skyart

PS3 vs. PS4

Rekomenduojami pranešimai

Skonio reikalas, jei neketini zaisti MP imk Xbox'a su RGH. Jei ketini imi ps3, bet moki uz zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PS3 - mokami žaidimai (teks pirkti naujus arba naudotus), bet nemokamas MP (internete galėsi žaisti kiek norėsi ir kada norėsi).

X360 - irgi mokami žaidimai, bet kiti nusiflashina (nusilaužia) ir žaidžia žaidimus, kaip ir sakė už 5 lt, bet MP yra mokamas (į metus ~120 lt atrodo). Ir šiaip yra rizikinga su nulaužta konsole žaisti MP, gali gauti BAN.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 - mokami žaidimai (teks pirkti naujus arba naudotus), bet nemokamas MP (internete galėsi žaisti kiek norėsi ir kada norėsi).

X360 - irgi mokami žaidimai, bet kiti nusiflashina (nusilaužia) ir žaidžia žaidimus, kaip ir sakė už 5 lt, bet MP yra mokamas (į metus ~120 lt atrodo). Ir šiaip yra rizikinga su nulaužta konsole žaisti MP, gali gauti BAN.

Ban tikymybė yra, bet labai maža - koks 0.001 %. 

Jei imsi PS3, tad, kaip sakė, nemokamas MP, bet mokami žaidimai (tačiau daug gerų exlusive žaidimų).

Jei imsi X360, tai į mėnesį apie 13 Lt kainuos Gold, bet žaidimai nusiflešinus labai pigūs. 

Aš daryčiau taip: jei daug laiko nežaidi, į dieną po 1 h ar net rečiau, tai imčiau PS3, bet jei žaidi daugiau, tai X360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:god:  Žmones, žmones... Aš temos autoriui siūlyčiau pirmiausia atsižvelgti į ekskliuzyvinius žaidimus abiejų konsolių (Just google it), visų antra į konsolių online pasiūlymus ir tada į papildomas funkcijas.

Šiaip abi konsolės, xbox 360 ir Ps3, yra labai panašūs žaidimų kompiuteriai, nes jie dalinasi dauguma tų pačių žaidimų, bet žinoma, kaip anksčiau buvo paminėta, abi turi kažkiek ir ekskliuzyvinių žaidimų ir autoriui tikrai siūlau paieškoti internete kokius ekskliuzyvinius žaidimus jis galės žaisti ps3 žaidimų kompiuteriu ir kokius xbox 360 žaidimų kompiuteriu. Online (internetas), nors xbox live mažai naudojausi, na, bet galiu pasakyti, kad tarp psn (playstation network) ir xbl (xbox live) tikrai labai didelio skirtumo nėra, tik tiek, kad xbl žaidžiant beveik visi žmonės "varo" voice chat, o psn'e gal tik koks vienas arabas pasijungia mikrofoną ir paleidžia savo "turk turk tu tu turk turk ša la la la" dainą, beje, kaip anksčiau kolegos minėjo, ps3 online nemokamas, o xbox 360- mokamas. Dar norėčiau paminėti psn+ (Ps3) kuris yra mokamas, bet kiekvieną naują mėnesį suteikia galimybę iš psn store parsisiųsti nemokamai tam tikrus žaidimus ir tam tikrą laiką žaisti juos, čia panašiai gaunasi kaip žaidimų nuoma už mėnesinį arba metinį abonento mokestį. Papildamos funkcijos, tai muzikos/ video grotuvas, youtube, facebook ir kiti įvairūs servisai. Na būtent dėl tų papildomų funkcijų, kaip media player'is, tai ps3, manau, yra žymiai pranašesnis už xbox 360, kažkaip net netenka man leisti muziką ar žiūrėti filmus naudojant xbox 360, visada tik per ps3 visa mano "media" groja. Na ir jei domina piratavimas (nemokami žaidimai), tai abi konsolės turi šią galimybę, tiesiog su xbox 360 yra lengviau ir pigiau susitvarkyti su tuo reikalu, nei su ps3. Tai va, mano asmeninis pasisakymas- abi konsolės turi ką pasiūlyti, todėl jas abi ir turiu. Temos autoriau, ieškok google'je ir youtube'je kuriuo visgi aparatu labiau norėtum naudotis :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

PS3 irgi galima nusilaužt ir sėkmingai lošt MP :)
Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

PS3 irgi galima nusilaužt ir sėkmingai lošt MP :)

Bet su X360 lyg ir paprasčiau, nes čia eidavo kalbos, kad nusilaužus PS3 galima pamiršti MP. Ar jau pasikeitė reikalai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet su X360 lyg ir paprasčiau, nes čia eidavo kalbos, kad nusilaužus PS3 galima pamiršti MP. Ar jau pasikeitė reikalai?

Jau seniai pasikeitę :) Viskas veikia kuo puikiausiai, gaut baną rizika yra, bet juos daugiausiai gauna tie, kurie cheatina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:god:  Žmones, žmones... Aš temos autoriui siūlyčiau pirmiausia atsižvelgti į ekskliuzyvinius žaidimus abiejų konsolių (Just google it), visų antra į konsolių online pasiūlymus ir tada į papildomas funkcijas.

