  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet dark elfes papai is L2 tai vieni geriausiu turbut :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet dark elfes papai is L2 tai vieni geriausiu turbut :D

Saints row :D Vo ten tai moteri sukurt galima :D

Redagavo Gipsiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MMO žaidimuose kažkaip dažniausiai renkuos moterišką lytį. Tiesiog, kaip žinia, MMORPG žaidmuose visi setai ant female yra.. tiesiog nuostabūs. Ir taip jau geriau žėsiu į bėgančia moterį iš nugaros nei į berną. Bet tarkim tokiuose žaidimuose kaip Assassin's Creed tai kažkaip nekaip man atrodytu merga su pirato kostiumu valdanti laivus ir kariaujanti. Taip pat ir Tomb Raider nelabai įsivaizduoju apiplyšusio vyro lakstančio po džiungles.

Tai siuliciau pameginti ar bent jau paziureti AC3:Liberation zaidima, nustebsi kaip tinka assassin'o rubai moteriskam polygonui ;) siaip man per daug skirtumo nera kuri rinktis, viskas priklauso nuo zaidimo ir jo istorijos, kaikuriuose zaidimuose labiau tinka vyriski, kaikuriuose labiau moteriski personazai, asmeniskai man the walking dead yra geras pavizdys ir palyginimas, tiems kas zaide abu sezonus supras apie ka as ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.