J0VANI

PSP Pirkimas .

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki 

Galvoju pirkti PSP ir noriu paklausti ar verta ?

Ar imanomas saugus atrišimas ?

Ar sunku gauti piratinių žaidimų ? 

taigi , susiradau 2 variantus 

http://pigu.lt/zaidimu_konsoles_kompiuteriai_xbox_sony_playstation_nintendo/sony_psp_e1000?id=3085667

http://www.topocentras.lt/zaidimai/zaidimu-kompiuteriai/Nesiojamas-zaidimu-kompiuteris-SONY-PSP-E1004-juodas.html

Kuris iš ju geresnis ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano manymu psp jau atgyveno savo laikus, o to e serijos modelio isvis neimciau... prisidek dar 300 lt ir imk ps vita is intenso33 ( beto visai gera komplektacija) , jei nori nesiojamos konsoles. 

bet jei nori piratauti , tada ir imk ta psp. seip as pats savo psp tenaudoju tik muzikai ir radijui pasijungti,, nors esu atsirises, beto vistiek nevisi zaidimai veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tu tikrai įsitikinęs kad tau jis reikalingas, tai taip ir tikrai yra dėmesio vertų žaidimų. Arba pasitaupyk ir pirk ps vita.
PSP lengva atrišt nereik ardyt ar pnš, man 1 iš lengviausių atrišimų.
Ne visur jų pilną torrent trackeriuose tikrai pilna rasi.
Nelabai ir kuom skiriasi man atrodo. 

Redagavo Eivinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tu tikrai įsitikinęs kad tau jis reikalingas, tai taip ir tikrai yra dėmesio vertų žaidimų. Arba pasitaupyk ir pirk ps vita.

PSP lengva atrišt nereik ardyt ar pnš, man 1 iš lengviausių atrišimų.

Ne visur jų pilną torrent trackeriuose tikrai pilna rasi.

Nelabai ir kuom skiriasi man atrodo. 

Manau butu neprošal , man bentjau labiau patiko topocentro variantas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abi konsoles yra vienodos

Zaidimu gauti labai lengva

Atristi labai lengva (10min darbas)

Zaidimai veikia visi,

Siame modelyje nera wifi,

Maziau RAM nei 200x, 300x ar GO modeliuose,

Siame modelyje yra mono garsiakalbis,

Nekeiciama baterija (na, keiciama, bet reik ardyti) (jei klystu pataisykit)

Jei ka pamirsau papildykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar turiu vita ir ji viskuom pranasesne uz bet kuri psp modeli, bet jei taip nori psp tai imk 3004 modeli. bet piratavimui psp go yra geriau , nes vidine atmintis 16gb, o ant kitu modeliu reiks atmnties kortas pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau mano nuomone vaikams darželį su tokiais žaist, na geriausiu atveju pradinukam...ne tas lygis jau žaist su psp dabar nes tai jau kaip ir seniena..., jei nori nešiojamos tada imk ps vita bus žymiai geresnis pirkinys ir pats žymiai didesni malonumą patirsi žaisdamas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

touch screen vitoje labai geras dalykas ypac rasant arba narsant internete, irenginys smagus, na ir kamera patiko :D bet kam ji reikalinga dar neisiaiskinau, nelabai noriu tiket kad paprastam fotografavimui :)

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau mano nuomone vaikams darželį su tokiais žaist, na geriausiu atveju pradinukam...ne tas lygis jau žaist su psp dabar nes tai jau kaip ir seniena..., jei nori nešiojamos tada imk ps vita bus žymiai geresnis pirkinys ir pats žymiai didesni malonumą patirsi žaisdamas ;)

Man rodos tau paciam vieta tame darzelyje. Nori pasakyti visi kas turi  psp ir kartais juos issitraukia pazaisti yra vaikai? Ko zmogus turi senesne konsole tuo didesnis vaikas jis bus? Idomu kaip pavadintum tokius kurie pvz koki atari 2600 issitraukia pazaisti ar zilitona koki?  :D

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos tau paciam vieta tame darzelyje. Nori pasakyti visi kas turi  psp ir kartais juos issitraukia pazaisti yra vaikai? Ko zmogus turi senesne konsole tuo didesnis vaikas jis bus? Idomu kaip pavadintum tokius kurie pvz koki atari 2600 issitraukia pazaisti ar zilitona koki?  :D

Su tais zmonem kurie prisimina vaikyste ar tiesiog gerus laikus su ta konsole viskas normaliai, sakau tiesiog kad dabar psp vita daug sustresnis dalykas negu psp, o kaina geru atveju vos vienu kitu simtu brangesne. Apie vaikus uzsiminiau todel, kad daznai tik tokio amziaus vaikai ir zaidzia su senesniais daigtais, surask tu man bent viena paugli kuris iskeistu ps4 i zilitona tarkim, nu nerasi o vat vaikam kuriem svarbiause zaist nesigilinant i grafika ir pns viskas labai prilimpa ir is tu senesniu pigesniu dalyku siuo atveju psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei žmogus kalba apie atrišimą ,manyčiau be reikalo tą psvita siūlot. Šeip verta psp pasiimti ,kad ir nedaug ,bet yra gerų žaidimu ir šeip bent jau aš skelbimuose pažiūrėčiau ,kartais būna labai gerom kainom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verta jei zinai ka su juo darysi, na atsirisus lost emules, psp zaidimus, ir jei zinai kalosi. Vaikam psp, tikrai ne. Aplamai vaikam tevai pirko ir perka DS. O psp , na kad ir isskirtiniai silent hill zaidimai, mgs, gran turismo, final fantasy, persona.... Ir kiti , tikrai ne vaikam zaidimai , o kiti net ir labai konkreciai grupei skirti buna. Visa kruva old schooliniu jrpg dar kur. Na ir velgi kaip sakiau emules emules emules. Psp iki siol manau likes vienas is patogiausiu ir geriausiu budu lost senu konsoliu zaidimus. Kad ir namie, nebutinai kazkur kitur esant.

Bet jei viso to nereikia, tai nereikia ir pacio psp.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad verta imt psp is parduotuves ir dar E1000 kuri yra biudzetine versija, geriau pirk naudotus psp 2000/3000. gAme.Co.Uk ziurek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.