Šiaip abi konsolės, xbox 360 ir Ps3, yra labai panašūs žaidimų kompiuteriai, nes jie dalinasi dauguma tų pačių žaidimų, bet žinoma, kaip anksčiau buvo paminėta, abi turi kažkiek ir ekskliuzyvinių žaidimų ir autoriui tikrai siūlau paieškoti internete kokius ekskliuzyvinius žaidimus jis galės žaisti ps3 žaidimų kompiuteriu ir kokius xbox 360 žaidimų kompiuteriu. Online (internetas), nors xbox live mažai naudojausi, na, bet galiu pasakyti, kad tarp psn (playstation network) ir xbl (xbox live) tikrai labai didelio skirtumo nėra, tik tiek, kad xbl žaidžiant beveik visi žmonės "varo" voice chat, o psn'e gal tik koks vienas arabas pasijungia mikrofoną ir paleidžia savo "turk turk tu tu turk turk ša la la la" dainą, beje, kaip anksčiau kolegos minėjo, ps3 online nemokamas, o xbox 360- mokamas. Dar norėčiau paminėti psn+ (Ps3) kuris yra mokamas, bet kiekvieną naują mėnesį suteikia galimybę iš psn store parsisiųsti nemokamai tam tikrus žaidimus ir tam tikrą laiką žaisti juos, čia panašiai gaunasi kaip žaidimų nuoma už mėnesinį arba metinį abonento mokestį. Papildamos funkcijos, tai muzikos/ video grotuvas, youtube, facebook ir kiti įvairūs servisai. Na būtent dėl tų papildomų funkcijų, kaip media player'is, tai ps3, manau, yra žymiai pranašesnis už xbox 360, kažkaip net netenka man leisti muziką ar žiūrėti filmus naudojant xbox 360, visada tik per ps3 visa mano "media" groja. Na ir jei domina piratavimas (nemokami žaidimai), tai abi konsolės turi šią galimybę, tiesiog su xbox 360 yra lengviau ir pigiau susitvarkyti su tuo reikalu, nei su ps3. Tai va, mano asmeninis pasisakymas- abi konsolės turi ką pasiūlyti, todėl jas abi ir turiu. Temos autoriau, ieškok google'je ir youtube'je kuriuo visgi aparatu labiau norėtum naudotis :)

Vieni sako, kad geresnis Xbox'as kitiem ps3. Labai sunku apsispręst kurį pirkti ;/ Kad poto netektų gailėtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieni sako, kad geresnis Xbox'as kitiem ps3. Labai sunku apsispręst kurį pirkti ;/ Kad poto netektų gailėtis.

Tai aš tau ir siūlau paieškoti pačiam žaidimų Top'ų ar reviews, pasižiūrėk pačių konsolių reviews ir pamatysi kaip palengvės pasirinkimas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš tau ir siūlau paieškoti pačiam žaidimų Top'ų ar reviews, pasižiūrėk pačių konsolių reviews ir pamatysi kaip palengvės pasirinkimas 

šiaip tai labiausiai rūpi, kad su draugais ten kokį co op pakapot, ir online :) Kad būtų gerų co op game'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiek ps3, tiek ir xbox 360 turi tokių žaidimų. Ps3 gal net labiau vertėtų įsigyti, nes paprasčiausiai online nemokamas, nebent tau mokėti pinigus nėra didelė problema, tokiu atveju gali imti xbox 360, su kuriuo, iš esmės, tą patį veiktum. Iš tiesų, šiais laikais konsolės yra per daug vienodos, kad būtų sunku pasirinkti, anksčiau, tarkim, 1996 metais, kai dar turėjome Saturn, playstation ir nintendo 64, pasirinkti buvo kur kas sunkiau, nes ryškiai matėsi skirtumas tarp žaidimų kuriuos siūlė tos konsolės, o dabar turi tik atsižvelgti ar tavo aparatas turės blu ray grotuvą, ar yra galimybė prie interneto prisijungti ar rodo youtube ir t.t. nereikalingas bullshit :D žaidimų kompiuteriai paliko visai nebe žaidimų kompiuteriais.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiek ps3, tiek ir xbox 360 turi tokių žaidimų. Ps3 gal net labiau vertėtų įsigyti, nes paprasčiausiai online nemokamas, nebent tau mokėti pinigus nėra didelė problema, tokiu atveju gali imti xbox 360, su kuriuo, iš esmės, tą patį veiktum. Iš tiesų, šiais laikais konsolės yra per daug vienodos, kad būtų sunku pasirinkti, anksčiau, tarkim, 1996 metais, kai dar turėjome Saturn, playstation ir nintendo 64, pasirinkti buvo kur kas sunkiau, nes ryškiai matėsi skirtumas tarp žaidimų kuriuos siūlė tos konsolės, o dabar turi tik atsižvelgti ar tavo aparatas turės blu ray grotuvą, ar yra galimybė prie interneto prisijungti ar rodo youtube ir t.t. nereikalingas bullshit :D žaidimų kompiuteriai paliko visai nebe žaidimų kompiuteriais.

o iš kur pirkt ten tuos kodus, kad xbox internete galėtum žaist? Ir kiek jie kainuoja mėnesiui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tikrai nežinau, niekada neteko pirkti xbox live gold prenumeratą 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o iš kur pirkt ten tuos kodus, kad xbox internete galėtum žaist? Ir kiek jie kainuoja mėnesiui

Iš įvairių internetinių puslapių ,kaina metam apie 120-130lt . Gali ir per patį xbox ,bet kaina gerokai didesnė  .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pat siulyciau pamaigyt abieju konsoliu pultelius ir pazet kuris tau labiau patinka ir yra patogesnis, jei del ekskliuzyviniu zaidimu tai abi konsole ju turi ir geru( taip jau bus kad ir kokia konsole nusipirksi, noresis isbandyti kitos konsoles ekskliuzyvus :) ) o visi  kiti zaidimai yra ant abieju konsoliu :) . Siaip is savo puses siulyciau imt xboxa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos